reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia: a od poczatku ciazy miałas hemoroidy? czy dopiero ci sie ujaniły?
Bo ja juz mam i kurde boje sie ze mi przy porodzie pękną.
a ile w ogole przytyłas? bo juz 15 kg

reklama
Ael Ty tak kobito nie stresuj! Zapomniałaś, że w ciąży i przy @ są humory i podminowanie? :-) luzik luzik.. Bo Ci cycuchy wybuchną :confused2:
Pozdrów Fifkę :-) wiesz kiedy wychodzi ze szpitala?
Olcia ale lacha z Ciebie :szok: a sukienka śliczna.. Ahh kiedy ten ślub był <marzyciel> ;-) też bym chciała jeszcze raz :-D
Neciuszka Ja myślałam że Ty tylko na dzisiaj sobie idziesz :eek: wiem, że się wkurzyłaś.. Ja z tego powodu odeszłam na kilka tygodni z tego wątku bo pisałam tutaj i jak grochem o ścianę - niezauważona.. Ale tak za Wami zatęskniłam no i Pyscek mnie namówiła do powrotu :-) stwierdziłam, że jak znowu będziecie mnie olewać to będę krzyczeć. Ale widzę, że masz też inne problemy.. Kochana odpocznij sobie skoro tego potrzebujesz :* i wracaj do Nas bo już tęsknimy..

A mnie coś podbrzusze boli :baffled:

donia: a od poczatku ciazy miałas hemoroidy? czy dopiero ci sie ujaniły?
Bo ja juz mam i kurde boje sie ze mi przy porodzie pękną.
a ile w ogole przytyłas? bo juz 15 kg

mam jednego, pojawił śię coś ok 30tc ale go zaleczyłam, a dziś pojawił się znowu :wściekła/y:
ja też przytyłam 15 kg i na razie stoi waga :tak:

donia: ale ty juz prawie koniec ciazy a mi jeszcze ponad 2 miesiace zostało oj cos czuje ze ponad 20 kg przytyję :crazy: no trudno, a wcale sie aż tak nie objadam.

A jak go zaleczyłaś bo mój jak sie pojawił tak mam go i ani czopki ani jakiś syrop nie pomogły.
natkusia: mnie długo brzuch pobolewał jak na okres, ale juz sie jakiś czas temu skończyło ale za o inne dolegliwości doszły :tak:to tak na pocieszenie ;-)

Lamiav pocieszyłaś mnie ;-) ostatnio zdarza mi się, że dostaje takiego silnego bólu w podbrzuszu przez kilka sekund i przechodzi.. Na szczęście rzadko występuję ale jednak :confused2: miałaś też coś takiego?

Co do hemoroidów to uff niefajna sprawa :sorry: ja osobiście nie miałam ale wiem jak się z tym męczy

natkusia: ja mialam raczej taki ból nyjący i nie był bardzo silny, jak będziesz u gina to mu o tym powiedz to zajrzy co tam u ciebie słychać :-), ja musze powiedziec to na każdej wizycie byłma badana przez gina, a ostatnio to mam cay czas usg dopochwowe ze wzgledu na tą moja szyjkę ale na szczęście stoi w miejscu.
A z hemoroidami to jeszcze jeszcze, najgorsze są zaparcie i nic mi na nie nie pomaga a to jest przyczyna tych hemoroidów okropnych,

Mój mężuś dzisiaj na piwie z kolegami , no niech korzysta bo tak rzadko wychodzi a od marca to juz bedzie miał zakaz:-D bo bed e sraczkować ze moge urodzic w każdej chwili, zreszta ostatnio to tylko rezem p;rzebywamy i musi znosić moje humorki i foszki więc niech sie zrelaksuje,

reklama
donia no Amelka wyjsc niechce i niby wazy prawie jak moja no to sie zastanawiam czy czasem sie nie pomylil lekarz z waga ;-) mojej Amelki ;-) no zobaczymy jk sie urodzi ja tez przeczuwam ze tak szybko nie urodze zobaczymy w poniedzialek na ktg co slychac ;-) bo wizyte mam dopiero 6.02.
Ale jestem szczesliwa udalo sie pozbyc cyfry + uznali nasze podanie po wypowiedzenie wczesniejsze ;-) i do konca stycznia mam cyfre ;-) :happy:

natka mnie tez czesto podbrzusze bolalo a teraz czesciej ;-) i dotego spojenie llonoew i kregoslup... a ja w sumie z 87 na 103 wyladowalam z kg ;-( mam nadzieje ze wiecej nie przytyje za duzo ;-)

a chcecie zdjecie mojej zabki w akwarium uchwycilam jak na puleczce siedziala jaka jej zrobiłam ;-)
a i ciuszki zrobione zostaly tylko do wyprania 2 bodziaki i jedna sukienka i pajacow 4 i koc co kupiłam na allegro ;-) i siatka skarpeteczek i rajstopek i jedna czapeczka ;-) wiec moge wam wstepnie pokazac napakowana komode ;-)tylko fote zrobie ;-)

Do góry