reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia: a od poczatku ciazy miałas hemoroidy? czy dopiero ci sie ujaniły?
Bo ja juz mam i kurde boje sie ze mi przy porodzie pękną.
a ile w ogole przytyłas? bo juz 15 kg

reklama
Ael Ty tak kobito nie stresuj! Zapomniałaś, że w ciąży i przy @ są humory i podminowanie? :-) luzik luzik.. Bo Ci cycuchy wybuchną :confused2:
Pozdrów Fifkę :-) wiesz kiedy wychodzi ze szpitala?
Olcia ale lacha z Ciebie :szok: a sukienka śliczna.. Ahh kiedy ten ślub był <marzyciel> ;-) też bym chciała jeszcze raz :-D
Neciuszka Ja myślałam że Ty tylko na dzisiaj sobie idziesz :eek: wiem, że się wkurzyłaś.. Ja z tego powodu odeszłam na kilka tygodni z tego wątku bo pisałam tutaj i jak grochem o ścianę - niezauważona.. Ale tak za Wami zatęskniłam no i Pyscek mnie namówiła do powrotu :-) stwierdziłam, że jak znowu będziecie mnie olewać to będę krzyczeć. Ale widzę, że masz też inne problemy.. Kochana odpocznij sobie skoro tego potrzebujesz :* i wracaj do Nas bo już tęsknimy..

A mnie coś podbrzusze boli :baffled:

donia: a od poczatku ciazy miałas hemoroidy? czy dopiero ci sie ujaniły?
Bo ja juz mam i kurde boje sie ze mi przy porodzie pękną.
a ile w ogole przytyłas? bo juz 15 kg

mam jednego, pojawił śię coś ok 30tc ale go zaleczyłam, a dziś pojawił się znowu :wściekła/y:
ja też przytyłam 15 kg i na razie stoi waga :tak:

donia: ale ty juz prawie koniec ciazy a mi jeszcze ponad 2 miesiace zostało oj cos czuje ze ponad 20 kg przytyję :crazy: no trudno, a wcale sie aż tak nie objadam.

A jak go zaleczyłaś bo mój jak sie pojawił tak mam go i ani czopki ani jakiś syrop nie pomogły.
natkusia: mnie długo brzuch pobolewał jak na okres, ale juz sie jakiś czas temu skończyło ale za o inne dolegliwości doszły :tak:to tak na pocieszenie ;-)

Lamiav pocieszyłaś mnie ;-) ostatnio zdarza mi się, że dostaje takiego silnego bólu w podbrzuszu przez kilka sekund i przechodzi.. Na szczęście rzadko występuję ale jednak :confused2: miałaś też coś takiego?

Co do hemoroidów to uff niefajna sprawa :sorry: ja osobiście nie miałam ale wiem jak się z tym męczy

natkusia: ja mialam raczej taki ból nyjący i nie był bardzo silny, jak będziesz u gina to mu o tym powiedz to zajrzy co tam u ciebie słychać :-), ja musze powiedziec to na każdej wizycie byłma badana przez gina, a ostatnio to mam cay czas usg dopochwowe ze wzgledu na tą moja szyjkę ale na szczęście stoi w miejscu.
A z hemoroidami to jeszcze jeszcze, najgorsze są zaparcie i nic mi na nie nie pomaga a to jest przyczyna tych hemoroidów okropnych,

Mój mężuś dzisiaj na piwie z kolegami , no niech korzysta bo tak rzadko wychodzi a od marca to juz bedzie miał zakaz:-D bo bed e sraczkować ze moge urodzic w każdej chwili, zreszta ostatnio to tylko rezem p;rzebywamy i musi znosić moje humorki i foszki więc niech sie zrelaksuje,

reklama
donia no Amelka wyjsc niechce i niby wazy prawie jak moja no to sie zastanawiam czy czasem sie nie pomylil lekarz z waga ;-) mojej Amelki ;-) no zobaczymy jk sie urodzi ja tez przeczuwam ze tak szybko nie urodze zobaczymy w poniedzialek na ktg co slychac ;-) bo wizyte mam dopiero 6.02.
Ale jestem szczesliwa udalo sie pozbyc cyfry + uznali nasze podanie po wypowiedzenie wczesniejsze ;-) i do konca stycznia mam cyfre ;-) :happy:

natka mnie tez czesto podbrzusze bolalo a teraz czesciej ;-) i dotego spojenie llonoew i kregoslup... a ja w sumie z 87 na 103 wyladowalam z kg ;-( mam nadzieje ze wiecej nie przytyje za duzo ;-)

a chcecie zdjecie mojej zabki w akwarium uchwycilam jak na puleczce siedziala jaka jej zrobiłam ;-)
a i ciuszki zrobione zostaly tylko do wyprania 2 bodziaki i jedna sukienka i pajacow 4 i koc co kupiłam na allegro ;-) i siatka skarpeteczek i rajstopek i jedna czapeczka ;-) wiec moge wam wstepnie pokazac napakowana komode ;-)tylko fote zrobie ;-)

Do góry