Sog przykro mi, że znowu musisz przez to przechodzić.. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i modle się za Was, żeby Maleństwo zaczęło zdrowo się rozwijać :* <tule>
reklama
Pyscek
:)
Sog kochanie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze i maleństwo też zacznie się rozwijać musisz kochanie odpoczywać ... :*
Pyscek
hehe nie ma sprawy ona i tak właśnie siedzi przy drzwiach wejściowych
jak mi sie chce coś słodkiego, ide spr\awdze czy mam lody w zamrazarce bo pączków w domu to napewno nie mama
pyscek: no to super czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-)
atan: no jeszcze sie okaże ze jutro juz ty urodzisz:-)
pyscek: no to super czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-)
atan: no jeszcze sie okaże ze jutro juz ty urodzisz:-)
Pyscek
AAAAAA mam skurcza jak nic to skurcz moze tylko przepowiadajacy ale przy skurczu boli mnie tez kregoslup
BOŻE KOBIETO ALE MNIE PRZESTRASZYŁAŚ ... NIE RÓB TEGO WIĘCEJ CHYBA ŻE CHCESZ ABYM PADŁA NA ZAWAŁ ...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
gdzietam zawczesnie w srode dopiero 37 tydzien bedzie skonczony ale jak nic to byl skurcz niewiem jaki ale byl w sumie 2 mialam ale krotkie takie z pół minuty mnie trzymało moze minutke zgieta w pół... jak w okresie i przeszlo teraz sie na boczku polozylam i czekam ;-)
pyscek nie chcialam przepraszam ale ja organizmowi skurczy nie kazalam dawac juz ...
amelka sie jak zwykle tylkiem wypiela teraz...
lamiav co chesz mam lody w kubeczku jezynowe mam rafaello mam podrobke m&M mam zelki oreo mini cukieraski i gwiazdorka mini z czekolady ;-)
pyscek nie chcialam przepraszam ale ja organizmowi skurczy nie kazalam dawac juz ...
amelka sie jak zwykle tylkiem wypiela teraz...
lamiav co chesz mam lody w kubeczku jezynowe mam rafaello mam podrobke m&M mam zelki oreo mini cukieraski i gwiazdorka mini z czekolady ;-)
Ostatnia edycja:
Atan zestaw butów pierwsza klasa do wyboru do koloru hehe.. Będzie mała modelka ;-)
Ty tu nie strasz! Bo będę miała kolejną nieprzespaną nockę poważnie skurcz? No nieee.. Amelcia zobaczyła takie buciki i chcę już wychodzić
Ty tu nie strasz! Bo będę miała kolejną nieprzespaną nockę poważnie skurcz? No nieee.. Amelcia zobaczyła takie buciki i chcę już wychodzić
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
natka wyspisz sie ja porodu nie bede miała jeszcze bo przeciez ani czop ani wody nie odeszly a skurcze byly 2 i wiecej niema jak na razie wiec macica sie przygotowuje ;-) wiec spoko wodza ale ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie i czy poznam ze to skurcz i juz wiem jak to jest
Podziel się: