reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sog przykro mi, że znowu musisz przez to przechodzić.. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i modle się za Was, żeby Maleństwo zaczęło zdrowo się rozwijać :* <tule>

reklama
atanku: no to twoja mala to będzie niezła modnisia;-)

pyscku: ja włsnie sama siedze wiec kot sie przyda pakuj go i wysyłaj do mnie chociaz na pere godzin, wytarmosze go i odesle:-D

AAAAAA mam skurcza jak nic to skurcz moze tylko przepowiadajacy ale przy skurczu boli mnie tez kregoslup :eek::szok:

jak mi sie chce coś słodkiego, ide spr\awdze czy mam lody w zamrazarce bo pączków w domu to napewno nie mama

pyscek: no to super czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-)

atan: no jeszcze sie okaże ze jutro juz ty urodzisz:-)

gdzietam zawczesnie w srode dopiero 37 tydzien bedzie skonczony ale jak nic to byl skurcz niewiem jaki ale byl w sumie 2 mialam ale krotkie takie z pół minuty mnie trzymało moze minutke zgieta w pół... jak w okresie i przeszlo teraz sie na boczku polozylam i czekam ;-)

pyscek nie chcialam przepraszam ale ja organizmowi skurczy nie kazalam dawac juz ...

amelka sie jak zwykle tylkiem wypiela teraz...

lamiav co chesz mam lody w kubeczku jezynowe mam rafaello mam podrobke m&M mam zelki oreo mini cukieraski i gwiazdorka mini z czekolady ;-)

Ostatnia edycja:
Atan zestaw butów pierwsza klasa :-D do wyboru do koloru hehe.. Będzie mała modelka ;-)

Ty tu nie strasz! Bo będę miała kolejną nieprzespaną nockę :shocked2: poważnie skurcz? No nieee.. Amelcia zobaczyła takie buciki i chcę już wychodzić :-D

reklama
natka wyspisz sie ja porodu nie bede miała jeszcze bo przeciez ani czop ani wody nie odeszly a skurcze byly 2 i wiecej niema jak na razie wiec macica sie przygotowuje ;-) wiec spoko wodza ale ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie i czy poznam ze to skurcz i juz wiem jak to jest :eek:

Do góry