reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sog przykro mi, że znowu musisz przez to przechodzić.. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i modle się za Was, żeby Maleństwo zaczęło zdrowo się rozwijać :* <tule>

reklama
atanku: no to twoja mala to będzie niezła modnisia;-)

pyscku: ja włsnie sama siedze wiec kot sie przyda pakuj go i wysyłaj do mnie chociaz na pere godzin, wytarmosze go i odesle:-D

AAAAAA mam skurcza jak nic to skurcz moze tylko przepowiadajacy ale przy skurczu boli mnie tez kregoslup :eek::szok:

jak mi sie chce coś słodkiego, ide spr\awdze czy mam lody w zamrazarce bo pączków w domu to napewno nie mama

pyscek: no to super czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-)

atan: no jeszcze sie okaże ze jutro juz ty urodzisz:-)

gdzietam zawczesnie w srode dopiero 37 tydzien bedzie skonczony ale jak nic to byl skurcz niewiem jaki ale byl w sumie 2 mialam ale krotkie takie z pół minuty mnie trzymało moze minutke zgieta w pół... jak w okresie i przeszlo teraz sie na boczku polozylam i czekam ;-)

pyscek nie chcialam przepraszam ale ja organizmowi skurczy nie kazalam dawac juz ...

amelka sie jak zwykle tylkiem wypiela teraz...

lamiav co chesz mam lody w kubeczku jezynowe mam rafaello mam podrobke m&M mam zelki oreo mini cukieraski i gwiazdorka mini z czekolady ;-)

Ostatnia edycja:
Atan zestaw butów pierwsza klasa :-D do wyboru do koloru hehe.. Będzie mała modelka ;-)

Ty tu nie strasz! Bo będę miała kolejną nieprzespaną nockę :shocked2: poważnie skurcz? No nieee.. Amelcia zobaczyła takie buciki i chcę już wychodzić :-D

reklama
natka wyspisz sie ja porodu nie bede miała jeszcze bo przeciez ani czop ani wody nie odeszly a skurcze byly 2 i wiecej niema jak na razie wiec macica sie przygotowuje ;-) wiec spoko wodza ale ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie i czy poznam ze to skurcz i juz wiem jak to jest :eek:

Do góry