reklama
atanku: dawaj fotki
sun: my w 3 cyklu, ale miałam strach bo my od początku kochaliśmy sie bez zabezpieczenia wiec troche sie bałam i dziwiłam ze tyle lat (jakieś 6)nie wpadliśmy na szczęście sie udało .
No mała niby o tydzień większa wg wymiarów, wiec zobaczymy oby kwiecien załapać i mogę rodzić chociaz strasznie sie boje
sun: my w 3 cyklu, ale miałam strach bo my od początku kochaliśmy sie bez zabezpieczenia wiec troche sie bałam i dziwiłam ze tyle lat (jakieś 6)nie wpadliśmy na szczęście sie udało .
No mała niby o tydzień większa wg wymiarów, wiec zobaczymy oby kwiecien załapać i mogę rodzić chociaz strasznie sie boje
No ja kochana nie jestem jeszcze w ciąży, a porodu też się panicznie boję...
A planujecie poród rodzinny????
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Fifka pisze, że fajnie jest być mamusią, tylko za dużo gości na jeden dzień. Mały grzeczny, ale nie chce jeść, zasypia zamiast ssać. Boli ją podwozie jak diabli i to chyba gorsze niż poród.
Pierwszy raz piersią karmiłam 2,5 h temu, bolał ją brzuch to pisałam. Pisze, że jest pod wrażeniem samej siebie. W ogóle się nie boi czynności przy małym. Jak przewija to sama i jakoś tak instynktownie wiem co i jak. W karmieniu położna jej pomagała ale nie tyle w przystawieniu ale nakłonieniu małego do ssania bo wolał spać.
Macie wszystkie pozdrowienia i dziękuje za miłe słowa.
Jak któraś chce podesłać Fifce parę słów, piszcie wyślę (gdyby któraś nie miała do niej nr)
reklama
Podziel się: