reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
atanku: dawaj fotki

sun: my w 3 cyklu, ale miałam strach bo my od początku kochaliśmy sie bez zabezpieczenia wiec troche sie bałam i dziwiłam ze tyle lat (jakieś 6)nie wpadliśmy na szczęście sie udało .
No mała niby o tydzień większa wg wymiarów, wiec zobaczymy oby kwiecien załapać i mogę rodzić :tak: chociaz strasznie sie boje

mmsimg509_rrnnexx.jpg

Fifka pisze, że fajnie jest być mamusią, tylko za dużo gości na jeden dzień. Mały grzeczny, ale nie chce jeść, zasypia zamiast ssać. Boli ją podwozie jak diabli i to chyba gorsze niż poród.
Pierwszy raz piersią karmiłam 2,5 h temu, bolał ją brzuch to pisałam. Pisze, że jest pod wrażeniem samej siebie. W ogóle się nie boi czynności przy małym. Jak przewija to sama i jakoś tak instynktownie wiem co i jak. W karmieniu położna jej pomagała ale nie tyle w przystawieniu ale nakłonieniu małego do ssania bo wolał spać.
Macie wszystkie pozdrowienia i dziękuje za miłe słowa.

Jak któraś chce podesłać Fifce parę słów, piszcie wyślę (gdyby któraś nie miała do niej nr)

Jejku śliczny ten Konradek :-)
Ael napisz jej, że wszystkie jesteśmy z niej dumne... i że teraz będzie już tylko lepiej... :-)

OJOJOJOJ Jaki on slicyniusi ;-) super ze sie nie boi ;-) dzielna mamusia i zdolna a maly nauczy sie jesc ;-) bedzie dobrze ;-)

reklama
Fifka synek przecudny, gratuluje dobrej roboty:):) te troski się opłaciły bo wyszedł wam cudny maluch:):) teraz masz czas by się w końcu nacieszyc swym dzieckiem:):)

Do góry