reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Uhumm.. u mnie dziewczyny na lipcówkach to już wózki i łóżeczka kupują :eek::-D
Ja na pewno chcę od A do Z sama kupić więc stwierdziłam że do czerwca już chcę mieć wszystko przygotowane. Ale tego jest tyle że nie wiem kiedy zacząć :confused2:

reklama
natkusia wszystko zależy od tego ile masz kasy, ja zaczęłam zakupy w 20 tyg takie drobiazgi. mam troszkę ubranek, jakies tam szczotki do czesania, okrycie kąpielowe takie drobniejsze rzeczy co nam wpadły w ręce. Wózek i łóżeczko na koniec zostawiliśmy, plan się zmienił z wózkiem bo nam się trafił do odkupienia za grosze nie używany prawie. Teraz np upolowaliśmy fotelik samochodowy też przypadkiem. A łóżeczko wybraliśmy sobie co chcemy mniej więcej ale kupimy już na sam koniec.

Ja dziewczyny znikam chwilowo z forum na ile się zobaczy.

Już mu raz powiedziałam: "Kochany jak Ty tego nie łapiesz, to ja nie wiem jak sobie poradzisz na tym stanowisku - bo to co ja Ci teraz tłumaczę to jest mniej niż podstawa" To się zaczerwienił i co i dalej kuźwa nie łapie. Ale to jego problem, najlepiej będzie jak się wystraszy i w ogóle tu nie przyjdzie do pracy - to chyba skonam ze śmiechu.

No to on będzie miał problem nie Ty. Ty go uczyłaś a że tłumok, cóż tego zmienić się nie da.

Ael dziecko jest takie jak rodzice więc chyba musisz przyzwyczaić się do myśli, że Wikuś będzie małym urwisem ;-)

Ciężaróweczki/mamusie moje.. Powiedzcie mi, od którego tyg zaczęłyście/zaczynacie poważnie składać wyprawkę? Mam kilka ubranek ale to jest na lajta..

Natkusia ale ani ja ani Paweł urwisami nie jesteśmy nooo!
A co do wyprawki ja zaczęłam kompletować wszystko na raz koło 32 tygodnia. Ale lepiej to rozłożyć w czasie.

odrazu przepraszam że post pod postem :-(
oj powiem Wam że ja dziś nie nadaję się do życia :-( od rana źle się czuję, z rana wymiotowałam, leje się ze mnie jak z kranu dobrze,że większą paczkę zabezpieczeń kupiłam bo małej już bym nie miała ... ogólnie czuje się słabo .. :-( nie wiem o co chodzi ... buuu ...

Pyscek możesz się źle czuć po bromergon... trzymaj się jakoś... tulę mocno ;-)

no wiem i dlatego jakoś muszę to znieść a możliwe że po 1 tabl już bym miała takie objawy ??

Pyscek...a podczas usg nic na jajnikach ci nie wyszlo?

no właśnie nie miałam robionego usg :( bo teraz mam @ i mnie nie badał .. ale w połowie lutego jadę do mojej to mi zrobi usg

No właśnie nie chcę robić zakupów na jeden raz bo szczerze te zakupy mnie przerażają :-D no i chcę sobie to finansowo też rozłożyć. Wolę też mieć zawsze przemyślane wszystko i poukładane tak jak ja chcę :tak:już nie mówiąc, że niewiadomo jak będzie wyglądać końcówka ciąży .. A w lutym przeprowadzam się i 20.02 mam połówkowe więc Michaś się potwierdzi i chyba zacznę już kompletować :-D:-D

Pyscek hmmmm.. co to się dzieje <tuli> nie mam pojęcia dlaczego możesz się tak czuć :-(a brałaś Bromka? Może po nim się tak fatalnie czujesz? Tulę :*

reklama
Pyscek...tak juz po 1 tabletce mozesz sie tak czuc, ja rano po 1/2 tabletki czulam sie slabo...ale swoja droga sprawdz na tym usg sobie jajniki...tak dla bezpieczenstwa:tak:
musisz to jakos przecierpiec....tule mocno! :*:*:*
Natkusia...ja bym kupowala po trochu, bo jak przyjdzie na raz kupic i lozeczko i wozek i wanienke i jakies inne rzeczy, ktore nie sa tanie to na raz wydac ok 5 tys to dla mnie duzo...a do tego ubranka. uf...:-)

Do góry