reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael Ty to jesteś dobrą duszą tego forum, mamusiu Ty nasza :tak:
A niestety po takich szaolnych rodzicach to Wiktor na ą i ę nie wyrośnie, będzie bawidamek i dowcipniś ;-)

No właśnie, szaloni rodzice grzeczny synek. Będzie dżentelmen my już o to zadbamy :-D

Kochana, jaki czop :eek: ja pozamykana na cztery spusty :-D
ale siła persfazji zadziała i Amelcia wyjdzie w weekend

Ja też próbowałam siłą perswazji wykurzyć młodego XD
Ale nie pytaj mnie kiedy urodzisz, bo wczoraj w nocy też Fifce "przepowiedziałam" kiedy zacznie się poród właściwy.

taaaaaa oczywiście to z oczu widać, że to będzie nieziemsko przystojny diabeł wcielony, a później łamacz kobiecych serc;-) jak już z diabła wcielonego wyrośnie ;-):-D

Matko co za jełop z tego kolesia, aż zadzwoniłam do męża żeby się upewnić czy mówię po Polsku, ze ten palant niewiele łapie. Zwariuje tu z nim na bak.

Nieziemsko przystojny tak, diabeł wcielony nie :p. Ty mnie tu fasolka nie nakręcaj!
A tego kolesia pacnij po głowie i każ mu się go Ciebie słuchać! Pamiętaj! Kobiecie w ciąży nigdy się nie odmawia!!!!

Nieziemsko przystojny tak, diabeł wcielony nie :p. Ty mnie tu fasolka nie nakręcaj!
A tego kolesia pacnij po głowie i każ mu się go Ciebie słuchać! Pamiętaj! Kobiecie w ciąży nigdy się nie odmawia!!!!

hyhyhy
Ale on mnie słucha, tylko jest tępy na mkasa i nic nie chwyta. Po 5 razy tłumacze tukowi takie podstawowe banały, a tuk nie kuma. Oj jak ja pójdę wcześniej na L4 to będzie miał biedę.

To taa Hitlerka powiedz mu że głupol jest i tyle. Może się w końcu zmobilizuje :-D
Już mu raz powiedziałam: "Kochany jak Ty tego nie łapiesz, to ja nie wiem jak sobie poradzisz na tym stanowisku - bo to co ja Ci teraz tłumaczę to jest mniej niż podstawa" To się zaczerwienił i co i dalej kuźwa nie łapie. Ale to jego problem, najlepiej będzie jak się wystraszy i w ogóle tu nie przyjdzie do pracy - to chyba skonam ze śmiechu.

Witam się

Konradek prześliczny! Fifka jeszcze raz gratuluję! :*

Milia <tule> jak dziewczyny mówią, że za wcześnie zrobiłaś test to pewnie tak jest.. Poczekaj jeszcze trochę :* Przesyłam fluidy wprost z brzuchala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)
Fasola Ty to na prawdę Hitler w kobiecej skórze jesteś :-D prawie oplułam kompa jak czytałam Twoje komentarze :confused2: Biedna Ty się męczysz z taki typkiem.. Powiedz mu, żeby spadał na drzewo i nie denerwował kobiety w ciąży :tak:
Ael dziecko jest takie jak rodzice więc chyba musisz przyzwyczaić się do myśli, że Wikuś będzie małym urwisem ;-)

Ciężaróweczki/mamusie moje.. Powiedzcie mi, od którego tyg zaczęłyście/zaczynacie poważnie składać wyprawkę? Mam kilka ubranek ale to jest na lajta..

reklama
Do góry