reklama
Fifka!!! gratuluje ci bardzo!! ciesze sie jakbym to co najmniej ja urodzila!!!:-)
zycze wam wszystkiego dobrego...piekna rodzinke stworzyliscie! :*:*
Ael spisalas sie na medal z tymi wiadomosciami!!! buziak :*
a ja przychodze z wiadomoscia, ze niestety wyszla jedna tlusta krecha na tescie...no i troche mi smutno, ale nie dawalam sobie wielkich szans, wiec i ten smutek nie jest jakis duzy...bardziej moze jestem zla
zycze wam wszystkiego dobrego...piekna rodzinke stworzyliscie! :*:*
Ael spisalas sie na medal z tymi wiadomosciami!!! buziak :*
a ja przychodze z wiadomoscia, ze niestety wyszla jedna tlusta krecha na tescie...no i troche mi smutno, ale nie dawalam sobie wielkich szans, wiec i ten smutek nie jest jakis duzy...bardziej moze jestem zla
Kochana uda się tym bardziej, że idziecie na IVF :-)
Ale i tak Cie teraz mocno przytulam... :-)
Poznajcie się o to Konradek :-)
Miq, Konradek malutki jest, rozmiarówka przeciętnego dziecka zaczyna się od 56, mój jak się urodził miał 58. Malutki ale za to prześliczny.
Milia kobito mówiłam, powstrzymaj się z testem.
Necia też Cię kocham :*
Miq, Konradek malutki jest, rozmiarówka przeciętnego dziecka zaczyna się od 56, mój jak się urodził miał 58. Malutki ale za to prześliczny.
Milia kobito mówiłam, powstrzymaj się z testem.
Necia też Cię kocham :*
Witajcie dziewczyny. Wpadam z samego rana, a tu takie wieści... FIFCIU GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERCA :* tyle się namęczyłaś, ale dałaś radę. Bardzo się cieszę, a synuś prześliczny słodziak teraz odpoczywaj, żebyś szybko doszła do siebie.
A u mnie bez zmian... owu raczej nie było... dostałam już luteinę, żeby zakonczyć ten cykl. A inek to chyba nawet nie ma nadziei, że się uda w tym cyklu, bo od razu powiedział, żeby dzwonić jak przyjdzie @. Nawet najmniejszej nadziei mi nie zrobił, że może zrobić jakis test, albo cos... ech dół
P.S. AEL Wiktorek też przecudny... jaki już duuuży chłop jest
A u mnie bez zmian... owu raczej nie było... dostałam już luteinę, żeby zakonczyć ten cykl. A inek to chyba nawet nie ma nadziei, że się uda w tym cyklu, bo od razu powiedział, żeby dzwonić jak przyjdzie @. Nawet najmniejszej nadziei mi nie zrobił, że może zrobić jakis test, albo cos... ech dół
P.S. AEL Wiktorek też przecudny... jaki już duuuży chłop jest
Moniś Ty wychodź z tego dołu, bo Ci tam nie wolno siedzieć! Babo noo, luz kochana, to co że teraz się nie udało, a może uda się w następnym cyklu albo w 2gim? Nie wolno Ci się poddawać. Zawsze jest nadzieja.
Ja zawsze mam nadzieję, że wszystkie nasze tutaj staraczki w końcu zajdą w upragnioną ciążę, a jak nadzieja matką głupich, to ja jestem arcygłupia!
Masz się nigdy nie poddawać i walczyć, trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zawsze mam nadzieję, że wszystkie nasze tutaj staraczki w końcu zajdą w upragnioną ciążę, a jak nadzieja matką głupich, to ja jestem arcygłupia!
Masz się nigdy nie poddawać i walczyć, trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Podziel się: