reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka!!! gratuluje ci bardzo!! ciesze sie jakbym to co najmniej ja urodzila!!!:-D:-):tak:
zycze wam wszystkiego dobrego...piekna rodzinke stworzyliscie! :*:*

Ael spisalas sie na medal z tymi wiadomosciami!!! buziak :*

a ja przychodze z wiadomoscia, ze niestety wyszla jedna tlusta krecha na tescie...no i troche mi smutno, ale nie dawalam sobie wielkich szans, wiec i ten smutek nie jest jakis duzy...bardziej moze jestem zla:confused2:

a ja przychodze z wiadomoscia, ze niestety wyszla jedna tlusta krecha na tescie...no i troche mi smutno, ale nie dawalam sobie wielkich szans, wiec i ten smutek nie jest jakis duzy...bardziej moze jestem zla:confused2:

Kochana uda się tym bardziej, że idziecie na IVF :-)
Ale i tak Cie teraz mocno przytulam... :-)

Poznajcie się o to Konradek :-)

mmsimg463_rrnxxax.jpg

Miq, Konradek malutki jest, rozmiarówka przeciętnego dziecka zaczyna się od 56, mój jak się urodził miał 58. Malutki ale za to prześliczny.

Milia kobito mówiłam, powstrzymaj się z testem.

Necia też Cię kocham :*

Witajcie dziewczyny. Wpadam z samego rana, a tu takie wieści... FIFCIU GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERCA :* tyle się namęczyłaś, ale dałaś radę. Bardzo się cieszę, a synuś prześliczny słodziak :) teraz odpoczywaj, żebyś szybko doszła do siebie.

A u mnie bez zmian... owu raczej nie było... dostałam już luteinę, żeby zakonczyć ten cykl. A inek to chyba nawet nie ma nadziei, że się uda w tym cyklu, bo od razu powiedział, żeby dzwonić jak przyjdzie @. Nawet najmniejszej nadziei mi nie zrobił, że może zrobić jakis test, albo cos... ech dół :(

P.S. AEL Wiktorek też przecudny... jaki już duuuży chłop jest :)

Ale dobre wiadomości w rana :-D
Fifcia gratuluję!! W końcu się doczekałaś. Dużo zdrówka dla Ciebie i Konradka. No i mały śliczny.Aż sie popłakałam:zawstydzona/y:

Moniś Ty wychodź z tego dołu, bo Ci tam nie wolno siedzieć! Babo noo, luz kochana, to co że teraz się nie udało, a może uda się w następnym cyklu albo w 2gim? Nie wolno Ci się poddawać. Zawsze jest nadzieja.
Ja zawsze mam nadzieję, że wszystkie nasze tutaj staraczki w końcu zajdą w upragnioną ciążę, a jak nadzieja matką głupich, to ja jestem arcygłupia!
Masz się nigdy nie poddawać i walczyć, trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry