reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia to trzymam kciukasy by Amelka juz zechciała wyjśc ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pyscek za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mili jak ci nie szkoda testu dzis to rob ja nie wytrzymałam i robilam ;-)

reklama
Atanku...ale ty bylas raczej pewna ze sie udalo, a ja w ogole nie jestem...wiec tak naprawde chyba to i tak wyjdzie negatywnie i I krecha, no ale...nie wiem moze jeszcze dzis zrobie...jakby co to na pewno napisze...!:-)

Cześć dziewczyny :-) Kurczę jakoś mnie sen zmógł....
Milla co do testu zgadzam się z Ael, wstrzymaj się jeszcze. Wiem, ze to nie jest proste, bo mnie też zawsze korciło do testowania :)
Przesyłam moc fluidków dla staraczek, bo mała strasznie dzisiaj ruchliwa, kopie, fikołki robi, obraca się, więc dużo ich się w brzuszku uzbierało :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny :) pozdrowiania z pracy bo straszne nudy. U mnie ostatnio jakos kiepsko. Zimowa depresja mnie dopadla. Zbieram wyprawki dla moich przyjaciolek bo pozachodzily w ciaze a u nas cisza. Ech.... A to wszystko to podswiadomosc bo naprawde ciesze sie z ich bobaskow ale tak w glebi im zazdroszcze. I z mezezm cos ostatnio kiepsko ciche dni mamy..... Zle sie dzieje

Atan, cos dla Ciebie :tak:

Fisher Price - K7198 - Puériculture - Eveil - Jumperoo Jungle | eBay

Rasta jak miło Cię widzieć :). Rozumiem Twój nastrój i rzeczywiście masz powody, żeby czuć smutek, ale pewnie już niedługo. Wiem, że łatwo się mówi, ale moje 26 miesięcy wyczekiwania też wydawało mi się okresem nigdy nie kończącej się nadziei...
A z mężem może porozmawiaj? Może Twój humor jemu też się udziela i schodzi Ci z drogi żeby nie prowokować?
Ale się cieszę, że zajrzałaś :)

Ostatnia edycja:
Dzieki Kochana :* podnioslas mnie troche na duchu. Teraz dlugi weekend mam wolny, jutro wybieramy sie na caly dzien na narty to moze spedzony razem dzien troche poprawi humory

reklama
rasta teskniłam :* ja wierze ze wam sie uda napewno musisz pogadac ze swoim i wszystko sie wykralizuje bedzie dobrze !! na pocieszenie garść specjalnie dla ciebie fluidklów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donia no sliczne ale drogie i niemam na to miejsca ;-( ale milo mi ze o mnie pomyslalas a kto znajdzie mi ta pluszowa niebieska zabke wiszaca sliczna była ;-)

Do góry