reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, moja wiecznie przez sen gada. I płacze czasem też. Póki nie otworzy oczu, nie biorę :p

Ale mi się dziś nic nie chce.

A zdjęcie dodałam, nie marudać mi tu

reklama
miliaa proponuję jak najszybciej;-) kurcze mogła by przyjść @ jak już musi, chce już porobić te badania co lekarz mi zlecił, mam je zrobić ok 8-9 dc zanim dojdę do niego z wynikami to następny miesiąc na straty, a w pracy coraz gorsze plotki, jak tu się kurcze wył nie stresować dodatkowo
a napiszę Wam jaką wczoraj mieliśmy akcję, bylismy na zakupach, mąż płaci kartą, odrzuciło, na szczęście mieliśmy gotówkę, poszedł do bankomatu nie działa, wchodzi w domu na konto wypłata nie wpłynęła a był pewny, że przelewy poszły. I nagle okazało się, że mój mąż parę dni temu miał urodziny a w związku z tym, że miał konto do 26 r ż to czas minął i wszystko zabl. a wypłata wróciła do pracodawcy. Niezłe jaja co? a bank nic żeby przypomnieć, ani listu ani wiadomości na koncie
miliaa to już już

Pyscek- Ty też zdołowana? właściwie z cyklem to będziemy prawie równi jechały ;-) mnie też ściska wewnętrznie :-/ Milia- właśnie ja też podczas @ się zwijam :-( na szczęście dzisiaj w domku jestem :-) a Ty może wcale nie dostaniesz :-D jeeejj zeżarłabym sobie buroka :-D podziel się :-) tak swoją droga to muszę napaść na piwnicę i sobie zorganizować ;-) Wiesz, ja już mogę rzygać i narzekać:-D byleby się w końcu udało :-( poczekaj, zaraz któraś dojrzy, że chcesz testa robić, który dzisiaj i tak Ci nie wyjdzie :-p Edit: a może jednak Ci wyjdzie :-D
Natkusia- dziękuję za fluidki :-) kiedyś muszą pomóc ;-)
Fifcia- żebyś wiedziała, że @ to cholerno ku…stwo :-p już nie wiem co zrobić żeby nie przyszła :-( Kto wie, może dotrzymasz swojego terminu :-D dobrze, że pyzatym (w miarę) dobrze się czujecie :-)
Ael- w końcu facet- musi dużo jeść ;-) lepiej, że ma apetyt niż jakby go nie miał :-) wywróż nam coś :-D
Lamia-
dziękuję :-) i dawaj fluidki, a co :-)
Atanku- dziękuję za fluidki ząbkowe :-) żebyś wiedziała, że @ jest wredna :-(

Ostatnia edycja:
donia ja kupuję w warzywniaku tanie nie do końca długie ;) haha ale powiedziała co wiedziała, no i one dobre są albo ja mam teraz takie skrzywienie bo co się da jem z ogórkiem i pomidorem jak jakimś cudem upoluje zjadliwego. A jak chcesz mielonego zapraszam :)

Sil tak wogóle to ja niedobra i niewychowana nie napisałam ci że twoja królewna cudna jest i teraz zerkam raz na Wiktora raz na Dominisię. a jeszcze to imię mmmmmm :)

mila a testuj jak ci testa nie szkoda dziś ooooooo :p

Tak czytam i w temacie toalety odpukać ale nie mam do tej pory żadnych złych doświadczeń ;)

Ael no powiem ci że krowa na balkonie dobry myk ;) zwinęłabym dla ciebie od sąsiadów bo mają ale oni brudasy są więc nieee

Matko wzięłam się za tego chłopoka kolejnego spojrzałam na jego plan pracy i ma takie pomieszanie z poplątaniem że spędziłam teraz pół godziny na układaniu mu nowego o tym samym tylko jakoś logicznie napisanego bo oczywiście on wstępny miał.No za chiny ludowe nie napiszę mu tego do jutrzejszego wieczora będzie musiał oddać później niż w sobotę jak sobie na początku założyłam bo tak coś mi się wydaje że jego bardzo jakoś to nie wzruszy ;)

Atan a jak mi się mordka cieszy bo ona wiem że ma niezniszczone i będę widzieć co biorę.

Nie wiem czy wam pisałam że wkońcu się odezwała ta kuzynka z anglii i paczka gotowa tylko musi znaleźć jelenia (busiarza, kuriera) co nam ją dostarczy. No i dała mi linka żeby zobaczyć dwie rzeczy co włożyła i będzie takie cuś Fisher Price Rainforest Playmat | eBay
Fisher Price Baby Bouncer | eBay

do tego jakaś karuzela miała być, nosidełko to zakładane na się i jakieś ciuszki na 3-6 mcy

Ostatnia edycja:
Kochana na wykresie oznaczyłaś, że 19stego miałaś owulkę, wiec no na chłopski rozum dziś na test o wiele za wcześnie. Ja bym się wstrzymała aż do lutego, tak 2 tygodnie po owulce.

reklama
Do góry