reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

TRuskawcia Pyscek <glaszcze>:* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WSPOŁCZUJE WREDNEJ@

A JA WROCILA ale fajnie bylo na noworodkowym oddziale tyle maluszkow ojojoj az amelka mnie kopała bo mama sie zachwycala ;-) duzo sie dowiedzialam co i jak ;-) i napewno tam bede rodzic ;-) szpital wybrany ;-)

Fifka no to moze w koncu sie ruuszy i Konradek wyjdzie a moze czeka na Amelke by razem z nia sie urodzic ;-) bo u mnie to dzis mnie wiecej podbrzusze bolalo i w nocy ale za to w koncu przespałam 5 h ;-) bez siusiu ;-) tyle wytrzymałam ;-)a w poniedzialek mam ktg ;-)

neciuszka ale fajnie ze bedziesz mogła sobie powybierac ciuszki ;-)

Ael ale ja sie buntuje miesiaccccc na zdjecie czekac za miesiac to ja juz moze urodze ;-) ale jak siedze na lozku czuje ze Amelka mi naciska...
A te zdjecia wiktorka to po prostu boskie on jest przesliczny ;-) mezusiowi tez sie podoba ;-)
tyle pisalyscie ze juz niewiem co miałam kazdej napisac:baffled:

reklama
ja to i tak mysle, ze my z Pysckiem, Madza, Aga i Truskawcia zafasolkujemy razem:tak: i wsyzstkie bedziemy narzekac na trudy i znoje ciazy:laugh2:
a ja? tez chce z Wami:-( niech babeczki zarzucą świeżymi fluidkami, mogłoby się coś ruszyć.
A ja czekam, nie wiem na co...

Magd.a..chodzilo mi bardziej o madziulke ale jak chcesz mozesz sie przylaczyc:-)!
Donia....problemy z toaleta oznaczaja brak kupy czy az za duzo kupy:laugh2: bo jezeli brak to sie nie pisze..raz w zyciu mialam zaparcie i myslalam, ze umre!:rofl2:

ooo miq...oczywista sprawa, ze ty tez..przepraszam, ze przeoczylam!! tylko musimy termin ustalic;-)

Natkusia ja wprowadziłam karmienie mieszane, wpierw cyce po cycach mleko modyfikowane.

Doniu nie wiem czy to fajnie z taką głodomorrą. Jak mi tak będzie jadł a porcje będą się zwiększać to my normalnie na mleku modyfikowanym zbankrutujemy. Bebilon 1 800 gr puszka kosztuje 45 zł. Powinna starczyć na 3 tygodnie może miesiąc.

DZIEWCZYNY nie ma bata! Miesiąc celibatu od zdjęć małego! Czemu nie prosicie Sil, Mineralnej, Magdaleny czy Iwaska o zdjęcia dzieci, haaa?
Jeszcze za niedługo dojdzie Donia, Atanek a może i Fifka, to możecie w zdjęciach przebierać jak w ulęgałkach. Z moim przerwa :p

leżę :p cały czas wstałam tylko aby wziąć sobie jedzenie ... ale uciekam poleżę jeszcze trochę i uciekam na wizytę :-)

A sio do łóżka! ;-) trzymam &&&&&&&&&& za wizytę i czekam na relacje :*

ja uciekam odpocząć od kompa bo siedzę już dosyć sporo.. będę potem :]
I wy tyle nie piszcie bo ciężko nadrobić :-D

Ael no nic nie poradzisz, że taki głodomór! Pozostaje Ci się tylko cieszyć.. Ja jak byłam mała to byłam mega niejadkiem :] butelki się nie tknęłam i musieli z butelki przelewać na małą łyżeczkę mleko i wtedy trochę jadłam.. Były samolociki, przebieranki i nic nie pomagało :] Moja rodzina powtarza że to był horror .. Więc ciesz się z tego co masz mimo wszystko ;)

Uciekam :*

Ostatnia edycja:
Natkusia ja wprowadziłam karmienie mieszane, wpierw cyce po cycach mleko modyfikowane.

Doniu nie wiem czy to fajnie z taką głodomorrą. Jak mi tak będzie jadł a porcje będą się zwiększać to my normalnie na mleku modyfikowanym zbankrutujemy. Bebilon 1 800 gr puszka kosztuje 45 zł. Powinna starczyć na 3 tygodnie może miesiąc.

krowę sobie lepiej kupcie i zainstalujcie na balkonie, z perspektywy czasu taniej wyjdzie :-)

Magd.a..chodzilo mi bardziej o madziulke ale jak chcesz mozesz sie przylaczyc:-)!
Donia....problemy z toaleta oznaczaja brak kupy czy az za duzo kupy:laugh2: bo jezeli brak to sie nie pisze..raz w zyciu mialam zaparcie i myslalam, ze umre!:rofl2:

ooo miq...oczywista sprawa, ze ty tez..przepraszam, ze przeoczylam!! tylko musimy termin ustalic;-)

Nieee nie chcę :-) dobrze mi jak jest na razie :-)

reklama
Do góry