reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

co by tu na obiad? hmmm...nie mam pomyslu...chyba sobie odmrozimy kotleciki mielone z kurczaka, zjem z burakami, bo ja anemie mam,wiec niestety musze buraki jesc po kazda postacia...:crazy:

reklama
co by tu na obiad? hmmm...nie mam pomyslu...chyba sobie odmrozimy kotleciki mielone z kurczaka, zjem z burakami, bo ja anemie mam,wiec niestety musze buraki jesc po kazda postacia...:crazy:

Uuuuu to jak będziesz w ciąży to może być lipa. Mi lekarz teraz nie kazał morfologii robić, ale chyba z czystej ciekawości sobie zrobię, to nie majątek, a lepiej wiedzieć co się w organizmie dzieje.

Fifka dzięki wielkie! :* mąż mi dzisiaj kupi to wapno.. a do dentysty nie będę tyle czekać, pójdę w poniedziałek! I basta!
a Ty sobie odpoczywaj i dychaj bo za niedługo nie będziesz miała kiedy jak Młody się pojawi ;)

Natkusia - jak Ty kobietko moja kochana robisz że masz takie pozytywne nastawienie do wszystkiego ?? ja tak nie umiem ... :-(

Pyscek nauczył mnie tego mój mąż.. On ma zawsze uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie a ja zawsze się wszystkim przejmowałam i wkurzałam.. Nie raz mnie wkurzał z tym swoim nastawieniem bo miałam wrażenie że ma wszystko gdzieś. A to nie prawda. Przyjęłam jego taktykę, nauczył mnie tego i żyję się o wiele lepiej.. Ale nie powiem miewam nie raz doły i nie raz mi łezka poleci bo takie jest życie.
Ty widzę kochana że bardzo się przejmujesz wszystkim.. Z jednej strony rozumiem ale nie możesz tak bo się wypalasz :* Daj sobie kochana na luz, uwierz, że będzie Ci lepiej - postaraj się. Głowa do góry bo nie mogę patrzeć na Ciebie jak Ty się smutkasz :-(

Boooooszz, Wiktor to ma apetyt po tatusiu! Najpierw wychlał obie piersi, a dużo mleka w nich było, potem dałam mu butlę aż 150 ml i wychlał wszystko! A teraz taki jest szczęśliwy, że zajmuje się swoimi rączkami i pieluchą, a jak się na niego patrzę to się śmieje. A bandzioch to się dopiero niezły zrobił i chyba sporo w ciągu 3ech dni przytył bo jakiś taki cięższy się zrobił.

Fasola...a czemu lipa? ja anemie mam od dawna, tylko, ze zawsze bylam troche pod norma...ale jakos nic z tym nie robilam nigdy...myslalam, ze to nic takiego. teraz po ostatnich badaniach wyszlo, ze mam duzo nizej niz norma...no i dodatkowo mam niska krzepliwosc krwi i to takie kolo sie robi...ale chyba musze sie za to wziasc.
ty w ciazy w ogole morfologi nie mialas robionej?

Przecież Ci mówię, ze diabelskie nasienie, zaraz z oczu widać, że wisus i zadziora będzie ;-) hyhyhyhy Piękny jest :-)

milia oczywiście, ze miałam już 2 albo 3 razy, ale na najbliższą wyzytę mam zrobić jakieś tam badania, ale morfologie pominął bo powiedział, ze jest ok. Ja wiem, ze w ciąży w miesiąc to się mogło pozmieniać, więc lepiej zrobię to dla własnej wiedzy. No w ciąży np ja z rewelacyjnych wyników spadłam do takich troszke anemicznych. Tragedii nie było, ale rewelacji tez nie. To jak Ty startniesz z anemią to może cię męczyć zmeczenie i inne z tym związane.

Ostatnia edycja:
Fasolka...kochana to skoro lekarz mowi, ze jest wszystko ok to moze nie trzeba robic...ale jezeli ma cie to uspokoic i ty poczujesz sie lepiej jak dowiesz, ze jest wszystko ok to zrob sobie...:-)
ja mowie, ze dla ciazy wycierpie wszystko i wszystko wylecze...BYLE BY JUZ MI ZESLALI Z NIEBA DZIDZIUSIA:-):-)

ja to i tak mysle, ze my z Pysckiem, Madza, Aga i Truskawcia zafasolkujemy razem:tak: i wsyzstkie bedziemy narzekac na trudy i znoje ciazy:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena: ale malutki ten twój synuś, śliczny , taka kruszynka :-)

pyscek, truskawcia: tule kochane i już zaczynam trzymać kciuki &&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za wasz następny cykl oby był na 2 wielkie krechy :-D

fasolka
: no skoro z twoim pomocnikiem ci i dzie ciężko to aż sie boję swojego :tak:
silka: gratuluje pierwszego miesiąca życia Dominisi , ślicznotka mała :-)

Ael: ty wiesz ze ja fanka wierna Wiktora , i jak zawsze jest boski :-)

faika:
o jak ci się rozwarcie powiększa to nadzieja ze moze juz poród zaraz będzie , mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

neciuszka: a ty kobietko często odpoczywaj, rób przerwy zebyś sie nie przemęczyła, zkoro podjęłaś sie zadań to wiadomo że muszisz skończyć, ale pamiętaj o sobie i dzidzi dużo odpoczywaj w przerwach

witam nowe staraczki !!!!! oby wam się szybko udało zFASOLKOWAC

A ja odpoczywam sobie, i mam chęć na zapiekany ryż z jakbłakmi i cocacole, :-) i sAŁATKĘ Z mcdonalda ;-)

Do góry