reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
co by tu na obiad? hmmm...nie mam pomyslu...chyba sobie odmrozimy kotleciki mielone z kurczaka, zjem z burakami, bo ja anemie mam,wiec niestety musze buraki jesc po kazda postacia...
Uuuuu to jak będziesz w ciąży to może być lipa. Mi lekarz teraz nie kazał morfologii robić, ale chyba z czystej ciekawości sobie zrobię, to nie majątek, a lepiej wiedzieć co się w organizmie dzieje.
Fifka dzięki wielkie! :* mąż mi dzisiaj kupi to wapno.. a do dentysty nie będę tyle czekać, pójdę w poniedziałek! I basta!
a Ty sobie odpoczywaj i dychaj bo za niedługo nie będziesz miała kiedy jak Młody się pojawi
Pyscek nauczył mnie tego mój mąż.. On ma zawsze uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie a ja zawsze się wszystkim przejmowałam i wkurzałam.. Nie raz mnie wkurzał z tym swoim nastawieniem bo miałam wrażenie że ma wszystko gdzieś. A to nie prawda. Przyjęłam jego taktykę, nauczył mnie tego i żyję się o wiele lepiej.. Ale nie powiem miewam nie raz doły i nie raz mi łezka poleci bo takie jest życie.
Ty widzę kochana że bardzo się przejmujesz wszystkim.. Z jednej strony rozumiem ale nie możesz tak bo się wypalasz :* Daj sobie kochana na luz, uwierz, że będzie Ci lepiej - postaraj się. Głowa do góry bo nie mogę patrzeć na Ciebie jak Ty się smutkasz :-(
a Ty sobie odpoczywaj i dychaj bo za niedługo nie będziesz miała kiedy jak Młody się pojawi
Natkusia - jak Ty kobietko moja kochana robisz że masz takie pozytywne nastawienie do wszystkiego ?? ja tak nie umiem ... :-(
Pyscek nauczył mnie tego mój mąż.. On ma zawsze uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie a ja zawsze się wszystkim przejmowałam i wkurzałam.. Nie raz mnie wkurzał z tym swoim nastawieniem bo miałam wrażenie że ma wszystko gdzieś. A to nie prawda. Przyjęłam jego taktykę, nauczył mnie tego i żyję się o wiele lepiej.. Ale nie powiem miewam nie raz doły i nie raz mi łezka poleci bo takie jest życie.
Ty widzę kochana że bardzo się przejmujesz wszystkim.. Z jednej strony rozumiem ale nie możesz tak bo się wypalasz :* Daj sobie kochana na luz, uwierz, że będzie Ci lepiej - postaraj się. Głowa do góry bo nie mogę patrzeć na Ciebie jak Ty się smutkasz :-(
Boooooszz, Wiktor to ma apetyt po tatusiu! Najpierw wychlał obie piersi, a dużo mleka w nich było, potem dałam mu butlę aż 150 ml i wychlał wszystko! A teraz taki jest szczęśliwy, że zajmuje się swoimi rączkami i pieluchą, a jak się na niego patrzę to się śmieje. A bandzioch to się dopiero niezły zrobił i chyba sporo w ciągu 3ech dni przytył bo jakiś taki cięższy się zrobił.
Fasola...a czemu lipa? ja anemie mam od dawna, tylko, ze zawsze bylam troche pod norma...ale jakos nic z tym nie robilam nigdy...myslalam, ze to nic takiego. teraz po ostatnich badaniach wyszlo, ze mam duzo nizej niz norma...no i dodatkowo mam niska krzepliwosc krwi i to takie kolo sie robi...ale chyba musze sie za to wziasc.
ty w ciazy w ogole morfologi nie mialas robionej?
ty w ciazy w ogole morfologi nie mialas robionej?
Pyscek
:)
no ja niestety biorę wszystko do siebie i widzę wszystko w negatywnych barwach, mój mąż ma zupełnie odwrotnie optymista pełną gębą
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Przecież Ci mówię, ze diabelskie nasienie, zaraz z oczu widać, że wisus i zadziora będzie ;-) hyhyhyhy Piękny jest :-)
milia oczywiście, ze miałam już 2 albo 3 razy, ale na najbliższą wyzytę mam zrobić jakieś tam badania, ale morfologie pominął bo powiedział, ze jest ok. Ja wiem, ze w ciąży w miesiąc to się mogło pozmieniać, więc lepiej zrobię to dla własnej wiedzy. No w ciąży np ja z rewelacyjnych wyników spadłam do takich troszke anemicznych. Tragedii nie było, ale rewelacji tez nie. To jak Ty startniesz z anemią to może cię męczyć zmeczenie i inne z tym związane.
milia oczywiście, ze miałam już 2 albo 3 razy, ale na najbliższą wyzytę mam zrobić jakieś tam badania, ale morfologie pominął bo powiedział, ze jest ok. Ja wiem, ze w ciąży w miesiąc to się mogło pozmieniać, więc lepiej zrobię to dla własnej wiedzy. No w ciąży np ja z rewelacyjnych wyników spadłam do takich troszke anemicznych. Tragedii nie było, ale rewelacji tez nie. To jak Ty startniesz z anemią to może cię męczyć zmeczenie i inne z tym związane.
Ostatnia edycja:
Przecież Ci mówię, ze diabelskie nasienie, zaraz z oczu widać, że wisus i zadziora będzie ;-) hyhyh
Ahh no tak piękna wizja przyszłości...
Fasolka...kochana to skoro lekarz mowi, ze jest wszystko ok to moze nie trzeba robic...ale jezeli ma cie to uspokoic i ty poczujesz sie lepiej jak dowiesz, ze jest wszystko ok to zrob sobie...:-)
ja mowie, ze dla ciazy wycierpie wszystko i wszystko wylecze...BYLE BY JUZ MI ZESLALI Z NIEBA DZIDZIUSIA:-):-)
ja to i tak mysle, ze my z Pysckiem, Madza, Aga i Truskawcia zafasolkujemy razem i wsyzstkie bedziemy narzekac na trudy i znoje ciazy
ja mowie, ze dla ciazy wycierpie wszystko i wszystko wylecze...BYLE BY JUZ MI ZESLALI Z NIEBA DZIDZIUSIA:-):-)
ja to i tak mysle, ze my z Pysckiem, Madza, Aga i Truskawcia zafasolkujemy razem i wsyzstkie bedziemy narzekac na trudy i znoje ciazy
Ostatnia edycja:
reklama
magdalena: ale malutki ten twój synuś, śliczny , taka kruszynka :-)
pyscek, truskawcia: tule kochane i już zaczynam trzymać kciuki &&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za wasz następny cykl oby był na 2 wielkie krechy
fasolka: no skoro z twoim pomocnikiem ci i dzie ciężko to aż sie boję swojego
silka: gratuluje pierwszego miesiąca życia Dominisi , ślicznotka mała :-)
Ael: ty wiesz ze ja fanka wierna Wiktora , i jak zawsze jest boski :-)
faika: o jak ci się rozwarcie powiększa to nadzieja ze moze juz poród zaraz będzie , mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
neciuszka: a ty kobietko często odpoczywaj, rób przerwy zebyś sie nie przemęczyła, zkoro podjęłaś sie zadań to wiadomo że muszisz skończyć, ale pamiętaj o sobie i dzidzi dużo odpoczywaj w przerwach
witam nowe staraczki !!!!! oby wam się szybko udało zFASOLKOWAC
A ja odpoczywam sobie, i mam chęć na zapiekany ryż z jakbłakmi i cocacole, :-) i sAŁATKĘ Z mcdonalda ;-)
pyscek, truskawcia: tule kochane i już zaczynam trzymać kciuki &&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za wasz następny cykl oby był na 2 wielkie krechy
fasolka: no skoro z twoim pomocnikiem ci i dzie ciężko to aż sie boję swojego
silka: gratuluje pierwszego miesiąca życia Dominisi , ślicznotka mała :-)
Ael: ty wiesz ze ja fanka wierna Wiktora , i jak zawsze jest boski :-)
faika: o jak ci się rozwarcie powiększa to nadzieja ze moze juz poród zaraz będzie , mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
neciuszka: a ty kobietko często odpoczywaj, rób przerwy zebyś sie nie przemęczyła, zkoro podjęłaś sie zadań to wiadomo że muszisz skończyć, ale pamiętaj o sobie i dzidzi dużo odpoczywaj w przerwach
witam nowe staraczki !!!!! oby wam się szybko udało zFASOLKOWAC
A ja odpoczywam sobie, i mam chęć na zapiekany ryż z jakbłakmi i cocacole, :-) i sAŁATKĘ Z mcdonalda ;-)
Podziel się: