reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc Dziewczyny
:-D
jestem nowa na forum i pomyślałam,że to będzie dobry wątek dla mnie bo też powoli szykujemy sie z mężem się do pierwszych starań:)
Przeglądam sobie poprzednie wpisy i widzę,że macie tu bardzo fajne relacje ze sobą,aż miło się czyta:)
Mam nadzieję,że też będę się mogła poudzielać na forun,jednak póki co zadnego doswiadczenia w temacie nie mam:(
wszystkie badania zaczynam dopiero od lutego.
Pozdrawiam Was i zycze milego czwartku:-)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj zniknęłam bo byłam u dentysty a potem odwiedziny u teściów i mamy.. Wchodzę i nie sposób Was nadrobić eh :p

Ael nie licz na to, że Wiktor nam się znudzi, jest to po prostu NIEMOŻLIWE! A mój mąż również zachwycony Twoim chłopaczkiem i patrząc na Niego nie umie doczekać się swojego ;)
Pyscek kochana moja :*:* <tulusiam> .. z jednej strony szkoda że @ przyszła ale z drugiej strony odblokowało się.. Oj Oj
Fifka ja Cię proszę..! Ja chcę już Konrada zobaczyć!!! :-D Codziennie wchodzę rano z myślą "Fifka pewnie na porodówce już rodzi" a tu zonkuś.. Opierniczasz się coś ;) :p

Dziewczyny ciężaróweczki.. Bolą Was zęby w ciąży? Mnie ostatnio pobolewają i za każdym razem w innym miejscu :( (nie są to dziury bo byłam na kontroli w październiku i było ok) .. Byłam u zębologa ale miał tyle ludzi, że mnie nie przyjął :/ powiedział tylko, że to w ciąży normalne i polecił pastę.. Ale czasami można się wściec z tym ..

Ale tak to jest z facetami, czasem trybiki w główce nie zaskakują i chodzą z rozdziabioną gębą jak glonojady.
buahahahahahaha!!!:laugh2::laugh2: jejku myslalam, ze sie posikam jak to przeczytalam rozdziabiona geba jak glonojady..o litosci Ael, chcesz mnie udusic:-D
Synus cud miod i malina! buzia tak slodziuchna, ze az nie sa sie opisac:-) jaki miesiac bez zdjec Wiktorka? o nie! wszczynam protest!!:-):tak:
witam ...
Boże jak mnie dziś zalewa ....:szok: a brzuch napiernicza ... mam dość już tej @ :wściekła/y:
kochanie wspolczuje...wez sobie nospe forte i lez, odpoczywaj. tez mialam kiedys ostre bole miesiaczkowe wiec wiem jak cierpisz...musisz to wylezec i przeczekac...<tulemocno>
Kocham...fajny masz nick, popdejrzewam, ze twoj małż ma imie na literke W czyzby Wojciech?:-) witamy w staraczkach i zyczymy szybkiego zafasokowania!
Fifcia...bo nie zrozumialam, ty dzis jedziesz juz do szpitala?:confused: jak tak to zaciskam kciukasy&&&& zeby szybko poszlo:-)
natkusia...wciazy tracisz duzo wapnia stad problemy zebowe, musisz to kontrolowac po prostu u dentysty i moze kup sobie jaks paste sensodyne, albo jakas poprawiajaca szkliwo..czy cus:-)
ja chyba jutro testuje...oczywiscie dlatego, ze jakos boje sie odstawic dupka, bo daje sobie jakis 1% ze sie uda...dlatego tescik Quick Vue kupialam bo innego nie bylo, ale mam chyba 14dfl to jak ma wyjsc to wyjdzie...no ale pewnie nie wyjdzie:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hihi ... ja chyba muszę się zwlec z łóżka i zrobić sobie herbatki i coś do jedzenia a potem ok 15 łyknąć jakiegoś procha bo nie chce się zwijać z bólu na poczekalni a potem w gabinecie ... matko jeszcze muszę się doczłapać tam :-( jestem ciekawa jak mi prolaktyna wyszła, i czy da mi jakieś leki :-p jak nie to nie wyjdę dopóki coś mi da ...

Do góry