Ależ mi koleżanka poprawiła humor. Wczoraj zrobiła porządki w szafach i ma kupę ciuszków do odsprzedania, podgrzewacz do butelek, matę edukacyjną. Za tydzień mam jechać do niej po to wszystko i wybierać co mi się spodoba
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hm.... Ael powiem ci tak... chciałabym... jak sobie myślę o dwójce to bardzo bym chciała... ale troszkę się boje "przebiegu tej drugiej ciąży".... Zobaczymy jak mały się urodzi Na pewno zdecyduje się na drugie... ale czy za pół roku czy za 3 lata to się okaże...
Necia i widzisz! Już jest lepiej :-)
Fifcia, no jak Cię wezmą na cc, a myślę, że 80 % jest, że zakończy się tak ciąża, to i tak będziesz musiała odczekać.
Fasola masz ciotka. ALE JA OBWIESZCZAM WSZEM I WOBEC, ŻE ZDJĘCIA WIKTORA PRZEZ MIESIĄC NIE UŚWIADCZYCIE! Będzie już tyle dzieciaczków, a mój to normalne starszak to już się wam znudzi. Koniec kropka, zdjęcia małego będą dopiero najwcześniej za miesiąc. Hawk!
Zobacz załącznik 429936Zobacz załącznik 429937Zobacz załącznik 429938Zobacz załącznik 429939Zobacz załącznik 429940Zobacz załącznik 429941
Fifcia, no jak Cię wezmą na cc, a myślę, że 80 % jest, że zakończy się tak ciąża, to i tak będziesz musiała odczekać.
Fasola masz ciotka. ALE JA OBWIESZCZAM WSZEM I WOBEC, ŻE ZDJĘCIA WIKTORA PRZEZ MIESIĄC NIE UŚWIADCZYCIE! Będzie już tyle dzieciaczków, a mój to normalne starszak to już się wam znudzi. Koniec kropka, zdjęcia małego będą dopiero najwcześniej za miesiąc. Hawk!
Zobacz załącznik 429936Zobacz załącznik 429937Zobacz załącznik 429938Zobacz załącznik 429939Zobacz załącznik 429940Zobacz załącznik 429941
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
O to zdjęcie jest boskie!! https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=429938&d=1327569908
No zobaczymy jak to w końcu wyjdzie... a właśnie! Mam wrażenie ze mi rozwarcie ruszyło! Jak się wczoraj badałam po ktg to czułam różnice w rozmiarze "otworu". Więc kto wie... może zacznie ruszać teraz.
Netka to super!!!! poprawisz sobie humorek troszkę
No zobaczymy jak to w końcu wyjdzie... a właśnie! Mam wrażenie ze mi rozwarcie ruszyło! Jak się wczoraj badałam po ktg to czułam różnice w rozmiarze "otworu". Więc kto wie... może zacznie ruszać teraz.
Netka to super!!!! poprawisz sobie humorek troszkę
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ael On jest piękny i cudowny od razu widać, ze to diabelskie nasienie hyhyhyhy
No dobrze że nie zaszalałam na allegro jeszcze bo kończę pisaninę dla następnego delikwenta. Z całą łaskawością odezwała się po 3 tygodniach kuzynka męża z anglii co paczkę miała zrobić. No i zrobiła tylko busiarz co tydzień mówi jej że za tydzień. Więc kasę muszę trzymać bo ona szuka kogoś innego żeby to wysłać.
Fifka jak twoj otwór?
Fifka jak twoj otwór?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Teraz mam takie jak wczoraj.
Hahaha Netka ale mnie rozje*ałaś tym pytaniem XD
Hahaha Netka ale mnie rozje*ałaś tym pytaniem XD
Ostatnia edycja:
reklama
a coooo tak dla uśmiecha
Skończyłam nareszcie kolejnej osobie rozdział !!!!! Teraz przerwa jakaś zrobienie obiadu i siadam do następnego typa. Dobrze by było na jutro wieczór to zrobić mu ale wątpię żebym się wyrobiła bo późno wszystko dostałam od nich.
Skończyłam nareszcie kolejnej osobie rozdział !!!!! Teraz przerwa jakaś zrobienie obiadu i siadam do następnego typa. Dobrze by było na jutro wieczór to zrobić mu ale wątpię żebym się wyrobiła bo późno wszystko dostałam od nich.
Ostatnia edycja:
Podziel się: