reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi - UDA SIĘ! :tak:
Devi - hej! ;-) Jak tam u Ciebie? Już niedługo staranka zaczynacie!

U mnie 3. dc dziś i już mnie tak brzuch nie boli jak wczoraj, na szczęście! :happy: A jutro do pracy i przyszły tydzień będzie orka! Ufff... Znów będę klikać z pracy. :-D:laugh2:

reklama
Mary- ja cały dzień klikam zza biurka ;) ciekawe ile czasu zajmuje mi przegladanie bb w pracy :D

Do staranke jeszcze jeden cykl, dziś mój 28dc i tempka wciąż wysoko ale myśłe , że @ pojwia sie ok. 31.10-01.11.
Z P. odliczamy dni :)

a jednak z przytulanek były nici mężulek poszedł spać zanim ja wróciłam z pracy kurde zawsze jak mam dni płodne to się mijamy on ma pierwszą zmianę a ja 2 no nic ale może następnym razem się uda zgrać :) dzisiaj robiłam znowu test owulacyjny i nadal dwie grube krechy więc może dzisiaj mi się uda obudzić mężulka w nocy ;)

Hej, hej :-)
i ja się witam, z lekkim bólem głowy, ale z uśmiechem na ustach:-) wkońcu zostało jeszcze "tylko" 9 dni do godziny zero :-) pozdrawiam i uciekam na spacerek z pieskiem.

ja teoretycznie mam dni płodne ale wczoraj gin powiedział ze na 100% owulki nie ma i nie będzie wiec jakoś odechciało mi się przytulanek...

Bafinka - a dla przyjemności? Kochana, wiem, że ciężko... Ale czasem nam nasze nastawienie płata figla. Warto być pozytywnie nastawionym, czego Ci życzę!

Kacha - i Tobie! Gdzie jesteś?

reklama
Jak się staracie to trzeba się kochać dla przyjemności i dla dzidzi, a jak nie ma owulacji to dla przyjemności i dla polepszenia jakości nasienia:-) bo to tak nie jest zdrowo magazynować materiał. W gruncie rzeczy wychodzi na to samo :-)
A poza tym jak dojdziecie do takiego stanu, że seks to tylko rozmnażanie, uff to będzie nie dobrze. Ale się wymądrzam :nerd:

Do góry