reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

łooomatkoboskoczestochowsko nie mam pojęcia jak to się z tym rokiem stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamknijcie mnie gdzieś na kilka dni bez niczego i nikogo może będzie co lepiej. Chociaż męża mi zostawcie to może się go czasem zgwałci.

Laptopa ni ma a dziś mam wątpliwości czy go wogóle brać jednak już. Do d.... tyle mej wypowiedzi

reklama
łooomatkoboskoczestochowsko nie mam pojęcia jak to się z tym rokiem stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamknijcie mnie gdzieś na kilka dni bez niczego i nikogo może będzie co lepiej. Chociaż męża mi zostawcie to może się go czasem zgwałci.

Laptopa ni ma a dziś mam wątpliwości czy go wogóle brać jednak już. Do d.... tyle mej wypowiedzi

Necia :eek: ale co się stanęło?

A znikam z forum, tylko by się śmiać chcieli ze mnie....

O masz...mówi to nasza wyrocznia mądrości która opierdala za podobne testy "Znikam z forum" :-D
Durniu ty jeden a co ty bez nas poczniesz? Kto ze mną urodzi? :-D

Netka... wróc i jeszcze raz napisz o co chodzi bo oprócz tego ze chcsz zeby cię z mężem zamknąć niz nie zrozumiałam :-D

O masz...mówi to nasza wyrocznia mądrości która opierdala za podobne testy "Znikam z forum" :-D
Durniu ty jeden a co ty bez nas poczniesz? Kto ze mną urodzi? :-D

Bo ja SE mogę pisać o znikaniu z forum...wy już NIE! ]:->

Bez was nic nie pocznę, a pomóc urodzić to Ci pomogę, za Ciebie przykro mi kochana never. Dasz radę babo :-p
Trochę trza was powkurzać na rozruszenie umysłu :-D

Necia, no my tu czekamy. Ja chętnie Cię zamknę gdzieś, ale podaj mi powód łaj?

1. Wstałam dziś lewą nogą
2. Spierniczyłam sprawę z tym rokiem na kocyku
3. Jestem zmęczona
4. Nap... mnie znów ręka z zgięciu
5. Miał być laptop na raty przy okazji tego że szwagier chce telefon na nas ale telefonu nie było wczoraj więc lapka nie wzięliśmy w piątek ma być załatwiane, a ja dziś mam wątpliwości czy brać toto.
6. uj wi co jeszcze

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ooo to mnie dziś odzwierciedla

ijeszcze pierdzielone rysunki mnie nie słuchają i się wstawić do pracy nie chcą jak ja chcę wrrrrrrrrrrrrrr

Biedna Netka :* Rokiem się nie przejmuj... myślę że Magdalena nam wybaczy :-D A co do lapka totaki sprzęcik się zawsze przyda, ale sami musicie to przemyśleć... tule cię moja droga, nie nerwuj się :*

Ael no ja myślę ze dam radę :-D Wczoraj z Dziurką rozmawiałam żebym małego wyganiała bo się doczekać nie może :-D I biedna bała sie ze mały mi wypadnie jak będe się mocno rozkraczać więc mam rodzić ale zaciskać nogi zanim będe w szpitalu :-) Noż uśmiałam się jak durna XD

1. Wstałam dziś lewą nogą
2. Spierniczyłam sprawę z tym rokiem na kocyku
3. Jestem zmęczona
4. Nap... mnie znów ręka z zgięciu
5. Miał być laptop na raty przy okazji tego że szwagier chce telefon na nas ale telefonu nie było wczoraj więc lapka nie wzięliśmy w piątek ma być załatwiane, a ja dziś mam wątpliwości czy brać toto.
6. uj wi co jeszcze

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ooo to mnie dziś odzwierciedla

ijeszcze pierdzielone rysunki mnie nie słuchają i się wstawić do pracy nie chcą jak ja chcę wrrrrrrrrrrrrrr

Matka weź wyluzuj bo Ci jeszcze żyły na czole i szyi powyskakują i tak zostaną. Poza tym nie chwal dnia przed zachodem słońca, dzień gównianie mógł się zacząć a skończy się fantastycznie. Zobaczysz, a wtedy żeby nie było "a nie mówiłam".

Madzia powiedziała, że nic się nie stało z tym rokiem, poprawi sobie. Jak zmęczona jesteś wracaj do wyra i dupy nie podnoś przed 15, wtedy to i ta ręka Ci odpocznie. Co do lapa, jak już odpoczniesz, zrób sobie bilans za i przeciw posiadaniu nowego lapa. Jeśli dotychczasowy Ci dogorywa totalnie, może lepiej się zdecydować a stary opylić.
A na uj wie co jeszcze, to sobie daruj, nie wyszukuj na siłę problemów. Kładź się spać, pośpij i jak wstaniesz to wstawaj od prawej giry. Słońce pikne to buźkę trzeba szczerzyć.

reklama
Sil niunia śliczna :*** no i gratulujemy Dominisi skończonego pierwszego miesiąca :-)
A poza tym co tam u Ciebie? Jak sobie dajesz radę? :-)

Mój czort skończy za tydzień 3 miesiące i to jest normalnie hardkor, a teraz śpi i śpi, ale jak pośpi mi do 10 a przynajmniej do 11 będzie git majonez :-)

Do góry