reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Miq kwiatuszek ostatnio pisała masz tutaj jej post. Kwiatuszkowy post

Puchnięcie to oznaka zatrucia ciążowego ale musiałaby Fifka nieźle spuchnąć na całym ciele. A żeby określić zatrucie ciążowe czy nawet stan przedrzucawkowy trzeba jeszcze z jednego czy dwóch objawów.

Mdłości i biegunka dobrze, organizm oczyszcza się przed porodem, który może nastąpić do 2 tygodni.

reklama
dzięki pok,
pobolewaja mnie jajniki chwilke i przestaja to raczej na @ w ciązy to by chyba nie bolały 2, jak teraz kichnęlam to myslałam, że mi sie urwały he he
wiecie co ja wczoraj narobiłam sobie, napiłam się wody, bo coś mnie suszyło i zjadłam gruszkę, wiem wiem babcie zawsze mówiły nie mieszać owoców z wodą, ale nigdy nic mi nie było, ale wczoraj myślałam, że umrę co to był za ból, nie mogłam zejść z WC:(

Mnie i przed @ i w cyklu zaciazonym pokluwaly jajniki (chyba, bo ja nigdy do konca pewna nie jestem czy to one) a w cyklu fasolkowym jak raz szybko wstalam to podbrzusze mi sie jak struna naciagnelo i zaklulo. Kciuki trzymam :)

Donia Ael Pok Atan no ja też coś słyszałam o tym... w nocy mnie swędzą nogi... a zwłaszcza stopy ale na górnej części nie na podeszwie. i tak mnie zaczęło to zastanawiać czy to ze mój organizm tak małego próbuje się pozbyć nie jest z tym związane... ale nie puchnę jakoś "widocznie".... Będe następnym razem na IP i i tak mam się kłaść do szpitala to wtedy powiem o tych objawach Niech sprawdzą...

Straszne te porody... Nie dosc, ze sie czlowiek nameczy to jeszcze obsra, spychnie i nadrapie...

Fifka wyslalam pw do ciebie zamias do miq... Zwalam na hormony...

Aaaaa....donia! Bon courage! Ca va etre super, tu verras! Bisou :)

wiecie co ja już chyba zmęczona jestem tymi staraniami, w ogóle jestem zmęczona, jakoś nie odpoczęłam w ten urlop. W dodatku te problemy z firmą, to jak wyścig:(

reklama
Donia juz nie dzisiaj bo aparat mają teściowie. Tyle że ja w ciąży ciśnienie zawsze miałam bardzo niskie i nic nie wzbudzało podejrzeń. A przy zatruciu ma sie podwyższone ciśnienie nie zmniejszone...

Oj może to zbieg okoliczności bo żadnych innych objawów nie mam... az tym świądem zwalałam do tej pory na szpital bo wiadomo tam łatwo załapać jakies "gó*no" Powiem o tym następnym razem lekarzowi ale nie ma co tu panikować.

Dobra kochane ja ide spać! Moje ostatnie chwile w domu.... a moze i ostatnia noc przed szpitalem... tak wiec ide się nacieszyć...

Do góry