reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael a poza tym po staremu :tak: Teraz jestem na etapie bardzo bym chciała, ale co ma być to będzie. Czekam grzecznie na wizytę u gina we wtorek, wtedy ustalę szczegóły laparoskopii. I obiecałam sobie, że jak po laparoskopii w ciągu 3-4 miesięcy się nie uda to odpuszczam, bo inaczej zwariuję :rofl2:

A ja wiesz dobrze, że nadal wierzę iż uda Ci się szybko zajść :-)
Czasem tak o Tobie myślę i o tym kiedy w końcu wpadniesz na forum obwieścić o dwóch kreseczkach :-)

No a ja jestem po KTG. Skurcze takie jakieś byle jakie... Śmiałam się z lekarzem ze w domu mam skurcze a jak kładę się pod ktg to jakoś się uspokajają :-p Zbadał mi szyjkę i......... zamarł :no: Powiedział ze gdyby nie fakt ze uprzedzałam go co tam wymaca to mógłby przysiąc że ja za 2-3 godziny będę miała małego już na rękach :-D Był przerażony faktem ze może pogłaskać małego po główce :-p No ale rozwarcie jak było takie jest i tyle, mały praktycznie na wylocie ale szyjka go trzyma... podobno z takimi odczuwalnymi skurczami i z taką szyjką kwalifikuję się do szpitala...

Tak wiec Jutro pozałatwiam swoje sprawy szkolne i jutro bądź w piątek pójdę się położyć... :baffled: Szpital przyprawia mnie o dreszcz, ale będe się czuła bezpieczniej monitorując tego małego.

Ale to jakiś normalny lekarz? Bo jak nie to przyjadę do Ciebie i tam wszystkich na oddziale poustawiam do pionu i będą na Twój rozkaz chodzić :-)
Babo pamiętaj, sms do mnie!

Zobacz załącznik 429754Zobacz załącznik 429757 z prezentem od cioć :-)

Zobacz załącznik 429760 a tu inne prtezenty które ostatnio Bartuś dostał :-p

Wiesz komplecik fajny, ten bodziak z małpą genialny ale Bartuś śliczniejszy! Buziak od cioci Asi :*

A ja pakuje prezent dla Iwaska i paczuszki ubraniowe dla Fifki i mojej bratowej :-)

reklama
Ale dopiero teraz zauważyłam, że mocno się przyzwyczaiłyście do roku 2011 :-D oczywiście nic nie szkodzi ale moja spostrzegawczość też jest zabójcza :-D

Ale dopiero teraz zauważyłam, że mocno się przyzwyczaiłyście do roku 2011 :-D oczywiście nic nie szkodzi ale moja spostrzegawczość też jest zabójcza :-D

Oooo kurde XDDDD faktycznie jest gafa w roku XD

Ael czy normalny? Jak dla mnie nawiedzony, bo podniecał się dotykając główki małego jakby pierwszy raz w życiu coś takiego widział! No ale to ju nie pierwszy lekarz który próbuje mnie położyć.... ięc jak nastepnym razem będą mnie kłaść kładę się potulnie :tak:

Aaa nie mogę się doczekać paczuszki :*

Ale zaradzimy temu :-) co prawda zdolności w wyszywaniu nie mam ale myślę, że dam radę dorobić tylko kreseczkę na dole przy jedynce :-p :elvis:

A jak już wysyłam to jeszcze wyślę Wam jedną fotkę i uciekam :-p
Zobacz załącznik 429799

Ostatnia edycja:
Ael czy normalny? Jak dla mnie nawiedzony, bo podniecał się dotykając główki małego jakby pierwszy raz w życiu coś takiego widział! No ale to ju nie pierwszy lekarz który próbuje mnie położyć.... ięc jak nastepnym razem będą mnie kłaść kładę się potulnie :tak:

Aaa nie mogę się doczekać paczuszki :*

Wiesz lepszy taki lekarz nic ten co się Twój Krzysiek pokłócił.

Tylko kochana co do ciuszków, miałam kilkanaście sztuk takich mniejszych, poprałam, jeszcze poszukam ale trochę z większych rozmiarów. Mam tyle tych ciuszków, że część musiałam upchać u nas w szafie.

reklama
Do góry