reklama
Aga...hej kochana! dobrze cie widziec ja mialam laparoskopie, wiec w razie jakis pytan pisz mi PW chetnie podpowiem co i jak:-) nawet mam gdzies zdjecia blizn po operacji:-) dodaja tylko uroku brzuszkowi:-)
dobrze, ze wykryto u ciebie co jest nie tak, bo teraz jak zaczniesz leczenie bedzie ci latwiej..ja jestem na etapie przygotowan do IVF, bo niestety moja endometrioza nie pozwolila mi sie strac naturalnie niestety:-(
dobrze, ze wykryto u ciebie co jest nie tak, bo teraz jak zaczniesz leczenie bedzie ci latwiej..ja jestem na etapie przygotowan do IVF, bo niestety moja endometrioza nie pozwolila mi sie strac naturalnie niestety:-(
Witam! My z mężem niedługo zaczynamy starania
Jak na razie mam zrobione badania na tarczyce, i inne hormony ze względu na podejrzenie zespołu policystycznych jajników. Badania wszystkie w normie, objawów inne niż nieregularne cykle nie zaobserwowałam więc mam nadzieję że jestem zdrowa. Na ekranie gin zaobserwował jakąś nieprawidłowość ale oby to nie przeszkodziło nam w planach. Od miesiąca zażywam kwas foliowy. Jeszcze mam w planach wizytę u dentysty i myślę o testach na przeciwciała toksoplazmozy i wirusa cytomegalii. Używam testu owolacyjnego Donna od paru dni i zaobserwowałam coś dziwnego, mianowicie owulacje miałam 5 dnia cyklu! w ostatni dzień okresu! teraz jest mniej więcej polowa cyklu i owu brak. Rzeczywiście nie mam objawów. heh dziwne co? Cykle mam różne ale mniej więcej między 21 a 28 dni. Mam 26 lat a mąż 31, mam nadzieję że z początkiem przyszłego roku powitamy nasze maleństwo
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ee jak sie cos zacznie dziac to dam znac ;-) jak na razie sie nie wybieram choc jutro ide do pani ordynator obejrzec szpital i noworotki bo jest ordynatorem dzialu noworodkowego ;-) na 11 jak wroce dam relacje ;-) a tak to u mnie bez zmian nie czuje zeby mialo sie zacząć cos dziac jedynie mam coraz czesciej mokro w majtkachi na koszuli bo z cyckow leci .atan: a ty kiedy na porodówkę sie wybiersza? :-)
Aga kochana teskniłam ;-) na przywitanko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja mam jednak madrego meza choc szkoda ze tak pozno na to wpadl ... okazalo sie ze bylo mozna kabel do internetu z inei co mamy rozdzielic przejsciowka i dac 2 kabel i mam tv ;-) a ja od listopada telewizji w pokoju nie mialam.. a zato od lutego bedziemy mieli internet z telewizja i telefonem darmowymi numerami za 130zl a tak cyfra + 90zl i 80 internet wiec bedzie taniej ;-)
witam nowa staraczke aguś ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki by sie szybko wam udało ;-)
magda co do badan to wiem ze na tsh dostaniesz ale musisz od specjalisty wiec najpier rodzinny a potem endokrynolog chyba ze masz mikla rodzinna to ci na tsh napisze ;-)
A u mnie akwarium wrocilo na miejsce ;-) bo bylo po remoncie do gory i nikomu sie nei chcialo od nowa znowu znosic ;-) i dzis mezus zniosl ;-)
Ostatnia edycja:
danao84
Fanka BB :)
Hej.
Ja na chwilkę. Wpadłam tylko poinformować, że dzisiaj byłam na tych badaniach, mężu idzie w piątek. Zdecydowałam się, ze dzisiaj gdyz u mnie na wsi to tylko dwa razy w tygodniu wysyłają próbki: w poniedziałki i środy.
Ja na chwilkę. Wpadłam tylko poinformować, że dzisiaj byłam na tych badaniach, mężu idzie w piątek. Zdecydowałam się, ze dzisiaj gdyz u mnie na wsi to tylko dwa razy w tygodniu wysyłają próbki: w poniedziałki i środy.
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Jak się nazywa ta lampka żółwik?
Lusiowy prezent
Zobacz załącznik 429718Zobacz załącznik 429719Zobacz załącznik 429720Zobacz załącznik 429721 kolory są bardzo żywe, tutaj jakieś takie troche niemrawe są
ojej zakochałam się w tych ciuszkach, też takie chcę!!
A ja sobiew nic nie robię z tego, że olewacie moje posty i powiem Wam, że dostałam się na kurs francuskiego. Zaczynam w poniedziałek, tzn. nie wiem czy zaczynam, bo to zależy od Amelci.
Ale powiem Wam, że maleństwo jeszcze się nie pojawiło, a już troszkę przestawia nam życie. Zaakceptowali mnie na poziom 4 ale zajęcia są w śr i czw. a wtedy mój mąż nie może zostać z małą, więc musiałam zejśc na poziom niżej bo zajęcia będą w pon i śr. No mamuśki to mnie pewnie rozumieją, ale dziwna to jak dla mnie sytuacja, bo zawsze samostanowiłam a tu proszę, małe 3 kg a zmieniają życie :-)
Podziel się: