reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pomyliłam się 7 stycznia, bo była tydz wcześniej po costangusie. Kierując się ostatnimi cyklami to 28 ale licząc o tej owulacji 21. Wydaje mi się, ze objawów ciążowych takich specyficznych nie mam, a te co mam to nie powiedziałabym, że to ciąża:(

reklama
Fifka obserwuj się, jak zaczniesz puchnąć to migusiem na IP to może być zatrucie ciążowe
albo.... najadłaś się mandarynek :)

o miałam was o cos zapytać, chyba mogę na tym forum , znacie kogoś osobiście komu można przekazać 1%? to grosze są, ale grosz do grosza... proszę o info na pw

a ja ide sie wykapac ;-) i ogolic nogi ;-) ciekawe jak mi pójdzie ;-) z brzuszkiem ;-)

FIFKA kochanie uwazaj na siebie !!swedzenie to nie dobryyy obiaw z tego co mowila polozna...

Ael no ja się zastanawiam nad tym czy przypadkiem u mnie coś dziwnego się nie dzieje.... bo mam mdłości, biegunkę... i świąd nóg i rąk... :baffled:

BABOOO! Cholestaza ciążowa Czytaj to! Świąd skóry w ciąży może świadczyć o cholestazie.
"Świąd nasila się wraz z upływem ciąży - najsilniej odczuwalny jest w okresie bezpośrednio poprzedzającym poród"

Ael no ja się zastanawiam nad tym czy przypadkiem u mnie coś dziwnego się nie dzieje.... bo mam mdłości, biegunkę... i świąd nóg i rąk... :baffled:

Yyyyyy.. Brzmi dziwnie... Zrob jak dziewczyny mowia. A puchniecie i takie rozne to nie jest przedrzucawkowy? Ja sie zawsze boje mowic, bo to wszystko straszne ale pytanie pada i.. Moze nie powinnam nic mowic?
Jakby sie utrzymywalo lub pogorszylo jedz na ip... A moze zadzwon tam do nich teraz i spytaj co robic?

o miałam was o cos zapytać, chyba mogę na tym forum , znacie kogoś osobiście komu można przekazać 1%? to grosze są, ale grosz do grosza... proszę o info na pw

Znam. Wklejalam tu na forum. Przesle ci na pw.
buzi

dzięki pok,
pobolewaja mnie jajniki chwilke i przestaja to raczej na @ w ciązy to by chyba nie bolały 2, jak teraz kichnęlam to myslałam, że mi sie urwały he he
wiecie co ja wczoraj narobiłam sobie, napiłam się wody, bo coś mnie suszyło i zjadłam gruszkę, wiem wiem babcie zawsze mówiły nie mieszać owoców z wodą, ale nigdy nic mi nie było, ale wczoraj myślałam, że umrę co to był za ból, nie mogłam zejść z WC:(

reklama
Donia Ael Pok Atan no ja też coś słyszałam o tym... w nocy mnie swędzą nogi... a zwłaszcza stopy ale na górnej części nie na podeszwie. i tak mnie zaczęło to zastanawiać czy to ze mój organizm tak małego próbuje się pozbyć nie jest z tym związane... ale nie puchnę jakoś "widocznie".... Będe następnym razem na IP i i tak mam się kłaść do szpitala to wtedy powiem o tych objawach Niech sprawdzą...

Do góry