reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
martusia...ja cie tule mocno i nie placz kochana :* <tulasek>
Iwasek...ja cie podziwiam...dobrze, ze Igorek jest juz z wam i mozesz na spokojnie sie nim cieszyc!

zaraz daje wam po kawalku mojej pizzy!!!:-) wszystko zrobilam sama takze mozecie byc ze mnie dumne:-)
Zdj&#281;cie1036.jpg

Ostatnia edycja:
Martusia tulimy !!! Przesyłam pełno fluidków prosto z brzuszka na kolejny cykl! Zobaczysz uda Ci się !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

czytałam ;-) dobrze ze jej tez kupiłam kilka par bucików ;-)

mili dawaj zdjecie pizzy choc najadlam sie makarronem i des3erka calego nie dalam rady zjesc wiec na raty jem ale pizza no no ;-) gdzies upchne ;-)

Ja jestem jeszcze w pracy, do tego strasznie głodna a ty tu takie rarytasy pokazujesz :angry:

Ale nie ukrywam, że zjadłabym kawałek bo wygląda bosko....:-)

Dobra dziewczyny zbieram się do domku... ale najpierw jadę z mężem do Poradni Leczenia Niepłodności ciekawe na kiedy wyznaczą wizytę... :sorry: Odezwę się wieczorkiem

Ostatnia edycja:
Sun...to w takim razie czestuj sie kochana! na zdrowko:-) no i czekam na wiadomosci co w tej klinice ci powiedza...czekam na same dobre informacje! :):):-)
Atanku...patrz wyzej :-) i czestuj sie, jest na prawde dobra....moze nie wyglada profesjonalnie, ale...niech bedzie:-)

Martuś tule do piersi <tule> nie płakusiaj proszę.. :* będą nowe cykle i nowe szanse. Główka do góry
Milia ja po obiedzie a Ty mi tu takiego smaka robisz eh :crazy: no masz Ty zdolności kucharko :]

Cześć dziewczynki ponownie :-)

Do Poradni Badania Niepłodności dopiero jutro się zapiszę, bo rejestracja jest do godz: 14:30

Kochane pomóżcie mi to wyjaśnić. Od 14 dc robię testy owu (według P. gin. moje owu jest tak między 16-18 dc). Wiem, że to owu w 100% występuje, bo miałam to kontrolowane na USG, a po drugie przyjmuję Clo.... Spójrzcie na to i powiedzcie co myślicie...

PICT0281.jpg Na żywo te kreseczki są troszkę bardziej wyraźniejsze.... i sama nie wiem czy miałam owulacje i dlaczego ta kreseczka jest ciągle tak wyraźna od 16 dc??

reklama
Sun możesz mieć tak wysokie stężenie LH, że utrzymuje się kilka dni pozytywny test. Po prostu test jest zbyt wysokiej czułości, ale powiem Ci, że ja właśnie w takim cyklu zaszłam w ciąże :-) 3 dni pod rząd miałam pozytywny test owu :tak:
Raczej za dzień owulacji przyjmuje się dzień po pierwszym pozytywnym teście owu.

Do góry