hej dziewczynki
pyscek: na wstępie przykro mi że ci jedna krecha wyszła, nie wiem czy pocieszać ci i pisać ze moze jesze powtórz test czy już trzymać kciuki za następny cykl...<tulę >
magdalena: no sliczny tówj maluszek, taki opalony no i ten twój nosek :-) i ma sliczne usteczka
danao: witaj , jak dawno cię nie było co słychać, jak starania wam idą, kiedy testujesz i w ogóle jak sie kobieto czujesz??
fasolka: o jak ci fajnie ty już masz siłę roboczą w pracy :-) tzn. wiesz ze juz ktos będzie a ja w wielkiej niewiadomej żyję, i się stresuję bo tyle roboty sie nazbierało, że szok
nie wiem jak ja komuś to przekażę o ile w ogóle ktos szybko przyjdzie
neciuszka: hej żonko jak się masz, jak pisanie skończyłas ?Może coś ci pomóc i tak siedze w domu ;-)
fifka: a ty matko rodząca non stop co sie u ciebie dzieje, rodzisz, czekasz, ???? jak sie czujesz dzisiaj ?
Ael: no wiesz te rózne metody wychowywania to czasmi są kontrowersyjne, bo z 2geij strony cięzko zostawić maluszka żeby sie wypłakał, patrzeć na jego łzy i słuchać jak szlocha, żeby go wyszkolić, ja sie sama zastanawiałm nad róznymi metodami i pewnie żadnej nie przyjmę tylko będę robiła jak czuję
miq: cześć fajnie ze jestes już, no i wycieczkę mieliście fajną ja nad morzem jeszcze nie byłam nigdy
a ja juz jestem w III trymestrze czy dopiero za tydzień ???
Znowu sie nie wyspałam mam prawie każdej nocy pobudkę przed 2ga i do po 4 nie spię,