reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek :) jaka ładna temperaturka :tak: kiedy testujesz?

Atanku widzę, żeś w ferworze przygotowań ;-) ja dziś też zaczęłam wić gniazdko do końca. Wyłożyłam kosmetyki i Pampersy w kołysce i włożyłam nawet śpiworek w którym Amelcia będzie spała po powrocie. Chyba bym chciała żeby była z nami :tak:

Fifcia a Ty jak się masz nasza eatowa rodzicielko :sorry2:

donia no wyjete tylko zeczy ze strychu by wiedziec co zostało do wyprania bo tesciowa pierze a ja musze posegregowac bo mam juz komode wiec mozna by w koncu w nia powkładac ciuszki ;-) ale został duzy karton w ktorykm sa kocyki tez i spiworki i rozki 2 ;-) wiec troszke miejsca zajmuje ale jak sie wypierze to bedzie spokoj została tylko siatka z ciuszkami na strychu taka biedronkowa zielona duza z wiekszymi rozmiarami od 70 do 92 albo 98 nie pamietam ale ogolnie na ponad pol roczne i roczne dziecko ;-)

a jutro mam wizyte u poloznej na ktg i potem do ginka z medicovera mysle ze skomentuje wyniki wymazow i moze szyjke sprawdzi a jak sie uda to pojade do ginka przy okazji tego na nfz to moze dowiem sie ile wazy amelka ;-) bo ten robi usg a tamten nie...

pyscek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lilly a dziękuję, czuję się świetnie, niestety żadnych symptomów, że Amelcia się do nas szykuje :). A chciałabym w piątek urodzić, plisss

Atan to powodzenia na wizytach, daj znać koniecznie. Ja mam w piątek i na piątek mam termin porodu :sorry2:

A ta nasza Magd.@ naprawdę się obraziła? Ma ktoś z Nią kontakt?

reklama
Do góry