reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lilly ja też tak właśnie myślałam! W TESCO są napewno bo na tej etykiecie z tyłu było napisane Fisher Price for TESCO...

IWASKU bo ja zapomniałabym! "Igorek cudny! A jakie ma piękne skośne oczka! Cud, miód, orzeszki :*

Fifka wierze Ci! Ty to już w 100% zasłużyłaś, żeby zobaczyć już swojego Konradka

jej ale Wasze dzieciątka są śliczne :) takie malutkie słodkie istotki :]
a ja na chwilę się przytuliłam do mężusia i nie wiem kiedy odpłynęłam :p kobietki pochwalę się że kupiłam sobie dziś kozaczki z przeceny :D takie cichobiegi ;]

Witam ja juz w domku siostra miala roczek swojej firmy i maz wygral w zabawach i dostal dyplom i tofifi ;-)
a ze meczyl mnie o torbe do szpitala wiec w wiekszosci spakowana by nie bylo ;-) tylko laczkow ladowarki i siateczkowych fig i podkladu na lozkoo niemam i silikonowych nakladek wiec jutroi po wizycie na ktg pojde do apteki ;-)

hej pyscek tempke masz superowa ;-) trzymam kciuki by nie spadla &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a czuje jak pingwinek chodze powoli i mecze sie szybko brzuszek czasem mnie zaboli a tak to oki ;-) ciekawa jestem kiedy Amelka bedzie chciala wyjsc z brzuszka ;-) ogolnie w nocy niezbyt spalam bo co 3 h sie budzilam siusiu...i przed obiadem jak sie na chwile polozyla to zasnelam ale nie na dllugo bo mnie wolali na obiadek.. a w drodze do domku weszlismy do kfc bo mialam straszna ochote na longera ;-) wiec najedzona torba spakowana to co do prania dla dziecka przyszykowane w kartonie wiec ogolnie duzo do prania zostało... jutro moze posciagam to co na strychu sie suszylo i zabiore sie za prasowanie i skladanie ;-) albo przyjdzie bratanica i sie tym zajmie ;-) zalezy jak sie bede czuc ;-) a amelka duzo kopala bo mamuska dzis duzo slodkiego jadla bo moja siostra 1 rok firmy swietowala i moj brat urodzinki ;-)

iwasku witaj ;-) śliczny igorek ;-)
magdalenka no no nie wiedzialam ze fischer ciuszki robi :szok: sliczny ;-) a do tego twoj synek tez sliczniusi ;-)

reklama
Do góry