reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael- w takim razie trzymam &&& żeby wszystko wyjaśniło się na plus :-D

Pok- ojjj tam wstydliwa :-D pokaż brzusio :-) możesz się w kameralnych pokazać :-D tam sami swoi ;-)

Kasiu- :-D dawaj fotki :-D ja chcę, ja chcę :-D

Atan- bardzo dobrze, że Amelka rośnie :-) oooojjeeejjj nie widziałam :-( muszę poszukać :-D nooo widzę, że masz też na ścianie moje nazwisko z marchewką :-D Uwielbiam te futrzaki :-D
Edit: widziałam na skarbie Twój brzusio :-D superrrrr :-) na pewno Malutkiej tam wygodnie :-)

Łłłłłłłłooo jeja, ześwirowałam :-p oglądałam Dirty dancing i się pobeczałam :-p

Ostatnia edycja:
Ael Ty cos słabo tańczysz nad tym ogniskiem. Jakoś mi niedobrze, czerwona jestem i boli w krzyżu :szok: mąż już pytał czy jedziemy na IP :-) Już wzięłam prysznic i wydepliowałam się gdzie trzeba, chciałam żeby mąz to zrobił ale jego jak zwykle kusi później na małe co nieco a ja dziś wyjątkowo nie mam ochoty :no:
chyba sobie jeszcze brewki wydepiluję

Atan kką kącik super przytulny i jaki dopracowany, brawo :tak:

Pok a tam wstydliwa, zobaczysz jak Ci piłka wyskoczy to bedziesz chętnie pokazywała :-p

img008-1.jpgP1060007-1.jpg
a macie :cool:
pok odpisałam ci w poprzednim poście

Kasia jaka ty szczupla, gietka i wysportowana! I skad taka opalona? Cud miod.
teraz to ja sie juz na pewno nie pokaze! :-D:-D:-D

A slodziaczek w brzuszku rozkoszniaczek, tfu! Rozkoszniaczka:)

kasiu juz widzialam te fotki ale nadal sie napaczyc na twoja coreczke nie moge ;-) sliczna ;-)

donia no no bo jeszcze urodzisz a my nic nie beda wiedziec masz do ktores telefon by smska wyslac?

pok dziękuję ja zawsze szczuplutka byłam a jeszcze w ciąży przez tarczycę na początku schudłam ale teraz już staram się odrabiać choć nie jest łatwo, opalenizna to jeszcze wakacyjna tzn. we wrześniu się jeszcze opalałam a mi się tak zawsze trzyma :biggrin2:
a ty dawaj fotke bo na pewno gorzej nie wyglądasz :-p

reklama
Do góry