reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Ael- w takim razie trzymam &&& żeby wszystko wyjaśniło się na plus
Pok- ojjj tam wstydliwa pokaż brzusio :-) możesz się w kameralnych pokazać tam sami swoi ;-)
Kasiu- dawaj fotki ja chcę, ja chcę
Atan- bardzo dobrze, że Amelka rośnie :-) oooojjeeejjj nie widziałam :-( muszę poszukać nooo widzę, że masz też na ścianie moje nazwisko z marchewką Uwielbiam te futrzaki
Edit: widziałam na skarbie Twój brzusio superrrrr :-) na pewno Malutkiej tam wygodnie :-)
Łłłłłłłłooo jeja, ześwirowałam oglądałam Dirty dancing i się pobeczałam
Pok- ojjj tam wstydliwa pokaż brzusio :-) możesz się w kameralnych pokazać tam sami swoi ;-)
Kasiu- dawaj fotki ja chcę, ja chcę
Atan- bardzo dobrze, że Amelka rośnie :-) oooojjeeejjj nie widziałam :-( muszę poszukać nooo widzę, że masz też na ścianie moje nazwisko z marchewką Uwielbiam te futrzaki
Edit: widziałam na skarbie Twój brzusio superrrrr :-) na pewno Malutkiej tam wygodnie :-)
Łłłłłłłłooo jeja, ześwirowałam oglądałam Dirty dancing i się pobeczałam
Ostatnia edycja:
donia 1980
Ael Ty cos słabo tańczysz nad tym ogniskiem. Jakoś mi niedobrze, czerwona jestem i boli w krzyżu mąż już pytał czy jedziemy na IP :-) Już wzięłam prysznic i wydepliowałam się gdzie trzeba, chciałam żeby mąz to zrobił ale jego jak zwykle kusi później na małe co nieco a ja dziś wyjątkowo nie mam ochoty
chyba sobie jeszcze brewki wydepiluję
Atan kką kącik super przytulny i jaki dopracowany, brawo
Pok a tam wstydliwa, zobaczysz jak Ci piłka wyskoczy to bedziesz chętnie pokazywała
chyba sobie jeszcze brewki wydepiluję
Atan kką kącik super przytulny i jaki dopracowany, brawo
Pok a tam wstydliwa, zobaczysz jak Ci piłka wyskoczy to bedziesz chętnie pokazywała
kasia.natka
Truskawcia
Kasiu- mmmuuaaa :-* dla Córeczki w brzuszek
Donia- to co to? Już?
Donia- to co to? Już?
kasia.natka
pok dziękuję ja zawsze szczuplutka byłam a jeszcze w ciąży przez tarczycę na początku schudłam ale teraz już staram się odrabiać choć nie jest łatwo, opalenizna to jeszcze wakacyjna tzn. we wrześniu się jeszcze opalałam a mi się tak zawsze trzyma
a ty dawaj fotke bo na pewno gorzej nie wyglądasz
a ty dawaj fotke bo na pewno gorzej nie wyglądasz
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Kasiu sliczny brzusio :*** Księżniczka ma w nim dobrze :***
reklama
donia 1980
kasia dzidzia cudna, już się zachwycałam
Atanku tak mam namiar na Ael, ale to raczej nie dzisiaj:-)
Atanku tak mam namiar na Ael, ale to raczej nie dzisiaj:-)
Podziel się: