reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj napiszę : jeśli bedzie wszystko dobrze - napiszę OK , a jak nie (czego nie biorę pod uwagę ) to napiszę - buuu ...
a reszte się rozpiszę jak wrócę na forum :p buahahaha 0023.gif

reklama
fasolka: kto śmie twierdzic coś przykrego na twój temat??!!!!!!!!!!!!!!1
Toż to cham i prostak kobieta w ciąży jest piękan, i ma blask którego mozna pozazdrościć, więc jak ktoś się odważy cię znieważyć to daj go tu ale wcześniej kopnij w kostkę, ja nie moge co za ludzie szajbnięci , weź ty nie właź do szafy tylko masz chodzić z głowoą do góry i z dumą wypinać brzuch do przodu to twoja misja kobieto

pysek: czakm na relacje po wizycie u lekarza trzymaj sie mały pyscku :-)

klari: a u mnie wymyliliśmy ze jutro naleśniki faszerowane piersią ,pieczrkami i seram żółtym z sosem ogórkowo czosnkowym , mniam

magdalena: no na żale cią zbiera popatrz za to na swojego synia i od razu ci się buzia uśmiechnie, juz chętnie oddam brzuch za moją córcie już na tym świecie :-D

Dzień Doooobry :-),
NIe daje rady Was "nadrobić" a mam tylko od wczoraj ....:confused2:

AAAA, ratunku, pomocy.. mam czkawkę od 15 minut i do tego takli ból w brzuszku kłujący- mam się martwić, znaczy ja się martwię, ale pytam czy to moje martwienie jest uzasadnione???? help

Ael ja poproszę o zaklęcie Amelki na 2.02.2012 plissss

A czemu na tą konkretną datę?

oj napiszę : jeśli bedzie wszystko dobrze - napiszę OK , a jak nie (czego nie biorę pod uwagę ) to napiszę - buuu ...
a reszte się rozpiszę jak wrócę na forum :p buahahaha Zobacz załącznik 427477

Ale jak będzie dobrze, to może rozwiniesz to swoje "ok", hmmm :p

Idę bo jest mi smutno i źle. Nie chcę wam tutaj marudzić. Dobrze, ze zaraz idę do domu bo płakać mi się chce. Może wieczorem zajrzę, ale nie obiecuję. Buźka milaski :*

Kobito siedź i proszę nam się tu żalić. No po to nas masz! Sama pisałaś do innych w gorszym humorze, by pisały do wyżalenia to Ty zrób kochanie moje piękne to samo.

fasolka: kto śmie twierdzic coś przykrego na twój temat??!!!!!!!!!!!!!!1
Toż to cham i prostak kobieta w ciąży jest piękan, i ma blask którego mozna pozazdrościć, więc jak ktoś się odważy cię znieważyć to daj go tu ale wcześniej kopnij w kostkę, ja nie moge co za ludzie szajbnięci , weź ty nie właź do szafy tylko masz chodzić z głowoą do góry i z dumą wypinać brzuch do przodu to twoja misja kobieto

Dobrze Godosz, Dać jej piwa :-DBardzo Sie Mnie To Podoba!

Lamiav mmm brzmi smakowicie . Poproszę przepis.!! :-)
Pyscek zaciskam mocno kciuki i czekam na wieści.! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fasolka Nie przejmuj się tymi czopami.! Głupoty gadają bo ci zazdroszczą wredne szuje.!! :wściekła/y: Zaraz się tu zbierzemy z dziewczynami i zjedziemy się wszystkie do ciebie i ustawimy do pionu idiotów.!!!!!!
Magdba witam serdecznie bo my się jeszcze nie znamy :-)

reklama
hej kochane, dawno mnie tu nie bylo, co tam u was? podczytuje czasami i jeszcze na FB...wiec troche wiem co tam u was:-)
ale zapytam, bo rzadna jestem nowych fasolek...sa jakies na horyzoncie?:-)

Ael ja poproszę o zaklęcie Amelki na 2.02.2012 plissss
2.02 urodzil sie moj M... czemu akurat ty wybralas taka date? i jak sie czujesz? 37 tydzien skonczony...wiec to jhuz tak nieduzo zostalo

Ael...Wiktor jest prze-cu-do-wny! jak patrze na te jego piekne wielkie ciemne oczy to az mam ochote sciskac tulic i calowac...pozdrow malego od ciotki :*

a tak w ogole TESKNILY!!!???? bo jak nie to pupki wystawiac na kopa :p

Ostatnia edycja:
Do góry