reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mijenka -dokładnie tak!!! :-D wolno (i szybko) Ci mieć himery :-D pozwalam Ci :-D
Mag -no to super historia :-D tylko nie wiem kto bardziej szargał dobrym imieniem :p chyba tatuś, niż pan policjant :-D

reklama
najbardziej to chyba szkoda tego psa:tak:
a ja mam dobry tekst:

Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami
- lubi jak się go głaszcze
- cieszy się razem z panem:-D

truskawcia ja caly czas o tobiemysle :*~~~~~~ ;-)
dziekuje za polubienie ;-) ale zjadlam czipsow paprykowych ze szok ;-) az rumience dostalam ;-)

Nala na opakowaniu jest napisane 0+ . Zresztą ta żyrafka to bardziej taka pozytywka niż zabawka więc
pioseneczki można małemu od początku włączać :tak:
Atan
nie ma szans :-D Za bardzo mi się podoba! Teraz słucham tych kołysanek jednej za drugą! :-p

Truskawciu jak to? Ja tęskniłam... :-(

Magdalena
dodajesz otuchy :-D ja tak bardzo bym chciała sama karmić, a jakoś przeraża mnie to e nawet kropeczki siary nie ma... ale skoro u ciebie jest nieźle to i ja mam szanse :tak:

Zafasolkuję
uważaj ty z tymi ciepłymi kąpielami... w ciąży można sobie nimi naważyć niezłego piwa...

A ja czuję się fizycznie lepiej choć dzisiaj psychicznie podupadłam bardzo... noż od rana siedzę i płaczę... powód? Bo mąż poświęca mi za mało uwagi.... :zawstydzona/y: dzisiaj mi tą zyrafkę przyniósł to na godzinę poprawił mi humor i teraz znowu buczałam w poduszkę... Poje*ane te hormony.... :confused2:

Atan -ojej, aż się zarumienilam :-* cieszę się, że myślisz o mnie troszkę ;-) udało mi się polubić-bo z komórki to robiłam :-) a co mialaś ochotę na pikantme? :-p
Fifcia -oj psieplasiam najmocniej :-* jej ile kobitek za mną tęskniło ;-) jej <glaszcze> nie denerwuj się na małża :-) chcociaż ja w ciąży nie jestem, a też umiem sie nieraz wkurzyć o nic :p

Ostatnia edycja:
Fifka tylko dzisiaj kąpiel zastosowałam, i trudno to nazwać kąpielą, bo wody miałam tylko tyle, że przykrywało te bolące miejsca, a brzuch miałam nad wodą i to owinięty ręcznikiem, żeby się nie moczył :-)
Mam pytanie kupowałyście, lub stosujecie monitory ruchu - oddechu?

a zebys wiedziala ze mialam ochote na paprykowe a teraz na banana wiec go bede jesc ;-) u was tez takie drogie banany 6zl kg ?

reklama
Zafasolkuję oczywiście nie popadajmy w paranoję... ja czasem robię sobie też kąpiele (no coś z życia trzeba mieć...) :-) ale żebu uważać zeby ta woda nie była gorąca no i długo nie siedzieć... ja akurat przewrażliwiona na te kąpiele jestem bo jedną ciąże po kąpieli poroniłam...

Skurcze znowu mam jak na złość... wziełam nospę i idę spać... Dobranoc ;*

Do góry