reklama
kacha10
Fanka BB :)
Ja jak studiowalam we Wrocku to mieszkalam 3,5 roku na Krzykach, niedaleko szpitala bodajze kolejowego, a rok na Muchoborze Malym, potem pol roku dojezdzalam.tez chcialam zostac we Wrocku, chcialam rozpoczac studia doktoranckie ale promotorka mnie wyrolowala i wrocilam do rodziny,bo nie bylabym w stanie sie tam utrzymac po studiach a mojemu M sie cos nie podoba Wrocek a w sumie lubi duze miasta.
mary-beth
wróciłam... lekarz cudowny naprawdę warto bylo jechać taki kawal... ale na tym koniec dobrych wiadomości... powiedział ze mam PCO do tego jakieś zaburzenia hormonalne i musze iść do szpitala dostałam już skierowanie więc w przyszłym tyg sie kłada.... a najgorsze jest to ze do szpitala 60 km od mojej miejscowosci więc sama będe .... owulki tez w tym cyklu nie mam i powiedział że raczej bez stymulacji jej mieć nie będę więc zaczne brac hormony... a co najgorsze powiedział ze z żołnierzykami m jest b źle dostał 4 antybiotyki + witaminy... i jego leczenie będzie trwało 2-3 miesiące potem badania a jak nie pomoże to do specjalisty.... więc wiem na czym stoje ale załamującej jest to co się dowiedziałam....
Bafinka - przykro mi, tulę, kochana! Ale dobrze, że trafiliście do dobrego lekarza, to jednak podstawa! Życzę Ci, żeby mimo wszystko udało Ci się zajść. Wiele kobiet potrzebuje wspomagaczy, by mieć dzidzię... Mam nadzieję, że teraz gdy znacie przyczynę niepowodzeń, uda się Wam mieć upragnione maleństwo!
Bafinka
amalfi
Witam! Dostalam @, nareszcie, jutro zaczynam clo!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrra!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem ze to paradoks cieszyc sie z @ na tym watku ;-), ale moj cykl ktory sie zakonczyl byl beznadziejny, bezowocny i w ogole chcialam zeby sie skonczyl.
bafinka jak sie dzis czujesz? Lepiej? Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, pamieta
bafinka jak sie dzis czujesz? Lepiej? Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, pamieta
Bafinka
powoli oswajam się z sytuacja... co ma być to będzie....
mary-beth
Witam się z kawką!
Proszę się częstować! :-):-)
Amalfi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl. CLO było wybawieniem dla niejednej babeczki na forum, więc trzymam kciuki!!! :-)
Bafinko - wiem, że Ci ciężko, ale postaraj się myśleć pozytywnie, bo to ważne! Będzie dobrze!
Amalfi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl. CLO było wybawieniem dla niejednej babeczki na forum, więc trzymam kciuki!!! :-)
Bafinko - wiem, że Ci ciężko, ale postaraj się myśleć pozytywnie, bo to ważne! Będzie dobrze!
reklama
Podziel się: