reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No wlasnie mary beth u ciebie nowa nadzieja w nowym cyklu, a ja dalej tkwie w tym samym co mnie do szalu doprowadza!!!!!!!!!!!!! Ja juz chce @!!!!! I zaczac clo!!!!!!! Biedni ci moi klienci w pracy dzis beda!!!! Juz im wspolczuje!!!!!! Bo mnie poprostu rozsadza od srodka!!!!!!!

reklama
Mary to przynajmniej zaczynasz nowy cykl a ja dalej w zawieszeniu, w ciazy na bank nie jestem bo temp. spadla i test przed chwila zrobilam i 1 krecha.

Współczuję i tulę. Ale myślę, ze musisz spróbować zmienić nastawienie. Spróbuj odpuścić kompletnie jeden jedyny cykl - zobaczysz, że zadziała!

No wlasnie mary beth u ciebie nowa nadzieja w nowym cyklu, a ja dalej tkwie w tym samym co mnie do szalu doprowadza!!!!!!!!!!!!! Ja juz chce @!!!!! I zaczac clo!!!!!!! Biedni ci moi klienci w pracy dzis beda!!!! Juz im wspolczuje!!!!!! Bo mnie poprostu rozsadza od srodka!!!!!!!

Z nowej nadziei zacznę się cieszyć za parę dni, a póki co to daleko mi do radości... Tak bywa... Rozumiem Cię doskonale i tulę.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich!

Męcz chlopa, męcz, paulina!!!! Chyba nie narzeka jeszcze hehe:-D. Ja zaczne w przyszlym cyklu, teraz chwilowo chce go zabic i nie tylko jego, wszystkich chlopow ktorzy stana mi na drodze!!!!!!! Ale tak to juz jest przed@.

Ja już po pracy :-) troche się martwię, bo coś mnie wirusy zaczynają atakować, goli mnie głowa i gardło. Całe szczęście właśnie wskoczyłam do łóżeczka i będę się wygrzewać.
Przykro mi, że się wam w tym cyklu nie udało:-( trzymajcie się cieplutko!

Dziewczynki dostalam okres, wiec zaczynam cykl od nowa.szkoda mi tego ostatniego bo mialam taki idealny plan, temp.,wykresik, owulka wyznaczona temp., testami, organizm tez dal sygnal,bzykanko bylo i nic z tego nie wyszlo.teraz moj m bedzie bral witaminki salfazin na poprawe nasienia.kupilam mu je w aptece i zgodzil sie brac.
Paulina nie odpuszczaj.zycze owocnych staranek!
Anna kuruj sie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia. ta pogoda jest taka beznadziejna i teraz latwo o chorobsko.mi w grubszej kurtce jest za goraco a w cienszych za zimno.juz sama nie wiem jak sie ubierac. Ty jestes z Wrocka?to moje ukochane miasto. studiowalam i praktycznie mieszkalam tam 5 lat.
Mary znow jedziemy na tym samym wozku.kochana, zebysmy w koncu dojechaly do naszego celu.mamy tylko poslizg 1 dnia.
Amalfiwiem co czujesz, bo mnie napiecie przedmiesiaczkowe tez rozsadzalo a jak dostalam okres to troche sie uspokoilam. pewnie jeszcze pare dni bede sie wkurzac na wszystko i na wszystkich i przejdzie.

Kacha - trzymam kciuki! Ale nic nie planuj tym razem!!! Tak tylko, żeby chociaż sprawdzić jak ten cykl pójdzie! Idź na żywioł i czerp przyjemność ze staranek, bo jak tak automatycznie, to i natura na złość robi. Decyzja Twoja, a ja trzymam kciuki.

Tymczasem umieram na ból brzucha - 2. dzień @ zawsze cierpię... :baffled: Ale poszalałam na zakupach i puściłam trochę kasy, to i humor lepszy. :-D

Anna - wygrzewaj się i zdrówka życzę! Sama jeszcze kiepsko się czuję po przeziębieniu, ale już w piątek do pracy... :eek: A pogoda nie sprzyja i łatwo coś złapać, także łykaj witaminki!

A propos pracy - koleżanka idzie na półroczny urlop czy coś i ma dostać trochę jej zmian!!! :-) Super!!!

Ostatnia edycja:
Anna Ty jestes z Wrocka?to moje ukochane miasto. studiowalam i praktycznie mieszkalam tam 5 lat.
Ja wyjechałam na studia do Wrocka i już 9 lat tu siedzę. Bo to jest niesamowite miasto, ale czasami nachodzi mnie ochota do powrotu do rodzinnego miasta, do rodziców, braci, znajomych z liceum itd. Po studiach praktycznie wszyscy przyjaciele wyjechali i zostałam tu sama. A teraz jeszcze nie mam pracy stałej tylko 4 godziny w tygodniu pracuję i tak siedze całymi dniami w domu sama. Jak się było na studiach to wszystko było takie proste :-)

Anna kuruj sie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia...

Anna - wygrzewaj się i zdrówka życzę! Sama jeszcze kiepsko się czuję po przeziębieniu, ale już w piątek do pracy... :eek: A pogoda nie sprzyja i łatwo coś złapać, także łykaj witaminki!

dziękuję :-) od razu się człowiekowi lepiej robi :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wróciłam... lekarz cudowny naprawdę warto bylo jechać taki kawal... ale na tym koniec dobrych wiadomości... powiedział ze mam PCO do tego jakieś zaburzenia hormonalne i musze iść do szpitala dostałam już skierowanie więc w przyszłym tyg sie kłada.... a najgorsze jest to ze do szpitala 60 km od mojej miejscowosci więc sama będe .... owulki tez w tym cyklu nie mam i powiedział że raczej bez stymulacji jej mieć nie będę więc zaczne brac hormony... a co najgorsze powiedział ze z żołnierzykami m jest b źle dostał 4 antybiotyki + witaminy... i jego leczenie będzie trwało 2-3 miesiące potem badania a jak nie pomoże to do specjalisty.... więc wiem na czym stoje ale załamującej jest to co się dowiedziałam....

I ja wróciłam dopiero do domku. Byłam dziś z P. w w Poznaniu (towarzyszyłam mu w pracy)...cały dzien w autku-niby nic do roboty a jakaś zmeczona jestem.
Widze, że tu dziś raczej mało pozytywne wiadomości...@, choroby itd.
Dziewczyny, bierzemy się w garść, zaczynamy nowe cykle i działamy :D
Ja czekam na @ która tez ma przyjść na dniach i tak jak pisałyście, jak brałam tabsy to nie wiedział, ze mam jajniki a teraz dokładnie je czuje :D

Bafinka- najwazniejsz, że trafiliście do dobrego specjalisty który was zdiagnozował i wyznaczyl leczenie. Teraz będzie juz tylko lepiej

Anna_- Wrocław to też moje miasto...od urodzenia :D Uwielbiam je i w życiu bym sie nie przeprowadziła :) Z jakiej części maista jesteś??

reklama
bafinka rzeczywiście nie za wesoło z wami jest. Trudna droga przed wami, ale musicie się teraz razem mocno wspierać! Trzymam kciuki, żebyście szybko wrócili do zdrowia.
devi ja mieszkam na psim polu:-) a ty gdzie?

Do góry