reklama
kacha10
Fanka BB :)
Amalfi jestem z niewielkiego miasta, rejony poludniowo- zachodnie.a Ty?badz dobrej mysle. moze w nastepnym cyklu Ci sie uda.masz dobra lekarke, ktora na pewno Ci pomoze.
Anuszka ja narazie nie testuje.mi dzis temp. spadla na 36,8 a wczoraj mialam 37,1.wiec zobacze co jutro termometr pokaze.dzis zauwazylam b. male ilosci sluzu -barwy b. jasno brazowej.pojawil sie tylko przy zalatwianiu, bo tak to nie leci.na razie czekam na bieg wydarzen.trzymam kciuki za jutrzejsz test.
Anna ja tez zmieniam nastawienie, za b. mi zalezy, spinam sie, stresuje siebie i meza.powinnam sie cieszyc z tego co mam, ze mam przy sobie moja druga polowke. ja tylko lece myslami do przodu, czekam od cyklu do cyklu a terazniejszosc dla mnie zaczyna nieistniec.
Anuszka ja narazie nie testuje.mi dzis temp. spadla na 36,8 a wczoraj mialam 37,1.wiec zobacze co jutro termometr pokaze.dzis zauwazylam b. male ilosci sluzu -barwy b. jasno brazowej.pojawil sie tylko przy zalatwianiu, bo tak to nie leci.na razie czekam na bieg wydarzen.trzymam kciuki za jutrzejsz test.
Anna ja tez zmieniam nastawienie, za b. mi zalezy, spinam sie, stresuje siebie i meza.powinnam sie cieszyc z tego co mam, ze mam przy sobie moja druga polowke. ja tylko lece myslami do przodu, czekam od cyklu do cyklu a terazniejszosc dla mnie zaczyna nieistniec.
Hej widzę, że jeszcze wszystkie śpicie:-)
ja zaraz wychodzę do pracy, ale myślałam że wcześniej zobaczę wiadomość od Anuszki :-) kochaniutka gdzie te dwie kreseczki? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja zaraz wychodzę do pracy, ale myślałam że wcześniej zobaczę wiadomość od Anuszki :-) kochaniutka gdzie te dwie kreseczki? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Bafinka
witam się u mnie dziś 12 dc i 2 skok w doł... nic z tego nie rozumiem myślałm że do niższej temp w cyklu jest jeden skok... anuszki kacha trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kacha10
Witam wszystkie.u mnie nici z ciazy bo temp. spadla na 36,7, wiec niebawem dostane okres.chcialabym zeby juz przyszedl, zeby zaczac nowy cykl, no i pozbyc sie tego napiecia przedmiesiaczkowego, ktore mnie juz psychicznie i fizycznie wykancza.doszlam do wniosku, ze jak juz zaciaze i urodze to znow przejde na tabl. anty.bo mi to zle robi na psyche jak czuje caly cykl jakis dyskomfort.a co tam u Was kobietki?
amalfi
Dzien dobry wszystkim kobietkom!!!
Ja mam to samo kacha10 tez na tabletach czuje sie lepiej, teraz czuje jajnik bez przerwy, wczesniej nie wiedzialam, ze go mam. Plamie juz 5dzien i jestem juz zmeczona bo chce zaczac juz cykl z clo. I rozdrazniona jestem jak to przed @. I zle sie to odbija na mnie i na nas
Ja mam to samo kacha10 tez na tabletach czuje sie lepiej, teraz czuje jajnik bez przerwy, wczesniej nie wiedzialam, ze go mam. Plamie juz 5dzien i jestem juz zmeczona bo chce zaczac juz cykl z clo. I rozdrazniona jestem jak to przed @. I zle sie to odbija na mnie i na nas
reklama
paulina8820
a ja dalej testuje i dalej są 2 kreseczki więc nadal działamy wymęczę go jeszcze przez parę dni
Podziel się: