reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sun no to ja posiadam Duphaston ale jak sama piszesz masz go pod dostatkiem
A ja zaraz pójdę dokończyć pakowanie do szpitala... tzn swoją torbę i dla dziecka mam na tip top... tylko włożyć szczoteczkę do zębów, krem, grzebień i ładowarki do telefonu i aparatu ale to już przed samym wyjściem...
Ale dziś spakuje to co małż ma wziąć na wyjście dla małego i ewentualnie dla mnie...
A ja zaraz pójdę dokończyć pakowanie do szpitala... tzn swoją torbę i dla dziecka mam na tip top... tylko włożyć szczoteczkę do zębów, krem, grzebień i ładowarki do telefonu i aparatu ale to już przed samym wyjściem...
Ale dziś spakuje to co małż ma wziąć na wyjście dla małego i ewentualnie dla mnie...
fajnie że tyle dzieci się lada chwila porodzi
Moja przyjaciółka też rodzi ok. 15 stycznia, a bratowa ma termin cc na 20 stycznia
Następna kumpela rodzi w połowie lutego.. będzie dużo pępkowych .
Coś czuję że 2012 to wyż demograficzny będze .
Ciekawe czy spotkania towarzyskie na tym podupadną.. Dobrze że zawsze będe mieć Was
Moja przyjaciółka też rodzi ok. 15 stycznia, a bratowa ma termin cc na 20 stycznia
Następna kumpela rodzi w połowie lutego.. będzie dużo pępkowych .
Coś czuję że 2012 to wyż demograficzny będze .
Ciekawe czy spotkania towarzyskie na tym podupadną.. Dobrze że zawsze będe mieć Was
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam sie posylwestrowo i grypowo i narazie bez @ juto termin mam
mineralna gratki iwasku czekam na igorka
mineralna gratki iwasku czekam na igorka
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
fifcia ty kobieto kwitniesz
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ma_gdalena a jak nastawienie do porodu????
Narazie brak jako takiego nastawienia... bardziej napalam się tym, że już za 3-4 dni zobaczę mojego szkraba
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kwiatuszku dziękuję :-)
Za moment mąż wraca i pojedziemy do lekarza... no ciekawe co tam słychać
Za moment mąż wraca i pojedziemy do lekarza... no ciekawe co tam słychać
reklama
Narazie brak jako takiego nastawienia... bardziej napalam się tym, że już za 3-4 dni zobaczę mojego szkraba
Zazdroszczę tego uczucia.... życzę, aby poród przebiegł bez żadnych komplikacji :-)
Podziel się: