reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: i ja tą julie przez popularność nie chciałm z początku, moze dałbym sie przekonać jaby mąz ze mna gadał na ten temat a nie na forum rodzinnym zaczą i wszyscy napadli ze tak ma byc, to sie wk..... i postanowiałm ze za nic w swiecie

ale plecy mnie bolą, musze pochodzic

reklama
tak was czytam i nie mogę ze śmichu :p

Jesteście niemożliwe kochane moje :)

Grzebę się z zamówieniem do Avonu bo ciocia zadzwoniła a na nią czekałam.

magdalena
jak już odkurzać będziesz i chcesz małego wygonić zapraszam do mnie :D

Ael a czy ty chcesz ciężarną zdenerwować i jakim kapciem albo patelnią oberwać? :p tyś brzydka chyba żartujesz!!!!!!!!!!!!!!

sleepy no my niby mamy wybrane ale jeszcze też nam się zmienić może

Ael ot wredne baby zobacz nie słuchają sie ciebie :-D
Ael ja wiem, że nawet ine masz słów, żeby to komentować :-D ale i tak w czwartek pójdę do szpital i najpóźniej w piątek będę mi wywoływać poród więc lepiej jakby młody sam zdecydował się wyjść...

Ja mam na was sposób i go chyba w końcu wykorzystam...

Necia brzydka jestem i już! A jak Ty na mnie wyskoczysz z kapciem to ja wyskoczę z pasem i po dupie będę lać...ooo!

witam ;-)

pierwszy raz 9 h wytrzymalam bez siusiu ;-) w nocy ;-)
maz w pracy ja w lozku leze pozniej sie ubiore i do biedronki po zakupy bo lodowka prawie pusta,,,
a tesciowa mi pierogi przyniosla i zajadam ;-)

Ael czekam az skonczysz opowiadanie ;-)

martocha gratuluje potepu :-)

iwasku wspołóczuje ze cie nie przyjeli ahh

neciuszka ty to uwazaj na ten nadgarstek!!

fifka ty jeszcze nie rodz bo sama zostane w lutym jak ty urodzisz juz.. bo lovka zadko nas odwiedza...

magdalenko dobra historia ;-)

zazdroszcze wam sexu !! bu;-(

dzwonili do mnie z pracy kidy ich odwiedze i z zyczeniami i czy odlezyn nie dostalam ;-)

to dobrze ze ustapiły ;-)
a wczoraj jedna marcoweczka urodzila :szok: wiec sie niemartw bedzie dobrze juz ma pluca wykstalcone konradek ;-)

Nop i jestem :-) poodkurzałam, umyłam lustra i jeszcze tylko pranie powieszę :-D jeszcze nigdy z taką przyjemnością nie sprzątałam, przy odkurzania śpiewałam sobie nawet "hej sokoły" :-D mąż powycierał podłogi więc później troszkę przetrę ściereczką łóżeczko małego (bo jednak już jakiś czas stoi) i ubiorę pościel! :-) potem się pewnie pochwalę...

Fifka a właśnie co do łóżeczka! Dostałaś już to swoje???

Ael a Ty się kochana nie złość bo złość piękności szkodzi :-p:-p:-p :*:*:*:*

Atanku nie martwię :tak: i tak leżąc w szitalu mówili mi ze urodzę w najlepszym wypadku w przeciągu 3 tygodni a minęły już 4! Więc i tak długo wytrwaliśmy! Zresztą kiedy tam chce niech mały wychodzi :tak:

Magdalena no k*rwa nie!!! :angry: ale widziałam ze inni podostawali już paczki w tym czasie co ja zamawiałam bo są komentarze... być moze moja paczka z łóżeczkiem gdzieś sie zapodziała... :confused2: jutro gość kończy urlop to pewnie się odezwie...

reklama
Do góry