reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam dziewczyny w 2012 r. - wszystkim życzę II kreseczek na teście, lekkich porodów i zdrowych bobasków :-)

Mineralna piękna córeczka - GRATULUJĘ :-)

Mam do Was pytanie, czy któraś z Was ma może do sprzedania "Metformax 500" - właśnie mi się kończy ten lek, a do ginekologa idę dopiero w lutym. (jeśli będę w tym m-c musiała iść tylko po receptę to 150 zł w plecy, bo tyle płacę za wizytę - więc chyba same rozumiecie ;-))

Hej!
Też miałam wczoraj @ dostać, jak przed chwilą patrzyłam to nadal nie ma. Ale to nic nie znaczy, znajac siebie to może to byc dziś, jutro, nawet pojutrze. Ostatnio to mi ciężko wyliczyć, bo się ciągle termin @ zmienia. Niby nie dużo, dzień, dwa w tą czy w tamtą stronę. No ale jednak.
Najgorsze jest to, ze ja sie od trzech dni czuję, nie jak na okres, tylko tak jakbym go miała! W nocy tak mnie napingalał brzuch, ze myslałam, ze nie zasnę. Teraz mnie się w głowie trroszku kręci Ale oczywiście, żeby nie było, ja się nanic nie nakręcam. Po prostu jak juz wiele razy, mójorganizm ma ze mnie ubaw po pachy

Danao84 pocieszę Cię, że ja też na dniach mam mieć @ :-(... Tak dokładnie to jutro... ale z tym moim @ różnie jest, raz mam w terminie, w innym znów z opóźnieniem... Ja nigdy się już nie nastawiam pozytywnie, i nie wynajduje w sobie objaw ciąży... co ma być to będzie... Życzę Ci aby to jednak nie był objaw na @ tylko na II piękne kreseczki :-)

reklama
danao: witaj jak syklwestr ci miną, co robiliście ?

sun : witaj , ja nie mam takich tabletek wiec nie pomogę

ledwo siedze tak mnie bolą plecy, ale nie mam już gdzie chodzićw tej mojej pracy

Do góry