reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka a może w ogóle nie zdążył wysłać Twojej paczki przed urlopem>??
Witam dziewczyny w 2012 r. - wszystkim życzę II kreseczek na teście, lekkich porodów i zdrowych bobasków :-)
Mineralna piękna córeczka - GRATULUJĘ :-)
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was ma może do sprzedania "Metformax 500" - właśnie mi się kończy ten lek, a do ginekologa idę dopiero w lutym. (jeśli będę w tym m-c musiała iść tylko po receptę to 150 zł w plecy, bo tyle płacę za wizytę - więc chyba same rozumiecie ;-))
Mineralna piękna córeczka - GRATULUJĘ :-)
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was ma może do sprzedania "Metformax 500" - właśnie mi się kończy ten lek, a do ginekologa idę dopiero w lutym. (jeśli będę w tym m-c musiała iść tylko po receptę to 150 zł w plecy, bo tyle płacę za wizytę - więc chyba same rozumiecie ;-))
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena może i tak być....
Sun niestety nie mam... mam tylko Clo na zbyciu...
No ja właśnie CLO, Duphaston i Bromergon mam pod dostatkiem, ale kończy mi się Metformax - nie wiem nawet ja tak moja lekarka to obliczyła, że tylko tego jednego mi brakuje...
danao84
Fanka BB :)
Hej!
Też miałam wczoraj @ dostać, jak przed chwilą patrzyłam to nadal nie ma. Ale to nic nie znaczy, znajac siebie to może to byc dziś, jutro, nawet pojutrze. Ostatnio to mi ciężko wyliczyć, bo się ciągle termin @ zmienia. Niby nie dużo, dzień, dwa w tą czy w tamtą stronę. No ale jednak.
Najgorsze jest to, ze ja sie od trzech dni czuję, nie jak na okres, tylko tak jakbym go miała! W nocy tak mnie napingalał brzuch, ze myslałam, ze nie zasnę. Teraz mnie się w głowie trroszku kręci Ale oczywiście, żeby nie było, ja się nanic nie nakręcam. Po prostu jak juz wiele razy, mójorganizm ma ze mnie ubaw po pachy
Też miałam wczoraj @ dostać, jak przed chwilą patrzyłam to nadal nie ma. Ale to nic nie znaczy, znajac siebie to może to byc dziś, jutro, nawet pojutrze. Ostatnio to mi ciężko wyliczyć, bo się ciągle termin @ zmienia. Niby nie dużo, dzień, dwa w tą czy w tamtą stronę. No ale jednak.
Najgorsze jest to, ze ja sie od trzech dni czuję, nie jak na okres, tylko tak jakbym go miała! W nocy tak mnie napingalał brzuch, ze myslałam, ze nie zasnę. Teraz mnie się w głowie trroszku kręci Ale oczywiście, żeby nie było, ja się nanic nie nakręcam. Po prostu jak juz wiele razy, mójorganizm ma ze mnie ubaw po pachy
Danao84 pocieszę Cię, że ja też na dniach mam mieć @ :-(... Tak dokładnie to jutro... ale z tym moim @ różnie jest, raz mam w terminie, w innym znów z opóźnieniem... Ja nigdy się już nie nastawiam pozytywnie, i nie wynajduje w sobie objaw ciąży... co ma być to będzie... Życzę Ci aby to jednak nie był objaw na @ tylko na II piękne kreseczki :-)
reklama
Podziel się: