reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka dobrze, ze nie musisz już jeść tego świństwa :-)

Sleepy ja kupiłam na Allegro bo było najtaniej ale w każdym sklepie z akcesoriami dziecięcymi jest to łóżeczko... ;-) a co do spania w wózku to myślę, że nie będzie problemu, niektórzy mówią, że mimo że mają łóżeczko to dzieci przez pierwsze parę tyg śpi w wózku bo jest ciaśniej i czuje się bezpieczniejsze

Fifka super że masz dobre wieści. Naprawdę się martwiłam.

A ja ogłaszam wszem i wobec, że maść na hemoroidy działa cuda na siniaki i stłuczenia. Jak to potrzeba matka wynalazku, nie mam innej to przykładałam tę i mogę chodzić nareszcie :-). W sumie nie powinno to dziwić bo ma działanie obkurczające i przeciwazapalne :-)

A co z Ael i staraczkami kameralnie? :sorry:

Ja nie wiem co czego mózg facetowi ale chyba nie do myślenia :wściekła/y: mój mąż tak mnie zeźlił, ja się męczę z bolącą ręką cudem wstawiłam zupę dziś odrazu tak żeby na dwa dni a ten geniusz po przyjściu z pracy nalał sobie miseczke podłączył gaz żeby resztę zagrzać sobie i co siadł do komputera. I gdyby nie telefon to by pewnie i garczek szlag trafił. Wygotował całą zupę :angry::angry::angry: i jeszcze do mnie że to przecież tylko woda się wygotowała doleje się i po sprawie :wściekła/y:

Tez się cieszę jak cholera :-) Gin powiedziała ze jeszcze dwa tygodnie postaramy się powstrzymać poród a później damy sobie spokój, oby tylko 36 tydzień miał i już będzie "donoszony" :tak: więc będe miała zapewne styczniowego maluszka! :rofl2:

Sleepy też myśle ze problemów nie będzie, mój mały na noc też będzie w wózku spał bo w sypialni się łóżeczko nie mieści.

Neciuszka tulę :* nie stresuj się...

Witam się po pracy:-)
Fifka to super wiadomosci! bardzo się ciesze.
Neciuszka nie denerwuj się, wiesz jacy są faceci, niestety trzeba przywyknac... choc wiem jakie to potrafi byc wkurzajace
Czy któras może chce zobaczyc moj juz wreszcie widoczny brzuch?:-p

nala a daj ze popatrze to może nerw mi przejdzie, aż się popłakałam potem tak mnie bolała ręka po głupim obieraniu buraków a on tak bezmyślnie

Neciuszka dolej mu wody i niech je teraz tą zupę :-) a Ty się kochana nie denerwuj choć wcale się nie dziwie...

Fifka to świetne wieści!

Nala dawaj fotki a nie pytaj

reklama
Do góry