reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla tu nie ma czymś się przejmować, ja i tak Konradka przenosiłam już dłużej niż mi wróżyli lekarze :tak: Mały jest już wystarczająco gotowy do życia na zewnątrz. :tak:

Lamiav no zobaczymy czy to ruszy czy nie... na razie ja wciaż czekam...

Kolejny skurcz... :confused2:

reklama
Rozmowa z moim mężem!!
Ja: chyba trzeba dzisiaj poodkurzać...
K: znowu??
ja: to ja mogę poodkurzać a Ty powycierasz podłogi :)-D)
K: przestań, nie będziesz odkurzać
ja: ale patrz jakie są zadeptane podłogi, a poza tym już jest 2 stycznia, mogę w sumie rodzić
K: jak ja bym chciał żebyś już urodziła....
ja: ...... (banan na twarzy)
K: bo tak nie chce mi się dziś iść do pracy
ja: ..... :confused2:

Ael cyrki z tym NFZem są... ale co poradzisz... A co do martwienia się to coś w tym jest... :zawstydzona/y:

Aż potężnego skurcza miałam :szok: aż mnie z nóg zwalił... no zobaczymy czy teraz będą tak bolesne czy to tylko jeden taki... jak będą aż tak bolały to chyba faktycznie zadzwonię ........

Byłyby jaja jakby urodziła przed Iwaskiem...

Jak ja kurna do Ciebie zadzwonię to CHOLERO POŻAŁUJESZ, ŻE ODEBRAŁAŚ TELEFON! TAKI OCHRZAN DOSTANIESZ, ŻE DO LUTEGO BĘDZIESZ SIEDZIEĆ NA DUPIE, MAŁŻ TO PAMPERSA BĘDZIE CI ZAKŁADAŁ, A MŁODY TAK SIĘ MNIE WYSTRASZY, ZE PRZED 40 TYGODNIEM NIE WYJDZIE Z BRZUCHA!!!

CHCESZ TEGO? CHCEEESZ?!???!

martocha: ja chciałm bardzo Klara ale mój sznowny mąż kategorycznie powiedział nie:tak: i teraz juz nic mi nie pasuje, no tak sie zastanawiam nad:
Oliwia, Lena, Elena, chciałm też Kornelia - ale oczywiście mój uważa ze to wieśniackie imię
antosia i melania mi sie tez podobają, ale tylko mi :confused2:

Ael: ty jak powiesz duzymi literami to aż strach, obym ja sie takiego ochrzanu nie doczekała :-D hihihiihhi

fifika: di 15stej juz tylko 3 godz. :tak:

magdalena: nie ma to jak dobre słowo od męża :-), po prostu jest praktyczny ;-)

Mąż poszedł rozpalać w piecu bo zgasło a zimno w domu jak nie wiem więc chyba pójdę jednak sama poodkurzać! Wolałabym żeby mały sam zechciał wyleźć więc może go jakoś wygonię :-p (ale baby są jednak głupie!! jak nie mogłam robić i go prosiłam to płakałam bo mu się nie chciało a teraz sam powiedział, ze mi nie wolno a ja się cisnę do roboty :-D)

Magdalena dobre :-D ot jaki interesowny! :-p

Ael nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :* Aelku kochana sama sobacz ja taka panikara a teraz czuje mega spokój... to oznacza ze naprawdę nie czuję zeby coś złego sie działo :tak: Zresztą sama go nie wyganiam. A jak chce to nich wychodzi :-p

Mąż właśnie napisał ze za godzinę wraca do domu więc jeszcze tylko troszkę :-)

Lamiav czas zasówa i bardzo dobrze :-D co do imienia to mi się Julia bardzo podoba, tylko szkoda ze takie popularne to się zrobiło... :crazy:

Ael: ty jak powiesz duzymi literami to aż strach, obym ja sie takiego ochrzanu nie doczekała :-D hihihiihhi

Doczekasz :p

Mąż poszedł rozpalać w piecu bo zgasło a zimno w domu jak nie wiem więc chyba pójdę jednak sama poodkurzać! Wolałabym żeby mały sam zechciał wyleźć więc może go jakoś wygonię :-p (ale baby są jednak głupie!! jak nie mogłam robić i go prosiłam to płakałam bo mu się nie chciało a teraz sam powiedział, ze mi nie wolno a ja się cisnę do roboty :-D)

Eeeeh.......

Fifka, mnie już nic nie zaszkodzi bo na brzydotę nic nie działa...

reklama
Ael ja wiem, że nawet ine masz słów, żeby to komentować :-D ale i tak w czwartek pójdę do szpital i najpóźniej w piątek będę mi wywoływać poród więc lepiej jakby młody sam zdecydował się wyjść...

Do góry