reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Konradek denerwuję się na te skurcze... bo go ściskają w środku, ale ważne ze czuję ze jest cały i zdrowy, Choć rusza się mniej niż zwykle.

Ael to ja rodzę nie ty :-D spokojnie

reklama
fifka: no właśnie będę próbowała sie dodzwonić do gina, w koncu po za wizytami w szpitalu byłam u niego też prywatnie to mam prawo zawracać mu głowę a co

ael: no ja nie wiem, może cię mąż za mocno ściskał pod czas bara bara :-), a tak powaznie to nie mam pojęcia

magdalena
: oo toście zaszaleli wczoraj, nie ma to jak seksik :-)

fifka: i tak jakoś spokojnie do tego podchodzisz, to bardzo dobrze, obys tak była zrównoważona do konca rowiązania :tak:

magdalena no teraz to i tak jak już to mały wyskoczyć może ;)

ael dokazywacze wyyy :p może Paweł cię posiniaczył ;) ooo widzi mam pytanie a propos ile ma być celibatu po porodzie?

ja małża też wczoraj zmolestowałam :D

Ael no bo my mieliśmy zabronione ale ze względu właśnie na to, że już mi to obojętne bo styczeń wybił więc skorzystaliśmy :-p ale mój miał stracha jak nie wiem :-D cały czas się pytał czy na pewno nie zrobimy mu krzywdy bo "przecież lekarz powiedział, że główka już jest bardzo nisko" :-D

hihi, wczoraj jakiś korzystny układ gwiazd był ja widzę.. Albo wszystkie się nawpierniczały lubczyku;P
Mój to pewnie dopiero po porodzie wróci do normy.. Eh..

Lamiav coraz mniej czuję ból więc stad spokój, Jakby coś ruszało do przodu, ból się nasilał itp. pewnie taka spokojna bym nia była :-D Poza tym czekam na tą 15 bo bardzo mi na tym zależy! :tak:

Hahaha :-p

Ja właśnie napisałam sms'ka do IWASKA czy przyjęli ją na oddział... chyba, że ktoś już ma taką informację i przeoczyłam...

WIADOMOŚĆ OD IWASEK

Niestety jej nie przyjęli na oddział... ma znów próbować jutro! Jest zła!

Wcale jej się nie dziwię bo kurcze mogliby to jakoś zorganizować i jej zapewnić miejsce a nie teraz będzie musiała co dziennie biegać na IP

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry