Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam witam zabawa udana nagadana 3 picolo wypite z kumpela i rafalkiem jej synkiem ;-)
ja do domku dojechalam o 13tej ;-) i rozpakowalam sie i czytam co sie dzialo;-)
Mineralna gratuluje jOWITKI ŚLICZNA ;-)
ael no lezka mi poleciala z tej niespodzianki bo w nocy jej w telefonie nie moglam odtworzyc a teraz jak ogladalam to widzisz masz babo placek ;-) dziekuje za niespodzianke ;*
magdalenko no no ale laska z ciebie ;-)
fifka no ladnie sie uzadzil ten twoj... ahh biedak ...
dobrze ze nadal w 2pAku jestes:-)
a ja zaraz ide do mezulka bo my sie nie widzieli zbytnio bo jak przyszlam to on sniadaie jadl ;-) a ja poszla na kompa ;-) WYRODNA JESTEM ;-)
a co do kopniakow to jak spokojnie siedzialam to kopala a na fajerwerki olala huki i spala jak zabita a jak sie skonczyly to zaczela kopac ;-)
a tez wam dam zdjecie ;-)
Zobacz załącznik 421301Zobacz załącznik 421302
ja do domku dojechalam o 13tej ;-) i rozpakowalam sie i czytam co sie dzialo;-)
Mineralna gratuluje jOWITKI ŚLICZNA ;-)
ael no lezka mi poleciala z tej niespodzianki bo w nocy jej w telefonie nie moglam odtworzyc a teraz jak ogladalam to widzisz masz babo placek ;-) dziekuje za niespodzianke ;*
magdalenko no no ale laska z ciebie ;-)
fifka no ladnie sie uzadzil ten twoj... ahh biedak ...
dobrze ze nadal w 2pAku jestes:-)
a ja zaraz ide do mezulka bo my sie nie widzieli zbytnio bo jak przyszlam to on sniadaie jadl ;-) a ja poszla na kompa ;-) WYRODNA JESTEM ;-)
a co do kopniakow to jak spokojnie siedzialam to kopala a na fajerwerki olala huki i spala jak zabita a jak sie skonczyly to zaczela kopac ;-)
a tez wam dam zdjecie ;-)
Zobacz załącznik 421301Zobacz załącznik 421302
Ostatnia edycja: