reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael cudny ten Twój maluch :) zachwycamy się nim z A.

Magd.a biedaku, nazbierało się Wam i teraz będziecie się tak szczypać. Może mały urlopik? Albo poważna rozmowa? Szkoda czasu i zdrowia na takie przepychanki.

A mój mąż od rana (tzn. od 12 jak wstaliśmy) sprząta i to tak pedantycznie, czyżby to dobry znak na cały rok??? :szok: byłabym przeszczęśliwa, bo to straszny bałaganiarz

Pogoda bura, ale i tak mam zamiar wybrać się na stare miasto, może coś popstrykam.
A czy mówiłam Wam, że ta zbita noga strasznie mi dokucza :-( nie mogę na niej stać buu (smaruję ja maścią na hemoroidy, bo innej nie mam :-D )

Doniu smarowanie bolącej nogi maścią na hemoroidy niewiele w Twoim wypadku Ci pomoże XD
Niech Twój pedancik znajdzie dyżurującą aptekę i kupi Ci coś typowo przeciwbólowego.

Fifciu nie na szczęście, zbitą mam tylną część podudzia i ogromny siniak ze zdartą skórą. Więc jak wstaję i krew spływa do nogi to amm wrażenie, że mi ją rozsadzi, a jak staram się rozruszać mięśnie to mnie ciągnie okrutnie :-)
Ale co tam, przejdzie :-D

Magdalena zapomniałam napisać, piękna z Was para i mieszkanko macie cudne :-)

Jemu to przydało by się zdrowe trzaśnięcie w łeb.. a nie rozmowa.. a poza tym jak mam z nim rozmawiać jak nie odzywam się do niego ;-)

reklama
Do góry