reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda: bardzo łADNY komplet, a dla dziewczynki ten z kotkiem był by ładny, zapiszę sobie bo będziemy z męzem razem wybierać :-)
Ale wiesz co to są takie prędkie ruchy jakby , no włesnie nie wiem co , tak sie szybko i mocno rusza ze mnie to straszy jakoś,

reklama
ja jeszcze chce zobaczyć u mnie w mieście w takiej hurtowni jakie ceny i co tam mają, może w tym tygodniu sie wybiorę, bo w styczniu chce kupić pościel, i łóżeczko, a lutym chce mieć dla siebie wszystko co do szpitala, w marcu resztę dokupić a w kwietniu wózek

Poznajcie się! O to Jowita!

Zobacz załącznik 421266

Mała urodziła się ok 4 i dostała komplecik punktów czyli 10
:-)

Powiedzcie mi kupowałyście taki rożek -becik do noszenia dziecka?

Kup becik, może się przydać. Przez jakiś czas warto w domu po powrocie ze szpitala nosić dziecko w beciku bo czuje się wtedy bezpieczniej. Po prostu ciasnota z becika będzie dziecku przypominać ciasnotę z brzucha. I dobrze ogrzewa co w przypadku uniknięcia kolek jest ważne.

Jestem juz w 24 tygodniu :-D

GRATULUJE!!!

hej neciuszka: ja muszę powiedzieć ze moja mała tez bzikała mi w brzuchu, chyba nie odpowiadała jej głośna muzyka, rozmowy i ogólny hałas, teraz zresztą też od rana sie wierci.
No i znowu ma takie szybkie ruchy, czy to normalne,bo jakoś mnie to niepokoi , miałyście tak dziewczyny ?????

Całkowicie normalne. Dziecko jest jednostką indywidualną już w brzuszku i będzie albo dokazywać albo będzie spokojne, takie też zostaje po urodzeniu. Czkawkę samą w sobie poznasz, nie da się jej z niczym pomylić. A mała po prostu może lubi sobie bardziej pofikać. Musisz ząbki zacisnąć i się cieszyć, w końcu to oznacza że mała jest zdrowa.

Czy ktoś chętny na zdjęcie uśmiechniętego Wiktora w czerwonych śpiochach?

No właśnie, chodzi też o gatunek! Bo ja byłam oglądać u siebie w hurtowni komplety pościeli i nic nie schodziło poniżej 160 zł za 3 elementy... więc stwierdziłam, że wole kupić droższą ale mieć ją na dłużej... chociaż wcale nie powiedziane bo te tańsze mogą być również dobre gatunkowo... i tak chce dokupić jeszcze jeden komplet i pewnie wybiorę coś tańszego i będę miała porównanie czy warto oszczędzić czy lepiej dołożyć

Ael po co pytasz jak wiesz?? :-) my zawsze chętne!

Witam się wciąż w dwupaku!!! :-D Skurcze w nocy miałam co jakiś czas, ale nic się z tego nie rozkręciło! To byłyszalone sylwestra, ale na ma sie czym chwalić :zawstydzona/y:

Mineralna GRATULACJĘ z okazji nowo narodzonej córki!!!! :-D

Zafasolkuję, ja jeden mam. bo podobno w szpitalu sie przydaję, ale z tego co wiem nie jest jakieś mega potrzebne.

Lamiav
ja mam pościele te "Ala i As" są naprawdę ekstra jakości. :tak: choć ja sama nie bardzo widzę sens kupowania tak wielkich "zestawów" połowy z tego nie będziesz nawet używać... a co do róchów to tak jak Magdalena mówi - to czkawka zapewne :-D

Magdalena a mój odwrotnie... od wczoraj umilkł... i się praktycznie nie rusza... Raz tylko na jakiś czas przewróci sie na drugi boczek i cisza... nie wiem co on taki przygaszony...

Naciuszka to ja taką samą alergię mam na pyzy z ketchupem mojego męża... jak on to do pokoju przynosi to ja wychodzę.... co za smród...

A ja kupiłam taką dwa zestawy -> Ala i As - pościel RAINBOW 3el 90x120 (2008970964) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fantastycznej jakości... nawet jak ją uprałam jest taka ekstra gładka i widać ze nie będzie się mechacić, kolor nie zejdzie... naprawdę jest zachwycona! Też sie bałam zeby nie kupić taniego badziewia...

Jutro już wizyta u gin... ależ się denerwuje :szok:

Ostatnia edycja:
Fifka no no, przyznaj się co nawyrabiałaś w tą noc sylwestrową?? :-D
mały sobie odpoczywa po starym roku... :-p albo przygotowuje się na wielkie wyjście :-)

A co do becików to ja słyszałam tak jak Ael pisze... że warto mieć w domu przez jakiś czas bo dziecko czuje się bezpieczniejsze! Ja dostałam 2 rożki w spadku... niezbyt urodziwe i na początku miałam zamiar sobie kupić ale stwierdziłam, że to jest bez sensu bo długo tego używać nie będę więc wykorzystam tamte...

Przed 12 w nocy ze znajomymi pojechaliśmy do pobliskiej miejscowości i tak jest taka wieeeelka góra po starej elektrowni i z jej szczytu widać całą panoramę Białegostoku (w tamtym roku też byliśmy) No ja się tam wdrapałam :zawstydzona/y: (z pomocą męża i kolegi) :-D widoki po prostu zapierające dech w piersi :-) tam to taki spacer pod górę z dobre 10 min... szalona baba i wyrodna matka :zawstydzona/y:

reklama
Do góry