reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry w Nowym Roku!!!!!! :-) My od znajomych uciekliśmy po 1 bo strasznie mnie brzuch bolał już od początku imprezy! Mały był strasznie niespokojny! Cały czas kopał i się wiercił!! Przyszliśmy do domku to się wykąpałam i posiedzieliśmy jeszcze godzinkę przed tv i poszliśmy spać! Noc to był dla mnie koszmar!! Ból brzucha, jajników i kręgosłupa jednocześnie! Myślałam już, że młody wziął sobie na poważnie to czekania byle do 01.01 :-p kopał dosłownie przez całą noc! kilka razy wstawałam ale ostatecznie dziś obudziłam się wypoczęta i wyspana!

Mineralna gratuluję córci!!!!!!!!

Lamia cieszę się, że drinki smakowały :-)

A później wrzucę zdjęcie z szampanem :-)

Tego typu :-) ja nie chce żadnych baldachimów moskitier i przyborników na łóżko, mnie taka ilość materiału przytłumia.Ja chyba kupie rożek osobno. Mój Mąż właśnie szukam fotelika rowerowego :-D żebyśmy mogli jeździć razem na pikniki rowerowe ahhahah.
Spadam na chwile muszę poćwiczyć bo mi plecy pękną.

magdalena: mi gdzieś od 11stej kręgosłup zaczą nawalać i łaziłam, siadałam, wypinałam się i w ogóle kich, ale sma wieczórk spędziłam brdzo fajnie.

A ja się właśnie wk... bo miał mi mąz fotkę strzelić i nie dość ze napykał jakieś głupie ,samą moja twarz z bliska to jeszcze nie ma żadnej z szmpanem, a prosiłam go, zaraz zadzwonie i go opierniczę :wściekła/y:

Witam się i ja :)

Ja dopiero się zwlokłam od 7 odsypiałam bo budziłam się co rusz malutkie wczoraj po raz pierwszy mnie tak skopało że hej i nocą też jakieś harce uwskuteczniało bo co chwila siku latałam.

mineralna gratuluje :)

Kurcze mam alergię na zapach jajecznicy którą szwagier robi na kiełbasie wiejskiej zaraz mnie coś przekręci :/ a ten głównie to robi wrrrrrrrrrrrrrrr.

Fasolka pokaż co kupisz :D

hej neciuszka: ja muszę powiedzieć ze moja mała tez bzikała mi w brzuchu, chyba nie odpowiadała jej głośna muzyka, rozmowy i ogólny hałas, teraz zresztą też od rana sie wierci.
No i znowu ma takie szybkie ruchy, czy to normalne,bo jakoś mnie to niepokoi , miałyście tak dziewczyny ?????

magda : mogę wstawić ale to moja mordka tylko, a i jedno zdjecie z mężem, poprosiłam szwagra zeby man cykną fotkę zeby widać było brzuszek , no i brzuch widac ale moja mina e szkoda gadać :-)
zaraz cps wybiore

fasolka: tak oglądam te twoje aukcje i musze popatrzeć, bo moze sie bardziej opłaca kupić elementy oddzielnie , a juz tez chce na dniach zamawiać i tez nie wiem jakie kolory bo zmieniam zdanie co chwilkę :-)

reklama
Lamia dawaj takie jakie masz ;-)
a co do ruchów to będzie prawdopodobnie czkawka!! :-) na początku będzie odczuwać tylko takie delikatne "skaknie" w brzuszku ale raczej nie wyczuwalne dla osób 3-ich a im dzidzia będzie większa wtedy będzie podskakiwał caly brzuszek :-)

Ja mam taką POŚCIEL DISNEY 3 el, 120 x 90 cm, wysyłka w 24h (2009818664) - Aukcje internetowe Allegro :-) wzór nr 12, chcieliśmy 15 ale akurat jak zamawialiśmy do nie było go chwilowo :-p
Materiał jest rewelacyjny! Kolor żywe! Po praniu nic a nic się nie zmieniła, nie wypłowiała czy cokolwiek innego!

Ostatnia edycja:
Do góry