reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobry w Nowym Roku!!!!!! :-) My od znajomych uciekliśmy po 1 bo strasznie mnie brzuch bolał już od początku imprezy! Mały był strasznie niespokojny! Cały czas kopał i się wiercił!! Przyszliśmy do domku to się wykąpałam i posiedzieliśmy jeszcze godzinkę przed tv i poszliśmy spać! Noc to był dla mnie koszmar!! Ból brzucha, jajników i kręgosłupa jednocześnie! Myślałam już, że młody wziął sobie na poważnie to czekania byle do 01.01 kopał dosłownie przez całą noc! kilka razy wstawałam ale ostatecznie dziś obudziłam się wypoczęta i wyspana!
Mineralna gratuluję córci!!!!!!!!
Lamia cieszę się, że drinki smakowały :-)
A później wrzucę zdjęcie z szampanem :-)
Mineralna gratuluję córci!!!!!!!!
Lamia cieszę się, że drinki smakowały :-)
A później wrzucę zdjęcie z szampanem :-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Tego typu :-) ja nie chce żadnych baldachimów moskitier i przyborników na łóżko, mnie taka ilość materiału przytłumia.Ja chyba kupie rożek osobno. Mój Mąż właśnie szukam fotelika rowerowego żebyśmy mogli jeździć razem na pikniki rowerowe ahhahah.
Spadam na chwile muszę poćwiczyć bo mi plecy pękną.
Spadam na chwile muszę poćwiczyć bo mi plecy pękną.
magdalena: mi gdzieś od 11stej kręgosłup zaczą nawalać i łaziłam, siadałam, wypinałam się i w ogóle kich, ale sma wieczórk spędziłam brdzo fajnie.
A ja się właśnie wk... bo miał mi mąz fotkę strzelić i nie dość ze napykał jakieś głupie ,samą moja twarz z bliska to jeszcze nie ma żadnej z szmpanem, a prosiłam go, zaraz zadzwonie i go opierniczę
A ja się właśnie wk... bo miał mi mąz fotkę strzelić i nie dość ze napykał jakieś głupie ,samą moja twarz z bliska to jeszcze nie ma żadnej z szmpanem, a prosiłam go, zaraz zadzwonie i go opierniczę
Witam się i ja
Ja dopiero się zwlokłam od 7 odsypiałam bo budziłam się co rusz malutkie wczoraj po raz pierwszy mnie tak skopało że hej i nocą też jakieś harce uwskuteczniało bo co chwila siku latałam.
mineralna gratuluje
Kurcze mam alergię na zapach jajecznicy którą szwagier robi na kiełbasie wiejskiej zaraz mnie coś przekręci :/ a ten głównie to robi wrrrrrrrrrrrrrrr.
Fasolka pokaż co kupisz
Ja dopiero się zwlokłam od 7 odsypiałam bo budziłam się co rusz malutkie wczoraj po raz pierwszy mnie tak skopało że hej i nocą też jakieś harce uwskuteczniało bo co chwila siku latałam.
mineralna gratuluje
Kurcze mam alergię na zapach jajecznicy którą szwagier robi na kiełbasie wiejskiej zaraz mnie coś przekręci :/ a ten głównie to robi wrrrrrrrrrrrrrrr.
Fasolka pokaż co kupisz
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lamia trudno! wstawisz nam jakąś inną fotkę :-)
hej neciuszka: ja muszę powiedzieć ze moja mała tez bzikała mi w brzuchu, chyba nie odpowiadała jej głośna muzyka, rozmowy i ogólny hałas, teraz zresztą też od rana sie wierci.
No i znowu ma takie szybkie ruchy, czy to normalne,bo jakoś mnie to niepokoi , miałyście tak dziewczyny ?????
magda : mogę wstawić ale to moja mordka tylko, a i jedno zdjecie z mężem, poprosiłam szwagra zeby man cykną fotkę zeby widać było brzuszek , no i brzuch widac ale moja mina e szkoda gadać :-)
zaraz cps wybiore
No i znowu ma takie szybkie ruchy, czy to normalne,bo jakoś mnie to niepokoi , miałyście tak dziewczyny ?????
magda : mogę wstawić ale to moja mordka tylko, a i jedno zdjecie z mężem, poprosiłam szwagra zeby man cykną fotkę zeby widać było brzuszek , no i brzuch widac ale moja mina e szkoda gadać :-)
zaraz cps wybiore
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ROŻKI, BECIKI**** NOWE WZORKI ******BALBINA***** (2019036999) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEŚCIERADŁO BAWEŁNIANE Z GUMKĄ 60x120**balbina** (2029272732) - Aukcje internetowe Allegro
4el. POSCIEL 120x90 ochraniacz+poszewki+prześcier (2020917657) - Aukcje internetowe Allegro
6 el. POŚCIEL 120x90 - wyprawka ****balbina***** (2029272718) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jeszcze kolorów nie wybrałam.
PRZEŚCIERADŁO BAWEŁNIANE Z GUMKĄ 60x120**balbina** (2029272732) - Aukcje internetowe Allegro
4el. POSCIEL 120x90 ochraniacz+poszewki+prześcier (2020917657) - Aukcje internetowe Allegro
6 el. POŚCIEL 120x90 - wyprawka ****balbina***** (2029272718) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jeszcze kolorów nie wybrałam.
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lamia dawaj takie jakie masz ;-)
a co do ruchów to będzie prawdopodobnie czkawka!! :-) na początku będzie odczuwać tylko takie delikatne "skaknie" w brzuszku ale raczej nie wyczuwalne dla osób 3-ich a im dzidzia będzie większa wtedy będzie podskakiwał caly brzuszek :-)
Ja mam taką POŚCIEL DISNEY 3 el, 120 x 90 cm, wysyłka w 24h (2009818664) - Aukcje internetowe Allegro :-) wzór nr 12, chcieliśmy 15 ale akurat jak zamawialiśmy do nie było go chwilowo
Materiał jest rewelacyjny! Kolor żywe! Po praniu nic a nic się nie zmieniła, nie wypłowiała czy cokolwiek innego!
a co do ruchów to będzie prawdopodobnie czkawka!! :-) na początku będzie odczuwać tylko takie delikatne "skaknie" w brzuszku ale raczej nie wyczuwalne dla osób 3-ich a im dzidzia będzie większa wtedy będzie podskakiwał caly brzuszek :-)
Ja mam taką POŚCIEL DISNEY 3 el, 120 x 90 cm, wysyłka w 24h (2009818664) - Aukcje internetowe Allegro :-) wzór nr 12, chcieliśmy 15 ale akurat jak zamawialiśmy do nie było go chwilowo
Materiał jest rewelacyjny! Kolor żywe! Po praniu nic a nic się nie zmieniła, nie wypłowiała czy cokolwiek innego!
Ostatnia edycja:
Podziel się: