reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurde mnie poród prześladuje co noc śni mi sie poród albo jakieś sprawy z nim związane zwariuje :)

Kochana wierz mi nie ma czym się martwić. Mimo, że stres, straszny ból, niepewności etc, to ja bym przeszła wszystko jeszcze raz dla mojego dziabąga. Nie myśl o tym, że to będzie wielkie wydarzenie bo rodzisz, myśl o swoim dziecku o tym, że malutka już niedługo będzie z Tobą i będziesz ją tuliła do siebie.

reklama
hej wszystkim:-D
mineralna nooo laska jak się patrzy:cool2::tak:
Atanku aleś się zmieniła przez te lata:szok: ale dziewczyny dobrze mówią, w naturalnych Ci ładniej;-)
Ael zboczuchu Ty:-p dziewczyny dobrze mówią, dać Ci wódki:tak:
Fasolka a widzisz? w końcu się doczekałaś kopniaczków:-D
miq masz fajnie, ja mam 160cm wzrostu i 43kg wagi (wczoraj przekłamała:dry:) ale powoli idzie w górę:-D

a ja będę robić dzisiaj likier:-D:-D:-D jakieś pomysły, co do smaku? :-)

Fasolka, Lamia, Fifka i magdalena posprawdzajcie maila :)

A ty Ael kobietko daj no swojego bo nie mam a Ciebie też sprawa dotyczy ;)

mijenka
ja chcęęęęęęę likieruuuuuuuuuuu

hej wszystkim:-D

miq masz fajnie, ja mam 160cm wzrostu i 43kg wagi (wczoraj przekłamała:dry:) ale powoli idzie w górę:-D

to musimy podobnie wyglądać, ja mam 163 cm i ... (musiałam się zważyć) 50.30 kg w ubraniach, kiedyś przez niedowagę miałam problem z @, nie mogłam dostać, może i przez tą wagę mam takie długie cykle

Neciuszku proszę:-p
images.jpeg

miq ja 12.12 miałam dokładnie 41,3kg :baffled:

cześć mijenka :-) myśmy w święta degustowali śliwówkę mojego męża - wyszła niebo w gębie, ja co prawda tylko język zamoczyłam, ale dobre i to ;-) a po urodzinach mojego pędraczka prawie zrobi się moja nalewka z dzikiej róży

Odnośnie likieru ja robię z cukierków kukułek, a moja siostra z krówek i mleka kondensowanego czy jakoś tak

reklama
Do góry