reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao <hejka>:-D
fasolka gdzieś widziałam przepis na ten kukułkowy likier ale jakoś do mnie nie przemówił, może kiedyś...:-p
ja się znowu zastanawiam nad malibu albo kakaowym:-)

miq w marcu będą 24 wiosny :-p i co dziwne mam całkiem regularne cykle 27 dni, co do dnia:-)

reklama
Wiecie jaka u mnie w domu jest teraz cisza? Dwa urwisy pojechały do swojego domku, do Szczecinka. Normalnie aż w uszy szczypie.
Jakieś coś pseudo sniegowe pada mi za oknem. Heh czy któraś z was widziała kiedyś psa, który boi się sniegu?:szok:

A i zapomniałam, ta wczorajsza kolęda nawet przyjemna była. Ten młody diakon całkiem, całkiem. Ładny chłopak, bystry, błyskotliwy, jeszcze instytucja go nie zniszczyła. Hehe szkoda go trochę.:-D:-D

Fasolka współczuje takich koszmarów :-D mi się śniło ciaglę jakiś czas temu, że rodzę duże dziecko... takie ponad 4 kg i do tego wszystkiego ono już mówi i żadne ubranka w rozmiarze 56 na niego nie pasują :-D ale lekarz mnie troszkę pocieszył ostatnio bo powiedział, że będzie ważył troszkę ponad 3 kg... :-) mam nadzieję, że się o dużo nie pomylił :-p

Ja robiłam co roku aroniówkę! a teraz dostałam tylko od teściowej likier jajeczny ((ajerkoniak) ona robi w TERMOMIXie i wychodzi taki gęsty i pyszny, ze szkoda gadać! Narazie miałam okazję polać nim sobie troszkę lody i to wszystko :-p
A to z tej krówki brzmi baaaardzo apetycznie!Q! :-)

Ostatnia edycja:
mijenka zazdroszczę Ci tych cykli, ja mam ost 39 dni:( to Ty młoda dupa jesteś, mi w sierpniu walnie 29, a le na szczęście nie wyglądam na swój wiek, a teraz jak obcięłam włosy to w ogóle

reklama
Fasolka no wiesz ogólnie chlopcy się rodzą z dużymi siusiakami w stosunku do swojego małego ciałka :-p mój mąż się boi, że się okaże, że jego syn będzie miał większego niż on :-D:-D:-D

A tak w ogóle to ja gotuję właśnie swój pierwszy w życiu barszczyk czerwony :-)

Do góry