reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zboczki moje :) ja tu tworzę konspekt maturalny o aniołach a wy tutaj o siusiakach :D

madziu a ten barszczyk to na burakach samych czy z dodatkiem jakiegoś wspomagacza?

ma_g u mnie narazie jest dziewuszka i mam nadzieję, ze tak zostanie. Jak wszystko dobrze pójdzie 16 stycznia dowiem się na 100% :-)
Ale mnie plecy bolą, muszę wieczorem poćwiczyć bo od przed świąt się nie ruszałam i już mnie zaczyna spinać.

Neciuszka
bez przesady, a co jest zboczonego w siusiaku, myślisz że Twoje aniołki siusiaków nie mają? Powiem ci, ze maja na bank

Zboczki moje :) ja tu tworzę konspekt maturalny o aniołach a wy tutaj o siusiakach :D

madziu a ten barszczyk to na burakach samych czy z dodatkiem jakiegoś wspomagacza?

Na buraczkach! Właśnie starałam się umyć paluchy bo obierałam i mam całe łapki czerwone! ale potrzeć pozwoliłam sobie już w robocie kuchennym :-p mam nadzieję, że wyjdzie taki jakiego oczekuję :-p

mijenka A pewnie że napiszę jak zapłacisz :p :-D mogę obiecać rabat hihi

Fasolka haha no doooobra niech będzie :p

A ja chcę też już wiedzieć nooooooooooooo :tak:

Magdalenka
ja dodaję jeszcze odrobinę koncentratu buraczanego ze słoiczka, a inni dają łyżkę dwie takiego sproszkowanego. No i koniecznie majeraneeeek :D jak dla mnie w dużych ilościach

Chciałam Wam kobietki życzyć szczęśliwego Nowego Roku :) Nie będzie mnie w następnym tyg bo jadę na urlop. Wszystkim ciężarówką udanego rozwiązania, pięknych dzieci, mamusiom radości z maluszków i staraczkom - oby nowy rok przyniósł wam ukochaną fasolkę :-):-):-)

Ja zawsze ziemniaki kroiłam w plastry, a w wigilie zszatkowałam je w robocie kuchennym i powiem, ze barszyczk był niebo w gębie :-)
Doszły mnie słuchy, ze nas o 13 puszczą do domu, o jakże by było cudownie :-) nawet śnieg przestał padać na te okoliczność :-)
Ja mam zamiar po powrocie opróżnić sobie kolejną szafkę, przenieś tam pościel i ręczniki i ogólnie ogarnąć swoje zasoby ubraniowe i wysegregować z nich worki dla biednych. Nie wiem ile ubranka maleństwa mogą zająć mi miejsca, i czy umieścić je w szafie z mężem,czy w szafie ze mną.

Laura
dla was też najlepszego na Nowy Rok, zdrówka i oby maleństwo nie spieszyło się na świt przed terminem
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Co wy wiecie o snach?

Mnie tyle rzeczy się śniło, że głowa mała. Np śniło mi się parę lat temu, że leżę nago w czerwonej satynowej pościeli a nade mną pochyla się szatan, cały na czerwono z wielkimi czerwonymi rogami :baffled:

Do góry