reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Was :)
Malutka śpi, więc wpadam. Jesteśmy po wizycie położnej, wszystko w porządku, ja się czuję dobrze.
Urodziłam SN,bez znieczulenia. O 21 coś mnie zaczęło boleć, 21,40 coś jakby mocniej i częściej, czyli co minutę, 21.50 odeszły wody. Tak szybko do szpitala to nigdy nie dojechaliśmy, dobrze, że noc i święta. o 0.55 było po wszystkim. Niestety nie rodziliśmy razem, bo wody były zielone. Ale zaraz pokazali Małą mężowi, wpuścili go do mnie. Nie pamietam bólu, pamiętam tylko szczęście, jak wylądowała u mnie na brzuchu i potem...

reklama
sil witaj ;-) to super ze wszystko dobrze ;-)
fifka rozbilas mnie ;-) a hhhihihih posmialam sie ;-) no chodzilo mi o co innego ;-) o twoj wozek a nie ciebie hihih smiesznie wyszlo ;-)

Sil witaj! Pokazuj zdjęcia malutkiej, bo z pewnością jeszcze jakieś posiadasz :-D

Necia ubranka cudowne, nic tylko dziękować mamie. Też sporo pod choinką ubranek dostaliśmy, od siostry przed samą wigilią też torbę no i jeszcze po świętach jak byliśmy we Wro poleciałam do Pawła do H&M i kupiłam ciuszki. Jak wróciliśmy to przejrzałam 3 torby ubranek co brat mój nam przywiózł, a jeszcze z niepokojem czekam na styczeń bo wtedy mamy dostać duuużą dostawę ubranek dla młodego. A ja się teraz zastanawiam gdzie ja te rzeczy pochowam :baffled:

W ogóle tak dochodzę do wniosku, że jakoś ostatnio głupio mi tu pisać z wami, nawet z ciężarówkami, jakoś czuję, że chyba już nie jestem wam potrzebna i nie mam w sumie po co z wami pisać.

Sil cuuuuudownie. Gratuluję i pięknej dziewczynki i łatwego porodu. Opisz nam później jak się macie i wstawiaj zdjęcia, mnóóóóóstwo zdjęć :)

Ael ale ty durna baba jesteś.... :angry::angry::angry::angry::angry: powinnaś kopa za takie głupie gadanie dostać... :wściekła/y:

Ale co nie mówię prawdy? O czym mam pisać? O dupie maryni, śmierdzących kupkach Wiktora, jego wiecznych humorach, albo jaka gaduła się z niego robi czasem, albo co pediatra powiedziała, albo że pampersy 2ki już na młodego dupę są za małe?
Jak się starałam i byłam w ciąży to było sens a teraz? Nawet jak mam czas czytam was to nie wiem co pisać.

reklama
Do góry