reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek mi też:(
ta Ael takie głupoty pisze, ja Was wszystkie tu potrzebuje i te dzieciate i te brzuchate i starające się, każda z Nas przeżywała to samo, nie wyobrażam sobie, żeby mogło którejś to zabraknąć, już mam koszmary w nocy, że w końcu forum padnie bo wszystkie się wykruszą i co ja wtedy zrobię?
Ael nawet nie próbuj!

reklama
Ael wiesz, że nadal potrzebujemy pomocy! Teraz radzisz nam w innych sprawach niż dotychczas... zapisujemy sobie Twoje dobre rady, które już przetestowałaś w praktyce :-) naprawdę Cię potrzebujemy! ja też już idę zaraz po IWASKU 05.01 na porodówkę więc będziemy wszystkie gadać o tym samym! I na pewno nie jeden raz zadzwonię jak nie będę czegoś wiedzieć! Nie chcemy też zawracać Ci tyłka bo wiadomo, ze przy dziecku kupę roboty więc pewnie dlatego rzadko która odzywa się prywatnie... przynajmniej ja.

magdalenko a czemu sie wydarlas? co cie tak zdenerwowalo?

A zdenerwowałam się bo mojemu bratu trak jak już wcześniej pisałam urodziła się niedawno córa! Ale niestety nie mają tyle szczęście co ja jka i reszta dziewczyn na forum, ze zdążyli skompletować wyprawkę przed urodzeniem malutkiej. Głównie dlatego, że ta ciąża była totalną wpadką więc jak się dowiedzieli byli na początku drogi remontu mieszkania a wiadomo, że to kosztuje i to był piorytet. w związku z tym mój brat nie kupił fotelika sam bo nie miał kasy już przed porodem więc żeby odebrać małą z porodówki pożyczyli od nas... teraz na święta jak przyjechali z nią do moich rodziców też pożyczyli od nas. I już wtedy K miał z tym problem, że dlaczego sobie nie kupi tylko pożycza nasz... :baffled: a przed wczoraj w końcu wylicytowałam mu na Allegro bo była fajna okazja ale babka dopiero dziś posłała go kurierem więc będzie jutro w godzinach popołudniowych a oni jadą z małą do lekarza więc zapytał czy nie pożyczę mu znów swojego fotelika jakby jego nie przyszedł do tej pory a K się wydarł, że co to ma znaczyć, ze on musi zapieprzać żeby kupić fotelik i kupił go dla swojego dziecka a nie dla mojego brata a mój brat teraz będzie cały czas pożyczał! Więc się wydarłam że przypominam mu, że moja wypłata też przychodzi na konto mimo, że jestem na zwolnieniu i skoro tylko on zapieprza i tylko on zarobił na ten fotelik to ja po macierzyńskim idę na wychowawcze jak nie jest mu potrzebna moja wypłata... i w ogóle zrobiło mi się cholernie przykro :-( w końcu to mój jedyny brat i wiem, że kupił już swój i to będzie ostatni raz a przecież mi nie zje tego fotelika :-(

Ja bym zrozumiała jego zdenerwowanie jakby mój brat nie kupił fotelika bo przewalałby kasę na imprezy i inne tego typu rozrywki ale przecież on też zapieprza, żeby jak najszybciej zamieszkać z córką i swoją dziewczyną i po prostu nie miał...

Ostatnia edycja:
Nie nooo...najpierw was nerwuje, teraz doprowadzam do płaczu.... Idę sobie stąd...

Oj weź kobieto !!! Ty naprawdę chcesz dostać kopa w tyłek ... powiem szczerze że ja jak czytam Was na forum to też czasem nie wiem co pisać i czuje się taka niepotrzebna ... ale jakoś jestem... to że znikłam na chwilę to tylko dlatego aby się nie napalać niepotrzebnie przy staraniach chociaż i tak wiem że i w tym cyklu dupa blada z tym będzie :-(

Pyscku trzymaj się, jestem z Tobą <tule mocno> oprócz nas sa tu jeszcze jakieś staraczki?
trzymam się jakoś ale wiem że przyczyną jest kolejny brak owulki ... już nie mam nerwów postanowiłam iść do innego gina może o mi pomoże lub da leki na jajeczkowanie i wkońcu się uda ... tak oprócz nas wiem że jest jeszcze Magdalena i Aga - chyba, że coś mi umknęło pod moją nieobecność i już mają II kreseczki :-p

Następne dwie głupie baby :wściekła/y: jasne, że są!!! A kwiatuszek?? Mijenka?? Danao?? i masę innych dziewczyn???
Pozwólcie mi się juz dzisiaj nie denerwować bo i tak moje dziecko przeszło przeze mnie dzisiejszego wieczoru wystarczającą traumę!!! A jak nie to skopie Wam wszystkim tyłki!!!!!

Pyscku no właśnie mnie jest głupio pisać ze względu na staraczki o małym. Pragniecie dziecka bardzo a ja tutaj wpadam pisać jak bardzo płaczący czy gadatliwy jest mały, albo jak bardzo się osrał. No to tak jak jeść pełny obiad wśród głodzących dzieci (lepszego porównania nie mogłam wymyślić).

A jak nie wiecie czy pisać czy dzwonić, to piszcie i dzwońcie do mnie. Jak siedzę sama z małym bo Paweł w pracy to prócz małego nie mam do kogo paszczy otworzyć.

reklama
nasze staraczki gdyby ktos zapomnial :
Pok
Asiol 35c
Amalfi
Gochaa 6c
Hera 4c
Kwiatuszek
Dotka
Susie 8c
Pyscek
Arosa
Truskawcia 7c
She123 15c
Ooollcciiaaa 2c
Malami2010
Akka 2c
Kiniuś84 3c
Mijenka 2c
Sun7
Kalisia 2c
Aga_27 3c
Miq
Miliaa
Madziulek20
karla21
danao84
chyba ze kogos ominelam bo teraz jakos kilka nowych dziewczyn przybylo...

Ostatnia edycja:
Do góry