reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no no neciuszka sliczne zakupiki babciowe ;-) szalały ;-) a wozek ladny podobny do fifki ;-)

a wiecie ten koc co dodtalam od moich rodzicow na gwiazdke jest zarabisty ;-) mieciutki milusi taki ahh tak mi sie wygodnie na nim siedzi ze hej ;-)

reklama
Atan no poszalały a poszły tylko oglądać bo jest taki sklep co ma dość niezłe ceny niedaleko nich :-D ja to mam kilka szt bodziaków i ze 2 pary śpiochów i tyle mam. Czekam z zakupami na potem bo w środę usg. Wózek też nam się podoba ogólnie nie gustuję z zielonych ale ten jakoś mi nie przeszkadza ładny jest :) a za 300 zł to cóż wybrzydzać będę jak nówka prawie i ta zieleń ładna.

ja bym brala za 300zl ja chciala kupowac za 300 a dostala a w zyciu bym nie myslala ze dostane wozek warto sie odzywac ;-)

Załatwilam sylwestra ide do kolezanki ;-) bo maz w pracy a ja z tesciami nie bede siedziec ;-) musze sprawdzic czy w sukkienke wejde ;-) i znalesc rajstopki ;-)

Atanek nie no my weźmiemy, zgodzili się do lutego przytrzymać to w lutym pojedziemy po niego. A fajnie z sylwestrem masz, my w domu sobie romantyczny wieczór zrobimy :)

neciuszka a widzialas moje zdjecia wczoraj amelki i mojego brzuszka ? i zestawienie miesiacowe?czy nie dalas rady nadrobic?

Atanek coś widziałam na fb jedynie, ale tak mi net do teraz działał że szkoda gadać, a forum to właściwie nie nadrobiłam bo ledwie dziś udało mi się pisać z wami do południa, ale odezwać się chciałam bo ponoć tęskniłyście :p a i esków kilka dostałam co ze mną ;)

no no neciuszka sliczne zakupiki babciowe ;-) szalały ;-) a wozek ladny podobny do fifki ;-)

a wiecie ten koc co dodtalam od moich rodzicow na gwiazdke jest zarabisty ;-) mieciutki milusi taki ahh tak mi sie wygodnie na nim siedzi ze hej ;-)

Haha nie no... ja do wózka nie jestem podobna :-D hahahaha sory nie mogłam się powstrzymać :tak:

Naciuszka ekstra rzeczy! :-D babcia faktycznie zaszalała :-)

A ja już jestem spakowana do szpitala, i torba dla małego też praktycznie już gotowa! Matko ile tego jest.... noż idzie głowy zapomnieć :no: Po za tym zmęczona jestem jak cholera... już nie ta kondycja... zaraz wrzucę wszytko co mam przygotowane do torby i mam dość... jednak przerzucić te wszytkie rzezcy i znaleźć to co trzeba to nie taka mała "praca" :sorry2:

reklama
heh nie było mnie raptem 3h w domu... dostaję smsa:
- no gdzie się tyle czasu podziewasz? ;(((
- a co? głodny jesteś? ;P
- yyy Ty zła kobieta jesteś ;(((
- w sensie?
- no bo ja tęsknię a Ty mi tu, że głodny jestem ;((( no może troszeczkę ;P

wiadomo:-D

no i właśnie wcinam rosołek:-) jeeej jak fajnie nie musieć latać co chwila do łazienki:-D

Neciuszku super te ciuszki:tak:
Fifka ale na szczęście masz to już za sobą:-)

Do góry