reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczynki :) Kurczę jak słonecznie się zrobiło mi nad Kaliszem :) Aż musiałam żaluzje przysłonić, bo nie widzę w pracy monitora, tak się odbija światło. Netka mam nadzieję, że uda się z tym zdjęciem, bo ja niestety nie mam fb :)

reklama
Laura jak tylko się będzie dało to wstawię wam moją osobę pasztetowatą i nie lepszy jak Fasolka a pasztet nawet z mężem a co ;) pojazd i to co tatuś kupił dziecku, a no i brzucha mego bo miał 3 tygodnie przerwy w fotografowaniu hihi

a zapomniałam napisać czemu... właśnie kończyłam bułe z pasztetem:tak: na pewno ślicznie wyglądasz i nie przypominasz mojej kanapki

U mnie w sumie bez zmian, ale miałam za duzo roboty w grudniu, nie miałam nawet chwilki czasu, żeby cos napisać.:zawstydzona/y: Teraz już jest spokojniej, więc moja frekwencja będzie znacznie większa
Poza tym byłam w Szczecinku pomóc bratu przywieźć jego dziecka i teraz od tygonia mam w domu dwa urwisy (lat 4 i 2,5). I większą część czasu poświęcam im.
A tyeraz siedzę w domu i czekam na kolędę.:tak:
Lamia zastanów się, zastanów. Piękne imię i jakże oryginalne. Gwarantuję, że drugiej takiej nie będzie w całym Zamościu:-D:-D

Lamiav formularz? Hm.. jak już zalicytujesz to co chcesz (najlepiej pakować do "koszyka" i za wszytko na raz zapłacić) i jak klikniesz "kupuję" to tam dalej będzie "Płacę teraz". Wybierasz formę płatności (jak nie robisz przelewu przez internet to klikasz przelew "poza systemem płacę przez allegro" i w miejscu na wiadomość dla sprzedawcy wpisujesz aukcję i kolory jakie wybierasz (o ile w tej aukcji możliwy był wybór) wysyłasz i dostajesz dane do przelewu - albo przekierowuję cię do twojego banki jak zaznaczyłaś że robisz przelew internetowy - logujesz się płacisz i gotowe.

Fasolka jak co robi? BOLI!!!! Wyskakują czerwone kropki (tak zwane uczulenie po goleniu) i boli, piecze drapie... oszaleć można... :-( ja się nigdy na łyso nie golę... :zawstydzona/y:

reklama
Fasolka jak co robi? BOLI!!!! Wyskakują czerwone kropki (tak zwane uczulenie po goleniu) i boli, piecze drapie... oszaleć można... :-( ja się nigdy na łyso nie golę... :zawstydzona/y:

aaaaa no to u mnie po goleniu oliwka w żelu, ewentualnie właśnie sudocrem. Ja przed ciążą takich problemów nie miałam, a teraz jest masakra, ale jestem tak przyzwyczajona do golenia, ze jakoś z bobrem nie mogę się zżyć i uskuteczniam golonko 2 razy w tygodniu

Do góry