reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej!
Wraca córa marnotrawna! :-D
Próbowałam nadrobić Wasze wpisy i trochę mi to czasu zajęło...
To tak na początek:
GRATULACJE DLA DZIELNYCH MAMUŚ SIL I DAGNE, I DLA ICH PIĘKNYCH CÓRECZEK!!!
Lamia gratuluję córeczki. Tak sobie myślałam o tym Twoim "problemie" z imieniem i mam propozycję, może po prostu Lamia?:-D:-D:-D Hehe a tak poważnie to jak nam się kiedys uda miec dziecko, to tez będzie problem jak nie wiem. Dla dziewczynek mi się podoba za duzo imion, dla chłopczyka prawie żadne:-( A jeszcze M musi zaakceptować. Chociaz ostatnio powiedziałam mu, że jak będzie mieć nazwisko po nim, to ja imię wymyslam:-D Nic nie odpowiedział, więc możliwe, ze faktycznie będę miała decydujący głos:-)

Dzień dobry kochane! Ja ostatnio budzę się o 8 albo przed wychodzę z psem a potem przesypiam znów do 11! Oczywiście nie żebym sie obudziła wyspana tylko dalej zmęczona :baffled: nie mam już siły normalnie!

Siemka z rana :-). Odetchnęłam z ulgą po tej wczorajszej wizycie, chyba się odstresowałam, aż mała zaczęła znaki z brzucha dawać. Myślałam, że nie zasnę bo mój Zbyszek cały czas chciał brzuch osłuchać ;-). Nawet wymyślił, że musi sobie przywieź od moich rodziców takie te słuchawki lekarskie :-)

Kochana nie napalaj się... ja też się nacztałam i mam takowe słuchaweczki od 12 tygodnia ciąży w domu! Nic nie słychać!! Jedynie co to Twoje flaczki :-p myślałam, że już w późniejszej ciąży będzie cokolwiek można podsłuchać a jedyne co to jak ma czkawke to takie regularne bicie jakby serce! No i ewentualnie jak kopnie prosto w stetoskop to też puknięcie...

Neciuszka a gdzie można tą Twoją fotkę zobaczyć??

Pyscku W dniu Twojego święta, bądź mocno uśmiechnięta. Przyjmuj życzenia, prezenty, całusy. Baw się do rana, przytulaj do pana. Nie żałuj nigdy niczego, i bądź zawsze pewna swego.

Ostatnia edycja:
Witam córko marnotrawna ;)

magdalena na FB jest, cały czas staram się wam tutaj fotki załączyć ale nie chcą się taki mam szałowy ten net nawet po "zrobieniu" wczoraj.

Jak tylko zechcą to taki pakiet fotek dostaniecie że heeeej :-D

No ale mi się nic nie wyświetlało bo nie miałam Cię w znajomych :-( ale już wysłałam zaproszenie i teraz będę mogła Cię obserwować :-p

danao : no kobieto cos robiła jak z nami nie byłaś jak świeta i w ogóle opowiadaj - a zastanowie sie nad tą lamią :-D

fifka: mam takie pytanie, jak zamawiałaś wyprawkę dla maluszka u tego sprzedawcy- coś chyba raj dla rodziców, to on kazał jkiś formularz zapłaty czy sprzedaży wypełniać ci ?? i gdzie to znaleźć , co to jest ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry