reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasku relacja byla ze zdjeciem ;-) kolo godziny 19tej jesli sie nie myle ;-)

a mi maz kupil taka torbe nawet pojemna jest i duzo kieszonek ma i dostalam od gwiazdorka i nadaje sie na wozek ;-)
Torba na ramię

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj leżałam pół dnia w towarzystwie zgagi. No tak mnie męczy i niczym nie mogę się tego cholerstwa pozbyć.
Gadałam sobie z synkiem żeby wstrzymał się jeszcze te 3 dni bo brzuchol mnie pobolewa. Mam nadzieję że posłucha,wiertoli się ciągle więc mam nadzieję że się nie szykuje :-)
Też będę musiała powiedzieć żeby mi ten mój misiol przyniósł wózek z góry bo tak jak go kupiliśmy tak wstawiliśmy na górę i się w sumie nie nacieszyłam;) Jak Was czytam to zazdroszczę hihihi

Atanku :sorry2:widać przegapiłam. Zaraz nadrobię:-)

IWASKU a jaki masz wózeczek bo chyba nigdy się nie chwaliłaś...

No ja właśnie też tak myślę, że przecież nawet na głupie zakupy muszę mieć i podkład do przewijania ze sobą i pieluchy i gdzie to będę wszystko pakować... bo w sumie to jak się ma taką torbę to swojej torebki nie trzeba brać bo tam się wrzuci telefon i portfel a pchać wózek i jeszcze trzymać torebkę to nie wygodnie...

Truskawciu a gdzież Ty pracujesz, że jesteś teraz w pracy? :happy2: jeśli można wiedzieć;-)
a mi mąż ewidentnie ciśnienie podnosi:wściekła/y: a miałam taki piękny plan, żeby zaciągnąć go do łóżka...

Ma-g ja sobie kupiłam sportową torebkę przewieszaną przez ramię. Jednak w takiej torbie przy wózku ryzykowne jest trzymanie portfela czy telefonu.
2002361056.jpg A to mój wózek:)

mijenka nic mi nie mow moj przyszedl najpier mu mowilam ze mnie wszystko boli i ze glodna jestem ale nic mi nie zrobil poszlam sama i zrobilam dla niego tez to niezjadl.. zrobil se kanapki... a teraz chrapie.. a ja sexu to z 2 allbo 3 tyg nie widziala.. nic nie mowie ale jakos dzis mnie bierze... ahh a bylam taka szesliwa oprucz tego ze mnie boli laczenie nog i spojenie lonowe chodzic zbytnio nie moge a teraz nawet sie obracac w lożku bo boli...

IWASEK wózek przesliczny..:):):):)
Atan pajacyk i kaftanik sliczne:) na dziewczynke tez beda ok:):):
Mijenka a ten Twój mezor co wyprawia ze taki humor zepsuty??
My dzisiaj mielismy miec bobo sexior ale niestety kotek po kastracji nie wyglada za dobrze wiec dyzury nocne bede przy nim pelnic zeby mazus sie do pracy wyspał:)

reklama
Do góry