reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze a tak się zastanawiam jeszcze nad torbą do wózka... tylko już na pewno nie oryginalną do mojego wózka bo kosztuje 210zł :eek: tylko jakąs taką tańszą... no ale nie wiem czy to jest konieczny zakup... chociaż jak sobie pomyślę, że gdziekolwiek nie będę jechać wózkiem to w sumie muszę mieć coś do czego się zapakuję bo to wiadomo, że i butlę trzeba wziąć i pieluchy... co myślicie?

Karla my byliśmy parę miesięcy temu z naszą sunią na prześwietleniu stawów biodrowych tak profilaktycznie ze względu na to, ze labradory często mają z tym problem i też ją usypiał weterynarz to jak rpzyjechaliśmy z nią do domu to leżała taka biedna a jak dałam jej miskę z wodą to dwa razy chlipła językiem i cały pyszczek jej wpadł do miski bo nie miała siły utrzymać mordki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Żabolku cudny ten brzuszek, najbardziej przypomina mi mój.

Mi powiedzieli w szpitalu, że muszę odczekać 2 lata do następnej ciąży. W końcu rozcięcie zostały powłoki brzuszne a po takiej operacji potrzeba czas by wszystko porządnie się wygoiło, wygładziło i ostatecznie doprowadziło do porządku. Wierzcie mi, że 2 miesiące minęły ale czasem przy większym wysiłku czuję jeszcze bliznę, a wtedy ciągnie i boli. Przy kolejnej ciąży tak szybkiej, mogło by zaistnieć zagrożenie, że miejsce nacięcia mogłoby po prostu pęknąć. Więc raczej lepiej nie ryzykować, bo po co.

My wrócili 1,5 h temu do Oleśnicy, brachol z moją mamuśką nas odwieźli, młody spał całą drogę i jemu zwisało i powiewało po jakich żeśmy wertepach jeździli.
Wczoraj byłam w H&M bo te wszystkie galeriowe sklepy i pasaże mają mega obniżki (aż musiałam omijać mój ulubiony sklep bo to by się źle skończyło) i kupiłam parę ciuchów na wyprzedaży, sweterkowe śpiochy (genialne!), czarną bluzę z kapturem, piżamkę bluzkę i spodnie, dwie pary skarpet i takie bajeranckie buciki ocieplane. Tylko nie proście o zdjęcia bo mam tyle do wypakowania a koncepcji żadnej.
A młody siedzi w bujaczku, ogląda film sensacyjny i żywo komentuje całą akcję. W ogóle się straszliwie od wczoraj rozgadał, Paweł w nocy próbował przez 2 godziny go uśpić a ten gadał jak najęty i ani myślał spać XD. Dziś ze swoją kuzynką gadał, z dziadkiem się śmiał, a najlepsze że śmiał się do wielkiego zdjęcia Marylin Monroe, który wisiał na ścianie tak skierowany do łóżka na którym zmieniałam mu pieluchy. No jajcarz okropny :-D

No a tak wyglądał po powrocie, śpiąc jeszcze, w tej czarnej bajeranckiej bluzie :-)
Zobacz załącznik 420305

ael kochanie przypomina ci swoj bo mamy podobna posture ;-) i tez mam rozstepy ;-)
bedzie mi brakowac brzuszka bo czesto łapie sie na tym ze gadam do niego ;-) film obejrzany i maz juz zasypia.. a ja wry nadal jakas zla .,, choc jak ppatrze na pulpit z Amelka to odrazu mi lepiej ;-)

Nie tylko czarna bluza piękna ale te śpiochy też cudne! :-) oczywiście ja mimo wszystko żądam zdjęć :-) no może Ci daruję dzisiaj ale jutro obowiązkowo :-)

Ma-g bardzo ładny wózeczek:-) Mam bardzo podobny. Brzusio widać jak rośnie!
Olcia (wykłada dość pokaźny biust) strasznie mi przykro. Mam nadzieję że z drugim kociakiem wszystko ok. :-(
Fifciu superowy brzuchol:-) Co do golenia ja na szczęście od dawna mam fryzurę na "zero" tylko zostawiałam paseczek. Teraz nic nie widzę więc wszystko ciacham . Mam wrażenie że teraz szybciej mi włosy rosna więc co 2 dzień powtórka.
Fasolko cieszę się że wszystko dobrze u Ciebie i u maluszka:-)

Ewika ale cudna panienka!!!! Jeeju jak ten czas leci:)
Atan i jak przeżycia z usg?

Aelku ja omijam sklepy bo nie mogę się oprzeć i zawsze wracałam z jakimś skarbem:) :-)

Klara no ja też ciekawa jestem ile Konrad jeszcze wytrzyma :-D a co do golenia to błagam... nie pocieszajcie mnie.... :zawstydzona/y: bo załamię się w 3 miejscach i wtedy będzie...

Ja pamiętam jak nasze fretki po kastracji wyglądały :-D Komiczny widok :-)

Ael śliczniutkie zdjęcie! :tak: i spodenki bombowe!! :-D

Atan Brzuszek piękny!! ja mam 98cm w biuście 103 w brzuchu i 95 w biodrach :tak:

Iwasku mnie teraz to samo czeka :zawstydzona/y:

Ja sobie teraz z mężem "znachora" oglądamy no i zaraz idziemy lulku ;-)

Mig-pytałam, bo słyszałam, że w Poznaniu jest jakiś dobry gin, i mnie zastanowiło gdzie są takie kolejki :-)
Fifka-bidulko ;-) popieram dziewczyny, smartuj nivea, albo oliwka :-) chyba nawet oliwka bardziej łagodzi i natłuszcza :-)
Atan- piękny i uroczy ten Twój brzusio :-) muszę się napatrzeć :-D
Ael-aaahhhh ten Twoj Wiktorek kochany :-) a wygadany pewnie po Tobie, coż się dziwić ;-)
Ma_gdalena-torebka na wózek, koniecznie :-) kiedyś polnowałam dziecka i jak szłam na spacerek, to miałam biedę (bo wózek byl bez torby) wszystko pakowałam do swojej :-D

A ja właśnie siedzę w pracy i czytam opowieści z Narnii :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry