reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W szpitalu jakbym trafiła z akcją porodową to by mnie jakaś położna ogoliła... i pewnie nie tak delikatnie i cierpiałabym bardziej :sorry2: dlatego no już trudno...

Kwiatuszku smaruję... :-( teraz umyłam się i przebrałam w piżamę to już nic mi tam nie "szura" i czuję się lepiej.... ale jutro to przysięgam, majtek nie założę :-D

fifka mi pomaga lagodzi oliwka dla dzieci ;-)
ale nie zmienia faktu ze tez coraz mniej gole malgosie bo inaczej sie zadrapie na śmierć bo mnie strasznie zawsze swedzi... :sorry2::eek:

niedlugo bede ogladac tv jakis film z mezem bo juz w domku i sie poklucilam z nim o szklanke i ze nic nie robi i nie pomaga a on mowi jak nic nie robie haruje w pracy no wlasnie w pracy a w domku obiad se musialam sam zrobic... i teraz oglada kabaret... a ze zrobilam frytki i uszka to leza i nieje tylko chleb je... a ja pitole ... wkurzylam sie od 11 mnie w domku nie bylo wrocilam godzine przed nim a on mysli ze co bede sprzatac jak ledwo co chodze po tym dzisiejszym dniu... ah..

oolcia wspolczuje kotka <głaszcze> buziaki:*

Fifka ja też wczoraj ogoliłam się bo stwierdziłam, że w sumie lepiej w każdej chwili być przygotowanym a zresztą wiedziałam, ze będę badana ginekologicznie na wizycie więc i tak nie było wyjścia... dzisiaj nawet nie jest tak źle ale czasami to mam ochotę wsadzić sobie lód w majtki... :eek:

A mąż się ze mnie śmieje bo co wstanę do ubikacji czy do kuchni to robię rundkę wózkiem po domu :-D nie mogę się powstrzymać!!

reklama
zafasolkujęodzaraz trzymam kciuki za lekarza:)
Gratulacje dla Dagny i małej Kalinki jest boska:*:*:*
Fifka jestem strasznie ciekawa jak długo wytrzyma jeszcze twoj konradek:)
a wiec lece po koleji stronami jestem na 5208 a widze ze jeszcze duzo bardzo przede mna chyba sobie dzisiaj ze mnie zartujecie:) pare godzin mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia.:)
Atan az tyle?? masakra:) ciezarowką trzeba by do szpitala jechac:) hehe nie no zarcik taki:D
ma_gdalena bidulka to noc miałas okropna:( biedna:(
Lamiav ja mysle tak jaksleepyhead ze jak chce to niech kupuje:) mi tez tak czasem głupio jak tesciowa chce mi cos kupic:):):)
miliaa dlaczego od nas odchodzisz:(:(:(:):)( ale wracaj szybciutko:) ja wiem ze niedługo zatesknisz...mam nadzieje ze bedzie ci za nami teskno..:(:*:*
Dziewczyny jestem na stronie 5214 i jeszcze konca nie widzeee..:) masakra...
mineralnakocica tez bym wolała cesarskie ciecie:):):):)
IWASEK ale sliczny ten kacik:) kotek widze zadomowił sie na macie dla dzidzi:)boskiego masz tego kota
Lamiav sliczne te ciuszki:) sukieneczka boska:D
ma_gdalena wózek sliczny mi sie własnie takie podobaja:)
Ooollcciiaaa tak mi strasznie przykro z powodu kotka... kurcze co to sie mogło z nim stac??:(
Fifka ale masz ze tak powiem zajebisty brzuszek:)
ma_gdalena tez masz zajebiaszczy brzuszek:D tez taki cem:)
Fasolka superowo ze wszystko ok:) byle tak dalej:D
Ewika87 ale sliczna mała:) uuu chrzciny to wazna sprawa:)
Fifka na zero jest ok ale jak mowi miq po 2 dniach.... hahahaha:)
neciuszka witamy:)dawno cie nie bylo
a wiec nadrobiłam te milion stron:)
my dzisiaj bylismy z kotkiem u kastracji i wlasnie lezy pijany na łózku, załujcie ze go nie widzicie taki biedny pijany::)
a z nasza mała shih tzu bylismy wczoraj u fryzjera...:) wyglada bosko:) góra krótko a doł na długo:) wyglada slicznie:)

Do góry