reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku ja miałam pierwszy taki biedny sexik od chyba też jakichś 3 tyg... biedny bo tylko ręką i to też od d*** strony:eek:
Karla w sumie to nie wiem... przyszedł i jak się odezwał to zaczęło mi się ciśnienie podnosić:wściekła/y:

a ja bym zjadła kubełek z kfc... :-D hehe wymagania:-D

reklama
IWASKU ale tak jak na zdjęciu masz 3-kołowy?? powiem Ci, że kiedyś nawet nie chciałam słyszeć o 3 kołowcach ale później sama się napaliłam na quinny speedi i czytałam dużo pozytywnych komentarzy, że radzi sobie w każdym terenie i wcale nie jeste taki wywrotny jakby się wydawało ale męzowi jako nie podszedł i ostatecznie padło na ten...
ale x-landery bardzo ładne są i przede wszystkim mają obszerną spacerówkę z tego co zauważyłam

Nie Ma-g mam 4 kołowy. Też nie mogłam się jakoś przemóc do tych 3 kółek a podobno sa bardzo wygodne.
Dokładnie maja bardzo wygodna i dużą spacerówkę więc maluszek ma dużo miejsca.

A w ogóle too nie wiem czy wczoraj doczytałaś ale mam się stawić do szpitala już 5 stycznia więc nasze dzieciaczki będą się różniły zaledwie o parę dni a może jeszcze się trafi, ze w tym samym dniu się urodzą :-)

O proszę! Ma-g w sumie jak nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą i będę tak codziennie jeździła do skutku. Chcę jednak 2 podziałać sama i pobudzić oksytocynke do działania;-)

Ja się nawet nie będę wypowiadała na temat seksowanka. Posucha totalna bo moje szczęście się boi...i dooopa. Nie przetłumaczysz mu że to nie szkodzi i tak kilka miesięcy "ZERO"

reklama
No to działaj! ja to bezwzględnie 05.01 i pewnie kroplówka bo główka już jest bardzo nisko! więc myślę, że mały będzie 05-06.01 na świecie!

U nas też licho ale na początku przeze mnie bo jakoś w ogóle ochoty nie miałam :eek: dosłownie seks mógłby dla mnie nie istnieć, aż żal mi było mojego K a teraz już od miesiąca mamy zabronione praktycznie do samego porodu... ewentualnie dzień przed szpitalem bo to już wtedy bez różnicy :-p

Do góry